Læs også:

Close
friendzone venner ven kærester grine par kærlighed (Foto: Unsplash)

Derfor havner nogle drenge i friendzone

Mit liv  | 

Der er især et spørgsmål, som mange drenge kan nikke ja til, de gerne vil høre svaret på. Hvad får os piger til at sige, ‘meh, du er virkelig sød, men jeg ser dig mere som en god ven’. Den såkaldte friendzone jager mange fyre. Her får du grundene til, hvorfor mange fyre havner i friendzone

Hun er slår dig på skulderen og kalder dig for ‘bro’. Velkommen til friendzone. Det er en form for afvisning ligesom enhver anden, dog vil nogle våge og påstå, at det er en af de bløde af slagsen. Man mødes ikke rigtig på midten, selvom mange piger tror det. For vi nægter dét, som drenge gerne vil have – kærlighed, romantik og sex. Vi tilbyder dem et langvarigt venskab, men alligevel er alt, hvad drenge ser, hvad de de går glip af.

Piger finder mange årsager til, at de lader drenge vente på sidelinjen, med god udsigt til fremtidige skuffelser, og det er ikke altid så simpel som, at der bare er tale om mangel på tiltrækning.

Dine dumme vittigheder og højtråbende adfærd

Mange vil sige, at det er biologisk. Fyres højtråbende adfærd, der ligesom en påfugl spreder halefjerene ud som en vifte for at fange damernes opmærksomhed. Nogle fyre forsøger, når de er nervøse, at søge pigens opmærksomhed ved at fyrer platte, nogle gange alt for sjofle, jokes af.

En drillende adfærd kan gøres på den rette måde ligesom meget andet. Piger kan nemt tage fejl af din personlighed, da dumme vittigheder kan få mange til at se dig som umoden eller endda irriterende. Dog er der ingen der siger, at piger ikke kan lide at blive stukket lidt til. En drillende kommentar eller to, vil helt sikkert fange hendes opmærksomhed. Men går dine jokes over stregen, så kan du selv finde vej til friendzone.

Du virker ALT for bekendt

Hvis hun siger, at du minder hende for meget om en eks, kan det skyldes, at hun stadig ikke er kommet over sit sidste forhold, eller måske er du bare uheldig og har for mange af de samme personlighedstræk som eks’en. Påstår hun derimod, at du minder hende om sin bror, ja … Så ligner du sandsynligvis hendes bror. Du kan ikke beskylde en pige for at være ærlig omkring det. ‘Bad luck’.

Du virker uklar – hvad du vil have ud af livet?

Når en fyr ikke er klar over, hvad han vil i sit liv, giver han udtryk for, han ikke er en stabil partner, useriøs og på ingen måder klar til forpligtelse i et forhold. Hun opfatter dig som ‘den sjove’, og hvis hun leder efter et seriøst forhold og kan lide dig som person, ved hun, at hvis hun ender i sengen med dig, så vil det alligevel ikke føre til noget seriøst. Så hvorfor ikke bare gøre det?

Piger ønsker at føle sig trygge. Stabilitet er sexet hos en pige, der har styr på sig selv, og hvad hun vil, hvorfor hun vil friendzone enhver fyr, der lugter af at være ustabil eller flyvsk.

Du giver for meget alt for tidligt

Tænk på dating som en filmtrailer. Det er bare et glimt af, hvad man kan forvente af den fulde to timers lange film. Har du nogensinde set en filmtrailer og tænkt, at de afslører alt for meget? Ja, så er den ganske enkelt ikke værd at se i biografen. Samme gælder for dating.

Hvis du deler for meget ud om dig selv lige fra start, er der intet mere at opdage eller være nysgerrig omkring. Dog kan du score hende ved at gøre det strategisk – at pirre med lidt information af gangen kan virke lokkende.

Ingen ønsker at få serveret alt let på et sølvfad. Mange fyre tror, at piger elsker at blive jaget og kæmpet for, men det nytter ikke noget, når hun alligevel ved alt, hvad du har at byde på. Nyd vejen til målet – og sørg for at vejen er lige så spændende for hende, som at nå målet er for dig.

Du prøver for hårdt for at bevise dit værd

Lad os bare sige, at du er værdig, at du er nok, og at du har hjertet på det rette sted. Det er OK at prøve at vise den bedste version af dig selv, når du dater, især når du virkelig kan lide pigen. Men lad os være helt ærlige, piger har en sjette sans. De kan lugte desperation. Udstråler du en ‘vibe’ af ‘please like me’, hunger du ganske enkelt efter bekræftelse.

Når du virker helt forgabt i, hvad hun går og tænker om dig, kan du nemt virke for ængstelig. Dine hænder vil akavet, desperat række ud efter hendes, men vil blive mødt af en high five og ordet ‘bror’ snige sin ind på hendes læber.

Du vil så gerne, og det kan hun nemt se. Hun synes, du er så høflig, genert og tilbageholden, at hun mest af alt sætter spørgsmålstegn ved, om der er tale om en romantisk interesse. For du er simpelthen så svær at tyde med din desperate, akavet tilgang til at søge hendes opmærksomhed.

Hun væmmes ved tanken om nogle ting, men er for høflig til at være ærlig

Lad os sige, at hun endelig står foran din hoveddør på din højt elskede Spider-man dørmåtte. Du synes, at dit sted er relativt ryddeligt og rent. Du rækker hende et glas vand, hun stiller glasset i vasken og fornemmer hurtigt dine syv-dages gamle tallerkner og pizzabakker på køkkenbordet.

Måske sniger der sig en stinkende duns af fødder op til hendes næseborer under jeres Netflix-film. Eller måske fik hun endda øje på en svævende bussemand siddende i dine næsehår, da hun så dig dybt i øjnene. Du har sikkert lige spist en lækker løgmad med alt for meget remoulade, og har en rigtig pølsemand-ånde, så dårlig, at hun med det samme kun kan se dig som en ven. For du har intet gjort ud dig selv for at give det bedste indtryk af dig.

Det kan virke overfladisk, men nogle piger kan blive tændt af, når drenge er usoigneret, har dårlig hygiejne eller endda bor på et drengeværelse, som mest af alt passer til hendes lillebror. 1-0 til friendzone.

Hun er slet ikke interesseret i dig og lyver om, at I bare skal være venner

Piger er opdraget til at være høflige, søde og venlige. Det kan være spil for galleriet, når hun siger, ‘jeg kan godt lide dig som ven’, for det har hun egentlig ikke nogle intentioner om, for I passer på ingen måde sammen. Heller ikke som venner.

Men du kan helt sikkert bide dig sikker i, at hun kan lide dig som medmenneske, én som hun kan dele planeten med, ikke hendes søndage. Du vil være helt sikker, hvis det er sådan, hun har det, og så er der ikke mere at komme efter. Ingen grund til at forsøge med at tvinge til venskab i håbet om, at hun en dag skifter mening.

 

Læs også: Vi har spurgt fire fyre – derfor dropper vi piger

breakup kærester par kede af det skilt slår op (Foto: Pexels)

 

· Mere fra samme kategori ·