Læs også:

Close
insta, instagram, instalogo, logo. (Foto: Unsplash)

MY DAILY SPACE: Følg os på Instagram

Underholdning  | 

Vidste du, at MY DAILY SPACE også findes på Instagram? Vi har Instagram-profiler, som møder alle interesser! Nu har vi samlet alle profilerne her, for at give dig et overblik over, hvad du bare må følge for at dit insta-feed boomer med inspiration og lækre billeder

Vi kender alle til at ligge i sengen og scrolle Instagram tomt for indhold. Men det behøver du ikke at frygte længere. Her på MY DAILY SPACE har vi skabt 14 forskellige instagram-profiler, der rummer adskillige interesser. Vi garanterer for mange timers insta-underholdning.

Til dig som vil følge MY DAILY SPACE

Måske kender du den allerede?  MY DAILY SPACE har selvfølgelig en Instagram-profil, som er knyttet til vores nyheds- og livsstilsmedie. Følg med i redaktionens hverdag, når vi er til events, eller når vi teaser for de nyeste artikler – eller bare lige vil sige heeeej.

Til dig som elsker fashion

Er du en ægte fashionista? Følg os på ‘mydailyfeathers’ og bliv opdateret på den nyeste mode. Men på pas! De flotte tøj billeder giver dig helt sikkert en trang til at shoppe.

Til dig som ikke kan få nok af drinks

Er du træt af at servere de samme drinks, når du har veninderne ovre? På ‘mydailydrink’ giver vi dig inspiration til flotte drinks med nye lækre smagsvarianter.

Til dig og din indre ‘læsehest’

Bøger, bøger, bøger – vi kan ikke få nok! Følg ‘mydailyread’, hvis du har det på samme måde.

Til dig som elsker alle dyr

Vi har et blødt punkt for små, søde dyr. Og specielt dyreunger! Få dagens smil på ‘mydailycute’, hvor vi poster billeder af de sødeste dyr hver dag.

Til dig som vil have nem adgang til nyheder

På ‘mydailynewsfeed’ får du nemt adgang til dagens nyheder fem ud af syv dage. Få et hurtigt overblik eller læs dagens nyheder, som altid findes i det direkte link i vores bio.

Til dig som er vild med anmeldelser

Følg med på ‘mydailytest’, hvor vi fem dage om ugen tester alt fra mad, beauty, oplevelser, serier og meget andet. Du kan læse om vores tanker og bedømmelser – og ikke mindst hente inspiration.

Til dig som gamer

Kalder alle kvindelige gamer! Få inspiration til spil og sjov på ‘mydailygamer’ med en hel særlig girly-vinkel.

Til dig som vil have mere beauty inspiration

På ‘mydailytouch’ præsenterer vi dig for en masse lækre beauty produkter. Få et indblik i vores favoritter og bliv inspireret til at prøve ny og anderledes mærker.

Til dig som følger med i blogger-verden

Er du nysgerrig på, hvad de store blogger går rundt og laver, så følg med på ‘mydailyblogger’. Vi dykker ned i udvalgte bloggers liv og giver dig direkte links til vores dybdegående artikler. Til dig som ikke kan få nok af den spændende influencer-verden.

Til dig og dit ‘madøre’

Til dig som altid er på jagt efter nye madopskrifter – både i det salte og søde køkken. Følg ‘mydailytaste’ og prøv at hold på mundvandet, når du scroller igennem de lækre madbilleder. Vi har faktisk også efterhånden RIGTIG mange lækre opskrifter på www.mydailyspace.dk, som du kan søge inspiration i.

Til dig som ikke kan få nok af bolig inspiration

Boligtips, design, lifestyle og indretning få det hele på ‘mydailynest’. En profil til dem som ikke kan få nok af indretning og inspiration til boligen.

Til dig og dine ferie cravings

Følg med på ‘mydailyvacay’ og få inspiration til de bedste rejsetips. Derudover kan du også finde smukke feriebilleder fra eksotiske rejsemål.

Til dig som går op i sundhed

Det er en god investering at passe på sig selv, og ikke mindst gå op i sin sundhed. På ‘mydailybreak’ giver vi dig tips og tricks til en sund hverdag. En æstetisk profil med smukke billeder, der både giver ro i sindet og kan inspirere dig til en livsstil med sunde initiativer.

 

Læs også: Guide: Sådan får du det perfekte Instagram-feed

 • Mydailyspace
 • Mydailyfeathers
 • Mydailytest
 • Mydailynewsfeed
 • Mydailytouch
 • Mydailydrink
 • Mydailytaste
 • Mydailyblogger
 • Mydailynest
 • Mydailybreak
 • Mydailygamer
 • Mydailyread
 • Mydailycute
 • Mydailyvacay

· Mere fra samme kategori ·