Læs også:

Close
fødder sneakers sofa hygge blomst fødder stue (Foto: Unsplash)

10 ting, der kan gøre din corona-isolation lidt mere hyggelig

Underholdning  | 

Næsten hele Danmark er sendt hjem og har udsigt til lange dage med minimal menneskelig kontakt og få sociale højdepunkter

Men selvom vi sidder i frivillig husarrest, så er der stadig rig mulighed for at nyde livet uden at udsætte sig selv og andre for akut smittefare. Her er 10 muligheder, der giver din karantæne lidt ekstra luksus eller hygge.

hygge hjemme kaffe dyne weekend citat (Foto: Unsplash)
Giv HYGGE en ny vinkel …(Foto: Unsplash)

1. Få et skud “virkelighed” fra sofaen

Når du ikke selv kan komme ud i virkeligheden, er det godt, at streamingtjenesterne sørger for nogle spændende danske reality-programmer. Hvis du har et Dplay-abonnement kan du leve livet gennem de smålumre deltagere i “Ex on the Beach” eller følge med i bilprogrammet ”Top Gear – Danmark Dplay har noget for alle aldre og interesser, og derudover er prisen faldet til 99 kroner om måneden grundet coronavirussen.

2. Få mad fra alle dine yndlingsrestauranter leveret til hoveddøren

Du kan ikke komme til din yndlingsrestaurant, så hvorfor ikke lade den komme til dig? Om det er flammegrillede fristelser fra Burger King eller sushi, der får dig gennem karantænen, så leverer Just Eat fra helt ned til 39 kr. Derudover tilbyder Just Eat, at kurererne stiller maden med deres afsprittede hænder foran hoveddøren, og dermed undgår du fysisk kontakt og forøget smittefare.

Savner du din Whopper – så bestil den. (Foto. Burger King)

3. Når du ikke må komme på caféen, må caféoplevelsen komme til dig 

Det er indtil videre slut med at besøge stamcaféen og drikke din foretrukne kaffe, men så er det godt, at Nespresso leverer deres velkendte kaffekapsler, som giver dig caféoplevelsen i din egen stue. Nespresso tilbyder som følge af corona-udbruddet fri fragt til alle kunder, som frit kan bestille deres mange forskellige kaffevarianter.

Nespresso kaffe (Foto: Nespresso)
En god kop Nespressokaffe kan være godt at hygge sig med. (Foto: Nespresso)

4. Lav næsten hjemmelavet mad

Når man er hjemme en hel dag, kan det paradoksalt nok godt være svært at trylle ved gryderne – især hvis du ikke har alle de ingredienser, du skal bruge. Homemate specialiserer sig i at lave portionsanrettede måltider, som kun skal varmes i ovnen. Homemates mange varianter kan købes i Føtex Food og i deres egne butikker – og så leverer de også lige til døren. Så dufter det af hjemmelavet mad i hele huset – uden du skal løfte en finger.

Homemate Food hjemmelavet mad (Foto: PR)
Homemate Food er lækker og nem mad at servere. (Foto: PR)

5. Forny garderoben så du er klar til at komme udenfor igen

Boozt.com er Nordens største online modeunivers, og her kan du i fred og ro bruge din tid på at finde farverige forårs- og sommertøj, til når karantænen ophører. Derudover elsker Boozt.com returvarer, så du har rig mulighed for at sende det tøj, du ikke alligevel vil have retur – kvit og frit.

6. Undgå kæmpekøer og kamp om toiletpapiret

I tiden umiddelbart efter Statsministeriets corona-pressemøde gik det hurtigt i dagligvarebutikkerne, hvor mange danskere trodsede statsministerens råd, og hamstrede alt fra frugt og grønt til konserves og toiletpapir. Nemlig.com mærker også efterspørgslen og leverer hver dag friske varer lige til døren – så slipper du for køer og kamp om toiletpapir.

7. Vær kreativ indendørs med hele familien

På trods af forårets ankomst, er det tid til at holde sig indendørs og tænke på sig selv og sine medmennesker. En perfekt indendørs aktivitet er at male påskeæg og lade både børn og voksne udtrykke deres kreativitet.

ÆGG Lakrids By Bülow æg påske
Vær kreative sammen … (Foto: Lakrids By Bülow)

Bliv inspireret, vær kreativ og hav det sjovt med det nye Creativity Ægg-kit fra Lakrids By Bülow. Sættet indeholder alt hvad du har brug for, til at dyrke den klassiske danske male æg-tradition – pensler, maling og selvfølgelig mundrette lakridskugler overtrukket med chokolade. Leveres kvit og frit direkte til døren.

8. Træningscenteret er lukket, men så let slipper du ikke 

Alle fitnesscentre er lukkede, men selvfølgelig skal du stadig have muligheden for at holde dig i form. En løbetur på de mennesketømte gader kan godt blive kedelig på din anden karantæneuge, så hvorfor ikke lade fitnesscentret komme til dig.

Fitness World har lavet en hjemmetræningsguide på deres app med perfekte øvelser til dig, der er fanget i hjemmet. Øvelserne kræver hverken tunge vægte eller meget plads, og giver dig også inspiration til at tænke kreativt med nye øvelser.

motion træning træn sund sundhed (Foto: Unsplash)
Ingen undskyldninger – bare kom i gang. (Foto: Unsplash)

9. Ingen undskyldninger for ikke at ommøbelere – IKEA tilbyder hjemmelevering 

Hvis der er noget en hjemmekarantæne kan gøre, er det at gøre dig træt af din støvede sofa eller dit slidte skab. Så hvorfor ikke bruge al den tid du har derhjemme til at forny boligens indretning? Tiden er perfekt til det.

Du kan finde inspiration til indretning på IKEAs app, og derudover leverer de direkte til din hoveddør – også selvom du bor på 5. sal.

ikea, indretning, bolig, kollektion, særkollektion, flytning, flytte, boligtilbehør, boligindretning
Hyg dig med indretningen, mens du “venter”. (Foto: IKEA)

 

10. Få din medicin hjem på badeværelseshylden med Apopro

I disse tider er der rigtigt mange mennesker på apotekerne, der stadig må holde åbent. Apopro er Danmarks splinternye onlineapotek, som sender al din medicin direkte til døren, så du ikke behøver at være bange for at blive smittet i den lange hostende apotekskø.

Du kan både få det, du mangler med og uden recept, og selvfølgelig helt hjem til dig. Nemmere bliver det ikke.

Læs også:

Mærkelige ting jeg gør under corona-krisen

 

kvinde arm øje spejl (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·