Læs også:

Close
Pige hår kvinde beauty hacks pink (Foto: Pexels)

Beauty hacks, der gør morgenrutinen nemmere

Skønhed  | 

Beauty hacks kan virkelig redde alles dag. Små tips og tricks, der både kan spare dig tid og penge i din travle hverdag. Vil du lære, hvordan du kan få neglelakken til at tørre hurtigt, eller hvordan du kan style håret i søvne? Læs her, så får du en række tips, som enhver kvinde bør kende til

Alle ønsker at se så godt ud så hurtigst som muligt. Og det er slet ikke umuligt, hvis du blot kender dé tricks, der både sparer dig tid og penge, og vigtigst af alt hjælper dig med at se hammer godt ud.

At lære geniale beauty hacks er blevet lidt af en hobby for os, og vi har samlet vores favoritter nedenfor for at hjælpe dig næste gang, du har brug for en hurtig løsning!

1. ‘Sleep styling’

Godmorgen og god morgen … Hvad er det værste at stå op til udover, at man har fået besøg af tante rød? Mange vil her sige fedtet hår. Så fedtet at håret nærmest er klistret fast til både pude og ansigt.

Men ingen grund til at panikke. Der findes heldigvis et fedt, nemt og hurtigt trick mod fedtet hår. Find tørshampooen frem aftenen før, hvis du ikke har haft tid til at vaske håret, og sprøjt tørshampoo langs dine hårrødder før sengetid. Husk at holde spray på afstand, når du sprayer. Det vil hjælpe med at absorbere det overskydende, naturlige olie, du producerer i hårbunden over natten.

På den måde vil du slippe for at bruge tid om morgenen, da dit hår vil føles ekstra friskt – plus du opnår mere voluminøst, lækkert hår. En hurtig børstning om morgenen, og du vil være klar til at komme ud af døren på få minutter.

morgen seng pige kvinde sove krop træt (Foto: Unsplash)
Bare fem minutter mere.. Helt sikkert, hvis du benytter dig af disse beauty hacks. (Foto: Unsplash)

2. Nul bumser – med alkohol?

Mange siger, at man kan få urenheder og akne af alt, hvad der er lækkert men usundt i verden – slik, chips, kage alkohol – ‘you name it’. Men kan vi bruge de gode sager strategisk? Svaret er JA. Alkohol har en desinficerende egenskab, som vi bør nyde godt af.

Et godt trick er at dræbe alle de bakterier, som kan være kilden til bumser. Typisk de ting, som vi har nær ansigtet. Tør derfor dagligt briller, solbriller og mobiltelefonen af i alkohol, da det vil hjælpe med at dræbe bakterier og holde ens akne-udbrud nede. Med færre beskidte ting, der er i kontakt med vores ansigter, jo hurtigere kan vi slippe af med urenheder. Cadeau for dét.

3. Du lyver, så strømpebukserne flyver

Du kan ikke løbe fra det. For Søren, hvor vi hader det. Dét at hoppe i en smuk kjole, have sat håret og være på vej ud af døren, inden man opdager, at strømpebukserne, man LIGE havde købt, allerede er løbet. Det en ommer. Enten skifter eller fikser man. Er man hurtig, så fikser man det ved at finde hårsprayen frem og spraye på hullet. Eller endda en gennemsigtig neglelak. Så løber strømpebukserne ingen steder. Og du kan bide dig sikker i, at ingen vil fange dig i at have reddet det sidste par strømpebukser med en klat neglelak. ‘Magic’.

4. Os, der hader at vente

De fleste af os hader at vente. Vente på bussen, på veninden der aldrig kan klokken eller på at neglelakken tørrer. Det sidstnævnte kan du heldigvis gøre noget ved selv. Har du smurt neglene med din yndlingslak, så find vej ud til badeværelset og tænd for det kolde vand. Stik de flotte, lakerede negle under koldt vand – og wupti, så har du halveret tørretiden på blot få sekunder.

negle neglelak lak fingre hænder (Foto: Unsplash)
På med neglelakken og tænd for det kolde vand, så sparer du hvert i fald fem minutter og slipper for grimme negle med mærker. (Foto: Unsplash)

5. Buskede, bøvlede øjenbryn

Der findes ikke noget bedre end en god nattesøvn. Den slags, hvor man vågner op med mærker fra pude og dyne i ansigtet. Dog betyder dette ofte, for mange af os, at vores øjenbryn under nattens vilde drømme har danset rundt på fuld smadder, og derfor lever sit eget liv, når vi vågner om morgenen. Buskede, rebelske og komplet umedgørlige.

