Læs også:

Close
Street style, fashion week. (Foto: MY DAILY SPACE)

Street style: De bedste styles fra Fashion Week

Mode  | 

Vi har spottet nogle af de mest unikke og velklædte showgæster i gadebilledet til årets Fashion Week, som du helt sikkert vil føle dig inspireret af. Læs med her, så får du et smugkig i sæsonens mest ‘hotte trends’ 

Modeugen er snart ved vejs ende, men inden da får du et lille smugkig på, hvem der fangede vores fotografs opmærksomhed blandt de mange gæster. Fede vintage fund, rå og ‘edgy’ styles og klassiske, feminine outfits var til at finde til årets Fashion Week i København.

Stilsikker i de brændte toner

My Fournais på 26 år har valgt at hoppe i et helt ‘cool’, orange outfit til Fashion Weeks første dag. De fede bukser og fine bluse er et matchende joggingsæt fra Villao, som snart, heldigvis, er til at finde i butikkerne. Uden på sættet har My en smuk pelsvest fra Copenhagen Fur.

My har fundet den perfekte måde at fuldende sit ‘casual’ og ekslusive ‘look’ ved at holde sig til de samme farvenuancer for at bibeholde et elegant, velovervejet look. Kædebæltet er fra Mulburry, de ‘chunky’ støvler er fra Coss, og den smukke, orange taske er fra Marni i stylen ‘Trunk crossbody bag’.

Street style, fashion week, fashion, orange, farver, style. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

‘Mix and match’ i pasteller 

Louise på 25 år ankom til Fashion Week i smukke, sarte pastelfarver. Louise er vild med ‘high street fashion’, og det var dejligt at se, dette lækre outfit også var repræsenteret til Fashion Week. Den unikke glittertop med detaljer er fra H&M. Desuden er den gennemsigtige, lilla trøje fra Forever21, og den lyserøde højtaljede nederdel er fra Bershka. For at bryde det feminine outfit valgte Louise at tilføje et par ‘chunky’, ‘Buffalo’ inspireret sneakers fra Deichman. Vi er helt vilde med denne sammensætning.

Pige i perletop, lyserød, street style, fashion, fashion week. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Violet og perler, en sikker vinder

Pastellilla er en af de mest ‘hotte’ farver i sæsonen. Nadine på 24 år er også hoppet med på bølgen og ankom til Boozts modeshow iført en smuk, lilla kjole fra Itchy. For at holde den rene, enkle stil har Nadine taget smykker på fra Maria Black og taget den fede, vintage Louis Vuitton taske frem. For at bryde den klassiske stil havde Nadine tilføjet et par rå Doctor Martens støvler. Enkelt og stilrent.

pige i lilla kjole, street style, fashion, fashion week. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Helt cool med suit og bowlerhat

Vores fotograf var helt vild med Rasmus på 31 år, som havde fundet et klassisk, gråternet jakkesæt fra TOPMAN frem. Rasmus valgte at style jakkesættet med en sort, højhalset trøje. Det er en fed måde at vise de små detaljer frem, da Rasmus havde taget en unik halskæde på fra Handcraftedcph. Sidst men ikke mindst bar Rasmus en sort bowlerhat, der satte prikken over det stilsikre, klassiske look.

Mand i suit, jakkesæt, fashion, fashion week, streetstyle. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Rå i de helt rigtige palietbukser

De røde palietbukser fangede vores opmærksomhed med det samme. Det var Louise på 18 år, der var hoppet i de fede bukser, som var et heldigt tilbudsfund fra Zara. Louise havde sammensat bukserne med to læderelementer – en rå læderjakker fra Samsø Samsø og en sort lædertaske fra det franske mærke Zadig & Voltaire. Under jakken havde Louise en Annie Bing t-shirt på. Vi er vilde med outfittet og de farverige palietbukser.

palliet bukser, rød, pige, fashion, fashion week, street style. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Accessories & læderbukser

Maria på 40 år kom til Fashion Week i et elegant outfit. Maria bar en ‘hot’ pink skjortebluse, der komplimenteret hendes smukke glød – og ikke mindst set up’et til Boozt.com modeshow. Læderbukserne sad perfekt på den helt rigtige, løse måde.  Sølvsmykkerne, bæltet og lædertaskens ‘hardware’ var gennemtænkt ned til mindste detalje.

lilla top, dame, fashion, fashion week, street style. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Vintage på vintage

Marie Jedig på 28 år er vild med vintage og ankom til modeugen i vintage fra top til tå. Både hat, blazer og bukser er guldfund fra forskellige vintage-butikker. Skjorten med de brede skjorteflipper er fra Acne Studios, og den pastellyserøde vintage-taske er fra Fendi. Desuden havde Marie hoppet i et par lækre, ‘chunky’ støvler fra Stella McCartney. Vi elsker sammensætningen af de sarte pasteller, og så er vi samtidig lidt misundelige over Maries evner inden for vintage-fund.

Vintage, pastel gul, beret, street style, fashion, fashion week. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

Feminin i tylskørt

Maenia på 28 år kom til modeugen i et stilet outfit udelukkende bestående af ‘high end brands’. Den mørkegrå blazer er fra Armani, og Maenia havde sammensat den med et unikt, cremefarvet tylskørt. I taljen bar hun et sort bælte fra Dior, og så havde hun et par lækre skindende Dolce & Gabbana lakstøvler på. I hånden havde Maenia en ‘trendy’ Burberry taske.

kvinde, hvid, fashion, fashion week, street style. (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

 

 

Læs også: Store modetrends du skal kende i 2020

Modetrends 2020 collage mode (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·