Læs også:

Close
dba viskelæder (Foto: DBA-Guide)

Disse gamle viskelædere er steget i værdi

Underholdning  | 

40-årige Stine har samlet på viskelædere, siden hun var 5 år. Hendes dyreste viskelæder koster 2.000 kroner. Læs her, hvilke du kan få kassen for i dag, og hvilke der om lidt bliver penge værd

5-10 kroner … Så lidt kan du som oftest slippe for et viskelæder. Men hos 40-årige Stine Sisse Hansen fra Jægerspris kan du købe viskelædere til en langt højere pris. Hun samler nemlig, og flere af hendes 25.000 eksemplarer af viskelædere er i dag steget helt eksplosivt i værdi. Det skriver DBA Guide.

Viskelædere, der er steget i værdi, er f.eks. My Little Pony. 300-400 kroner går de dyreste My Little Pony-viskelædre for. Kilde - DBA Guide
Stine fortæller, at viskelædere, der er steget i værdi, er f.eks. My Little Pony. 300-400 kroner går de dyreste My Little Pony-viskelædre for. (Kilde – DBA Guide)

Bliv klogere på, hvilke viskelædere der er steget i værdi

Her kan du blive klogere på hvilke viskelædere, der er steget i værdi, og som du derfor kan få mange penge for i dag. Du får også svar på hvilke viskelædere, du skal investere i i dag, hvis du vil sælge dem for en højere pris om nogle år.

Stine opkøber samlinger på DBA, så antallet af viskelædere i hendes hjem stiger stødt. Kilde - DBA Guide
Stine opkøber også samlinger på DBA, så antallet af viskelædere i hendes hjem stiger stødt. (Kilde – DBA Guide)

 

Her er et af de dyre viskelædere i Stines samling

Det har kunne betale sig at gå i små sko. I hvert fald i bogstavligste forstand.

Har du investeret i de viskelædere, der forestiller små Converse-sko, så har du nemlig tjent godt på disse. I dag kan du indkassere mellem 130-150 kroner for dem.

Se de små Converse-viskelæder. (Foto: DBA Guide)
Se de små Converse-viskelædere. (Foto: DBA-Guide)

300-400 kroner kan du få for disse viskelædere i dag

Viskelædere er noget, de fleste børn har eller har haft. Det har altid været fast inventar i penalhusene. Dermed er viskelædere noget, de fleste af os forbinder med barndommen. Med noget barnligt. Og hvis viskelæder-motivet til og med er barnligt, er du måske så heldig, at det faktisk i dag er steget i værdi.

I hvert fald kan du i dag få væsentlig flere kroner for viskelædere, der forestiller My Little Pony.

–  My Little Pony-viskelædere er generelt i høj kurs, og især dem fra 80’erne er populære. De er i dag blevet 300-400 kroner værd, siger Stine til DBA Guide.

Stines kat, Pepsi. Den deler ikke samme begejstring for viskelædere, som Stine. Kilde - DBA Guide
Viskelædere, der er steget i værdi, er f.eks. My Little Pony. 300-400 kroner går de dyreste My Little Pony-viskelædre for. (Kilde – DBA Guide)

Stines to dyreste viskelædere

Nøglen til investerings-succes ligger Stine inde med. For de to viskelædere, som er de dyreste i Stines samling, er nemlig to nøgler i guld og sølv.

Nøglen i guld er der kun produceret 1.000 af, og Stine ligger inde med nummer 22 i samlingen. Sølvnøglen er nummer 334 i Stines samling. Den findes der kun 10.000 styk af det i verden. De to nøgler ville Stine kunne få 2.000 kroner for i alt.

Se videoen med Stine her … Måske du får lyst til også at samle på viskelædere.

 

Disse viskelædere stiger i værdi om lidt

Måske ejer du ingen af de viskelædere i Stines samling, som du kan læse om herover. Men i videoen, som ses lige ovenfor, forklarer Stine dog også, hvilke 5-6 viskelædere, hun ville kunne sælge for en værdi af, hvad det koster at tage i Disneyland.

Har du ingen viskelædere derhjemme, kan du stadig gøre en god viskelæder-investering. For Stine forklarer, at der er nogle viskelædere lige nu, som hun regner med stiger i værdi med årerne:

–  Lige i øjeblikket er viskelædere fra Frost, Hallo Kitty og Fortnite meget populære, siger hun og råder til at købe dem i butikkerne nu, for viskelæderne går snart ud af produktion, og så stiger de nemlig i værdi, fortæller hun til DBA Guide.

dba viskelæder (Foto: DBA Guide)
Køb viskelædere fra Frost nu. Stine spår, at de om lidt stiger i værdi. (Kilde – DBA Guide)

Det dyreste viskelæder på DBA

Den dyreste viskelæder-annonce på DBA tilhører Claus fra KBH S. Han vil have 450 kr. for sit ene viskelæder. Dog er der en naturlig forklaring: Viskelæderet er et elektrisk ét.

Af ”normale” viskelædere, er den dyreste annonce i skrivende stund denne, hvor du kan erhverve dig en håndfuld viskelædere til hele 350 kr.

Stine og katten Pepsi. Sidstnævnte flår sættekasserne ned fra væggen og bider viskelæderene i stykker. Kilde - DBA Guide
Stine og katten Pepsi. Sidstnævnte flår sættekasserne ned fra væggen og bider viskelæderene i stykker, så Pepsi er altså ikke liiige så glad for viskelæderne som Stine. (Kilde – DBA Guide)

Brug ‘annonce-agent’

Husk, at du altid kan bede DBA om at holde øje med hvilke specifikke viskelædere, der sættes til salg. Du kan blot oprette en ‘annonce-agent’ og fortælle systemet, hvilken kategori og hvilket søgeord, algoritmen skal reagere på. Så får du en mail og/eller en sms, når noget, der matcher de kriterier, sættes til salg på DBA.

dba viskelæder (Foto: DBA Guide)
Stines kat Pepsi deler ikke samme begejstring for viskelædere som Stine. Men sød er den. (Kilde – DBA Guide)

 

Læs også: Mågestellet har fået en revival

Eksempel på Mågestel, der er til salg på DBA lige nu. Kilde - DBA Guide

 

· Mere fra samme kategori ·