Læs også:

Close
(Kollage: MY DAILY SPACE)

Ugen der gik: Copenhagen Fashion Week i billeder

Mode  | 

Modeugen i København har budt på en masse shows og nye kollektioner, som vi kommer til at se til efteråret, da det er AW20 kollektioner, der normalt vises. Var du ikke til de mange shows, så får du her muligheden for at få et indblik i modeugens glamourøse catwalks

Copenhagen Fashion Week har den seneste uge indtaget hele København. Af denne grund af vi samlet nogle af de fedeste danske brands og deres kollektioner til dig, der ønsker at bliver inspireret til den kommende AW20 sæson. Her har vi udvalgt de danske brands, som de fleste kender og som mange sikkert allerede har noget hængende af i deres garderobe.

Copenhagen Fashion Week blev afholdt fra den 27. januar til og med den 30. januar i København.  (Kollage: MY DAILY SPACE)

Dagen før dagen

BOOZT.com skød Copenhagen Fashion Week i gang

På førstedagen i Copenhagen Fashion Week indtog BOOZT.com rampelyset med deres tre bud på moden, som desuden allerede er til at finde på BOOZT.com nu og altså derfor er noget, vi dermed IKKE skal vente på.

Showet blev afholdt i KB Hallen i København med et brag af live musik og fede lyseffekter. Der blev vist tre flotte indgange ‘The Downtown Pack’, ‘Wet, Wild, West’ og ‘Hooray for Hollywood’, hvor både danske såvel som internationale brands som Ganni, Saks Potts og Zadig Voltaire stjal rampelyset på catwalken, mens Pernille Rosendahl var den syngende vært, der sikrede højt humør og musik i den behageligste toneart.

Boozt (Foto: Copenhagen Fashion Week)
1. indgang: ‘The Downtown Pack’. (Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Boozt (Foto: Copenhagen Fashion Week)
2. indgang: ‘Wet, Wild, West’.  (Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

3. indgang: ‘Hooray for Hollywood’. (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Dag 1 AW20

På den første sådan rigtige modeugedag blev der afholdt 10 shows med blandt andet GESTUZ, LOVECHILD 1979 og CARCEL i kalenderen.

Lovechild 1979 – Et selvsikker ‘come back’

Lovechild 1979 er kendt for deres tidløse og luksuriøse design. Desuden overskrider deres designs ideen om sæsoner med deres feminine æstetik, baseret på maskuline, skræddersyede silhuetter. Lovechild 1979 overrasker også med deres bærerdygtige tilgang, da der sigtes mod at skabe flotte beklædningsgenstande, som enhver vil elske at tage på igen og igen.

Lovechild, modeuge, Fashion Week, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Lovechild, modeuge, Fashion Week, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Lovechild, modeuge, Fashion Week, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Gestuz – Smidig, robust og let læder

Læder er kommet for at blive. Det var hvert i fald Gestuz’ bud på moden i deres AW20 kollektion, hvor læder var fællesnævneren i alle deres styles. Modellerne var iført alle former for lædertekstiler og læderbeklædningsgenstande fra top til tå. Læder bliver helt sikkert en af de helt store trends i vinteren 2020.

Alle læder items, fra jakker, nederdele, hatte og sko, blev fremvist på en hvid, stilren catwalk og for at holde den fede, rå stil, var der desuden opstillet kontroversielle rekvisitter på catwalken som blandt andet gamle fjernsynsapparater, hvilke var med til at fremvise modellerne fra forskellige vinkler og niveauer på indgangene.

Gestuz, modeshow, mode, fashion, Fashion Week, Aw20. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Gestuz, modeshow, mode, fashion, Fashion Week, Aw20. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Gestuz, modeshow, mode, fashion, Fashion Week, Aw20. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Dag 2 AW20

Modeugen nåede nærmest dens klimaks, da endnu flere shows blev skudt i gang på andendagen, hvor blandt andet brands som Stine Goya, RAINS, MUNTHE og CUSTOMMADE viste deres flotte klæder frem på de fængende og spectakulære catswalks og scener.

Stine Goya – Mønster, print og skarpe farver

Stine Goyas show bød publikum velkommen med smukt, klassisk musik, hvor modellernes farverige styles fik gjort enhver i godt humør. Stine Goyas AW20 show var navngivet ‘ON AIR’, og formålet var at skabe en unik fashion-oplevelse, der ville printer sig tydeligt i publikums hukommelse – også efter lang tid efter showet afholdelse.

Stine Goya, AW20, modeshow, Fashion Week, Catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Stine Goya, AW20, modeshow, Fashion Week, Catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Stine Goya, AW20, modeshow, Fashion Week, Catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

RAINS – Det danske vejrs maskot

Om du elsker eller hader det danske vejr – så kan du ikke komme udenom det. RAINS fik endnu engang vist, hvorledes vi alle sammen kan elske regnvejret, hvis vi blot hopper i det rigtige tøj, som beskytter os mod regn. Det kan gøre de fleste af os til ‘fans’ af regnvejr.

RAINS er kendt for at genfortolke den traditionelle regnjakke, og har ganske enkelt gjort det simple regntøj ‘trendy’. RAINS formåede derfor også under showet at kombinere den innovative tilgang med funktionalitet, som gør tøjet både cool og anvendeligt i det skandinaviske klima.

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Dag 3 AW20

De begejstrede modegæster blev på trediedagen mødt af flere brands under de mange shows, hvor blandt andet Designers Remix, BY MALENE BIRGER, LALA BERLIN WOOD WOOD og GANNI var med til at inspirere gæsterne med deres nye kollektioner. Desuden blev catwalken indviet af en flok kendte, danske ansigter fra de kulørte blade, som tog alle med storm.

Designers Remix – Med kendte ansigter

Ambitionerne til Copenhagen Fashion Week 2020 har været lige så høje som de flotte stilethæle, da modeugen relancerede en tre-årig strategi, hvor der både blev sat fokus på, at modeugen bliver mindre forurenende og satte krav til de store modevirksomheder, som deltager.

Denne ambition efterlevede Designers Remix, der har lavet en kjole af genanvendte plastikflasker. Desuden indviede kendte, danske ansigter som forfatter Sara Omar, sangerinde Medina, frisør Gunbritt, chefredaktør på ELLE Cecilie Ingdal samt beautybrandejer af Rudolph Care Andrea Elisabeth Rudolph catwalken med designede styles.

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

By Malene Birger – Banebrydende beige

Beige er kommet for at blive. Sæsonen rammer en stor bølge af beige tendenser, og det formåede By Malene Birger at vise med fede, beige klæder. ’50 shades of beige’ har taget en helt anden retning, og tendensen stjal rampelyset under Copenhagen Fashion Week med nuancerne af beige, nude, karamel og khaki.

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Lala Berlin – Cool med print og detaljer

De fleste kender sikkert mærket Lala Berlin for deres cashmeretørklæder, dog har brandet meget mere at byde på, hvilket fremgik under Copenhagen Fashion Week, hvor fede designs i både mønstre og lyserødenuancer lyste op på de lange catwalks.

Vinter 2020 byder på mønster, print og sarte, lyse nuancer, hvis man føler sig inspireret af Lala Berlins flotte kollektion AW20.

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

(Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Læs også: Street style: De bedste styles fra Fashion Week

Street style, fashion week. (Foto: MY DAILY SPACE)

 

· Mere fra samme kategori ·