Læs også:

Close

Det vidste du ikke om Britney Spears

Underholdning  | 

Gode gamle Britney! Vi kender alle til albummet  “…… Baby One More Time”, som nemt kan få en hel fest til at skråle med på nogle af verdens mest ikoniske pop-sange. Selvom du måske føler, at du kender til superstjernen, så er der alligevel en masse ting, der nok overrasker. Læs med lige her

Som de fleste nok ved, så har Britney haft en turbulent tid som verdensstjerne. Den amerikansk sangerinde fik som blot 17-årig verdensomspændende succes med hittet “…… Baby One More Time” – og har lige siden måtte kæmpe med et liv i rampelyset.

Skandaler har der været nok af i Britneys liv. Hun barberede sig pludselig skaldet, indgik et ægteskab, som kun har varede i 55 timer, mistede forældremyndigheden over sine børn og har op til flere gange været ved at komme op og slås med diverse paparazzier.

Vi kan godt blive enige om, at Britney er en person med en ‘spændende’ og ikke mindst turbulent livsfortælling. Derfor er vi gået Britney-amok og har indsamlet en masse informationer, som du nok ikke vidste om popprinsessen.

‘Spears-fitness’

Da Britney var 12 år gammel købte hendes far et fitness-center, som han forvandlede til en familieeget virksomhed. Dette betød også, at Britney i en årrække arbejdede og hjælp sin far i fitness-centeret. Britney assisterede blandt andet aerobic-instruktørerne og hjælp til med at organiserer de forskellige fitness-klasser i centeret. Den dag i dag er Britney stadig meget aktiv og går op i at have en sund krop.

Britney som restaurant ejer

Vidste du, at Britney i 2002 åbnede sin egen restaurant ‘Nyla’ i New York. I restauranten kunne man få serveret traditionel ‘Louisiana-style Cajun’, som er en spise Britney havde lært fra sin bedstemor. Britneys karriere i restaurationsbranchen sluttede brat, da hun havde uoverensstemmelser med restaurantens manager. I dag kan man stadigvæk besøge ‘Nyla’, som nu serverer mad fra det italienske køkken.

Målrettet sang-træning

Britney kommer fra en lille by i Louisiana – nemlig Kentwood. Men da Britneys forældre opdagede, at hun havde talent for sang og dans hev de teltpløkkerne op og flyttede til New York City, så Britney kunne få professionel sang- og dansetræning.

Begyndelse på Britneys sang-karriere

Jive Record var de første til at skrive pladekontrakt med Britney. Derefter startede de første af Britneys optrædende i amerikanske storcentre, hvor Britney blev klædt på til at være en ægte popprinsesse. Derefter blev hun gradvis mere og mere anerkendt for sit sangtalent.

‘Young money’

Britneys første album “…… Baby one more time” blev solgt i over 37 millioner eksemplarer, før den unge superstjerne fyldte 20 år. Britney er iblandt de bedst sælgende teenage-artister i hele verden.

Sweethearts – Britney & Timberlake

Vi kan ikke komme uden om at nævne Britney kærlighedsforhold til Justin Timberlake. Kendisparret datede fra 1999 til 2002. Efter bruddet gik der rygter om, at Britney havde været Justin utro. Rygterne startede, idet Justin samme år udkom med sangen “Cry Me A River”, som handler om en utro kæreste. Intet blev bekræftet og er stadig blot et rygte i dag.

I dag er Britney kæreste med model og fitness-instruktøren Sam Asghari. Parret mødte hinanden i 2016 og har siden holdt trofast sammen.

Britneys Grammy

Britneys talent er blevet belønnet mange gange – blandt andet til de store Grammy Shows. Hele otte gange er Britney blevet nomineret til en Grammy – og i 2005 lykkes det hende at vinde prisen for årets ‘bedste danse-indspilning’ i nummeret “Toxic”.

Britneys ægteskabseventyr

Britneys første ægteskab var i 2004, hvor hun spontant blev gift med sin barndomsven Jason Alexander i Las Vegas. Blot to dage efter blev ægteskabet annulleret. Samme år blev Britney gift med sin backup-danser Kevin Federline. Forholdet var meget ‘offentligt’, og parret havde blandt andet deres eget reality show, som hed ‘Chaotic’. Britney og Kevin nåede at få to drenge sammen – Sean og Jayden – inden de blev skilt i 2007.

Britneys store nedgang

Efter Britneys skilsmisse fra Kevin Federline i 2007 begyndte Britneys mentale helbred at halte. I 2008 blev Britney tvunget til at blive indlagt på et mental-hospital, da hun blev erklæret en trussel for sig selv og andre. Kort tid efter Britneys ophold på hospitalet mistede hun forældremyndigheden over sine to sønner. Efterfølgende ramte Britney bunden og faldt ind i en tung depression.

Britneys bog

Udover at skrive mange af sin egne sange, har Britney også skrevet en bog om sit liv. Samme år som Britney udgav albummet “Oops! …. I Did It Again” skriver Britney sammen med sin mor en bog “Britney Spears: Heart to heart”. Bogen handler om livet, kærlighed, berømmelse og om at følge sine drømme. Bogen fik stor omtale, da den bragte nogle voldsomme sandheder om Britneys liv på bordet.

Kilde: factinate.com

Kilde: alt.dk

 

Læs også: Hollywood fun facts

· Mere fra samme kategori ·