Formen på vores øjenbryn er alfa og omega. Og Kim Kardashian har bestemt været med til at sætte dagsordenen for ‘flawless’ øjenbryn. Øjenbryn er vigtige, for de påvirker ansigtets generelle form og udseende. Er du stået op til buskede, krøllede øjenbryn, kan du let redde dem ved at finde vaselinen frem. Red brynene med en smule vaseline på en lille brynbørste – så slipper du for grimme bryn.

6. Baby powder – men ikke til barnenumser

Vi ser det igen og igen. Reklamer for mascara der lover fyldige, lange øjenvipper, ekstrem sort farve, glans og meget mere … Dette er dog ofte IKKE tilfældet. Men heldigvis findes der et trick til dette – og svaret, der måske vil overraske dig, er baby powder. Påfør et lag mascara. Og tag en gammel mascarabørste eller brynbørste og dyp den i baby powder og kør børsten over vipperne. Lad det tørre og påfør derefter et lag mascara mere for at dække pudderen og for at opnå sortere vipper. Resultatet vil bestemt overraske dig. Lange, fyldige øjenvipper, der kan få mange til at tro, at du har haft tid til at putte et par falske øjenvipper på om morgenen. Men niksen.

7. Dryssende sort ‘sne’

Drysser din mascara? Så er det et tegn på, at den muligvis er for gammel og tør. Ingen gider at ligne en træt trold i løbet af dagen og aftenen, når man har brugt tid på at ligne en prinsesse om morgenen. Den rolle har prinsesse Fiona for længst ‘dipset’.

Du kan nemt redde din favoritmascara ved at koge noget vand og hælde vandet over i en kop. Ved at putte din lukkede mascara med emballage ned i det kogende vand i fem minutter, kan du forlænge levetiden på den, da det varme vand vil hjælpe mascaraen med at blive mere ‘smooth’ og ‘clump-free’. Langt nemmere at påføre en mascara, som ikke er tør og klumper.

makeup sminke øjenbryn øjne rede eyeliner (Foto: Unsplash)
Med disse beauty hacks kan du være sikker på, at du aldrig løber ud af døren med buskede øjenbryn og dryssende mascara. (Foto: Unsplash)

8. Har glattejernet efterladt mærker?

Mon ikke de fleste kvinder kan nikkegenkendende til, at de har prøvet at brænde sig på et glattejern eller krøllejern. Når tiden løber, og stressen tager over, så er det som om, vi stadig kan finde to minutter ekstra til at glatte håret inden, vi løber ud af døren. Og det går altid galt.

Er skaden sket, så spring isposen over. Ved mindre forbrændinger på huden er honning en genial løsning. Et tyk lag honning på det forbrændte område vil øjeblikkeligt dulme smerten, samtidig med at den giver en antibakteriel beskyttelse og virkning – plus holder huden hydreret.

9. Kysseklar med bløde læber

Det danske vejr er ikke altid med os og det betyder ofte, at det efterlader mange af os med tørre læber. Læbepomade kan ofte i disse tilfælde ikke hjælpe, fordi huden på læberne er så tør, at de nærmest drysser af. Har du bare 10 minutter om morgenen, så kan du slipper afsted med ekstra bløde, kysseklare læber ved at lave din egen ‘lip scrub’.

Bland en teskefuld honning med to teskefulde sukker. Massér blandingen ind i læberne og lad det sidde i 5-10 minutter. Fjern det overskydende scrub med en vådserviet. Sukker og honning er mild og eksfolierende på huden og har derfor en effektiv, naturlig effekt, som kan blødgøre selv de tørreste læber i Sahara. Du vil helt sikkert føle dig klar på, hvad end dagen bringer, efter du har brugt dette nemme beauty hack!

Læs også: Dét gør søvneksperter, når de ikke selv kan falde i søvn

sove træt søvn pige seng kvinde (Foto: Unsplash)

 

 

· Mere fra samme kategori ·