Læs også:

Close
Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)

DIY med perler: Armbånd, ringe, halskæde & hårpynt

Mode  | 

Kalder alle kreative sjæle! Vi har fundet gamle perler frem fra gemmerne og kreeret de fineste perlesmykker. Læs med og se, hvordan du med blot få redskaber kan DIY dit helt eget armbånd, halskæde, ring eller pynt til håret

Det kan være hyggeligt at kaste sig over små kreative projekter i de kolde og mørke vintermåneder. Inviter en veninde over, lav en kop te og vær’ kreative sammen. Her på redaktionen har vi haft en hyggeaften i “perlens-tegn”. Læs med og se billeder af vores fine og vellykket DIY-projekter.

Kom godt i gang: Her er hvad du skal bruge

For at komme i gang, behøver du ikke at anskaffe alverdens perler eller snor. Her på reduktionen brugte vi blot de perler, som vi havde fra gemmerne. Hvis du ikke selv ligger inden med en håndfuld perler, er en ide at spørge en veninde eller måske din mor, om hun har nogle gamle perler du må få. Dette er også en oplagt mulig for at invitere en, som du har kær til at lave et hyggeligt DIY-projekt sammen.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Tip: Giv dine gamle halskæder nyt liv

Genbrug, genbrug, genbrug! Du ligger helt sikkert inde med en gammel halskæde eller to. Måske er det fra et andet DIY-projekt eller måske er det en halskæde som du har købt på en ferie. Klip halskæderne op og brug perlerne til dit nye DIY-projekt.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Skab hygge og find dit “kreative-jeg”

Lav en god kop te, sæt din yndlingsmusik på og se, hvor dit DIY projekt tager dig hen. Måske har du fundet billeder til inspiration, men det er lige så vigtig at være åben over for, at dit projekt måske kan tage en drejning. En ide om et armbånd bliver måske til ring – eller omvendt.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Vores færdige resultater

Tiden flyver afsted, når man er kreativ, og vi fik hurtigt lavet fem meget forskellige smykker med perler.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Armbånd i lyserøde toner

Silva fik lavet det fineste lille armbånd med smukke lyserøde og pink perler. Armbåndet er lavet med ståltråd, hvilket gør det nemt at forme og tage af og på. Vi er vilde med kombination af de farverige perler!

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Ring med pink perle 

Ida fik lavet en elegant ring med en stor lyserød perle. Ringen er feminin og til dig, som er vild med ferskvandsperler.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Sart rosa ring

Silvas rosa ring blev meget vellykket! Ringen er lavet med elastiksnor, og har derfor en god pasform på fingeren. Ringen har et sødt udtryk og kan sagtens bæres sammen med dine hverdagssmykker.

Ring, lyserød, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Trendy muslinge halskæde

I sommers var alt med muslingeskaller et kæmpe trend. Derfor var vi bare nødt til at eksperimentere med de fine strandskaller. Med perler fra en gammel halskæde fik vi lavet en fin og trendy halskæde med en muslingeskal i midten. Vi er vilde ideen om, at en gammel halskæde kan få et nyt og moderne udtryk.

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Pynt håret med et perlespænde

Sidst men ikke mindst fik Tina lavet et meget stilet hårspænde i smukke guld og brune nuancer. Vi kan ikke komme uden om, at accessories til håret er en kæmpe trend, der bliver ved med at være i modebilledet. Pynt håret og få et girly-look!

Perler, DIY. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

 

Læs også: Alle Margrethes perler

Margrethes_perler perler

 

 

Er du vild med mode, så følg vores Instagram-profil mydailyfeathers

 

· Mere fra samme kategori ·