Læs også:

Close
kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Kulturguide: Oplevelser i februar 2020

Kultur  | 

Kulturguiden for februar 2020 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense samt øvrige byer

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i februar 2020, så er du kommet til det helt rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i februar 2020 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense samt øvrige danske byer.

Oplevelser i februar 2020 i København

Vinter i Tivoli

Fra 31. januar – 23. februar. Pris fra 135 kroner. Tivoli, København.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Tivoli hjælper os igennem den sidste vintertid, når de endnu engang åbner op for en magisk og fortryllende ‘Vinter i Tivoli’. Og du kan se frem til at opleve et fuldstændig fascinerende og overvældende vinterunivers! Her kan du (hvis du altså tør) få fart under fusserne på skøjtebanen, tage en tur i den nye rutsjebane ‘Mælkevejen’, opleve den 18 meter lange lystunnel langs Tivoli Søen, eller lade dig betage af de spektakulære lys-scenografier der også indgår aktivt i Copenhagen Light Festival.

Og særligt lyset har en helt speciel rolle til ‘Vinter i Tivoli’, som pryder hele haven. Langs Tivoli Søen svæver Olafur Eliassons 33 lamper Little Sun Light Swarm mellem træerne. Og på selve søen vises på skift lysshowene Vølvens Spådom, som tager afsæt i ragnarokhistorien og Tango Jalousie, der er bygget op omkring Jacob Gades evergreen.

Med vinterhyggen hører naturligvis også lækre smagsoplevelser, som Tivolis mange restauranter er mestre i. Fra den 31. januar til den 6. januar kan du tage plads til Tivoli Dining Week, hvor blandt andet restauranterne Mazzoli´s, Gemyse og Brdr. Price byder på tre retters menuer til kun 215 kroner. Er du mere til den søde smagsoplevelse, kan du også vælge en kagemenu hos konditoriet Cakenhagen.

Kærligheden har også en hel særlig plads i februar måned med Valentinsdag, og hvilket andet sted end Tivoli er mere oplagt til at hylde kærligheden? Denne dag vil der være særlige valentinsmiddage på flere af Tivolis restauranter, du og din udkårne (eller bedstveninden) kan  hænge hjerter med jeres navne på broen over Tivoli Søen,  eller i kan tage kærlighedsselfie på Kyssebænken.

Alle vinterens sidste herligheder i Tivoli kan opleves til og med den 23. februar.

Læs mere her.

Fællessangsgudstjeneste med Phil Collins

7. februar. Gratis entré. Natkirken på Strøget, København. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Endnu engang kan du få varmet stemmen op til skøn fællessang i Natkirken på Strøget. Denne gang er det selveste Phil Collins, der er hovedpersonen og hvis fantastiske sange, der skal synges på livet løs. Som altid er arrangementet gratis, så hop ind i varmen fra vinterkulden og få varmet kroppen og stemmen igennem.

Læs mere her.

Sønderjysk Kaffebord i Absalon

10. februar. Pris 100 kroner. Absalon, København. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

I år er det 100 år siden, at Sønderjylland blev genforenet med Danmark, og det skal naturligvis fejres. Og når noget skal fejres, så kan man altid regne med Absalon. De sørger for det helt store Sønderjyske Kaffebord lige efter bogen. Er du ikke helt med på, hvad den ellers så fine tradition går ud på, ja så handler det om kage – i alle afskygninger. Der er alt fra tørre, bløde og hårde kager og naturligvis masser af kaffe til. Så find din ‘kage-craving’ frem fra nytårskuren og smag på de forskellige typer sukkerbomber, når Absalon disker op med kager på langborderne til fejringen af genforeningen.

Læs mere her.

Valentinsdag med film, foredrag og middag

14. februar. Pris 390 kroner. Cinemateket, København.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Jane Austen er og bliver en fantastisk forfatter! Og at hendes fortællinger er filmatiserede, gør kun det hele endnu bedre. I år på Valentinsdag kan du være med til at fejre kærligheden (også til Jane Austen) med en lækker middag på SULT og filmen ‘Stolthed og fordom’.

Som en ekstra detalje for aftenen introduceres filmen af cand. mag. Lise Lotte Frederiksen, der står bag podcasten ‘Alt om Austen’.

Læs mere her.

Den store loppemarkedsweekend

1.-2. februar. Pris for entré fra gratis til 30 kroner. København.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Nu sker det endelig igen – loppemarkeder i lange baner! Og vi har glædet os til at få nyt til både hjem og garderobe til INGEN penge efter en måske lidt for dyr jul og udsalgsmåned. Og februar måned starter godt ud med at hav af forskellige markeder.

Lørdag den 1. februar kan du besøge FælledParkens loppemarked i Idrætshuset ved Østerbro stadion. Og når du er på Østerbro, kan du jo svinge forbi Remisens loppemarked og tjekke deres store loppemarked ud, der byder på mellem 90-100 stande med alt godt fra garderoben, kældre og loftsrum. Det samme gælder for Sydhavnens loppemarked på Teglværket, der sikrer prisvenlige og skønne loppefund. Hvis du ikke når forbi Remisen eller Teglværket lørdag, har du heldigvis også chancen for loppefund disse steder søndag den 2. februar. Og søndag kan du også besøge det trendy Trendsales Market i Nørrebro Hallen og Studenterhusets loppemarked, hvor der er med ‘kup-garanti’.

Verdis mesterværk La Traviata

Fra 1. februar. Pris fra 155 kroner. Det Kongelige Teater, København.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Et nyt år byder på nye ting, der skal opleves. Har du ikke før oplevet en opera (eller vil du gerne opleve endnu en), så har du en fantastisk chance nu til Verdis mesterværk La Traviata, der er en af de smukkeste operaer, der er skrevet. Og fortællingens Violetta Valéry er samtidig intet mindre end en af operahistoriens største heltinder.

Operaen handler om den meget smukke og karismatiske prostituerede Violetta Valéry fra Paris, der forelsker sig i sin unge beundrer Alfredo Germont. Dog er beslutningen ikke en dans på roser, og viser sig at få frygtelige konsekvenser.

La Traviata har tiltrukket et stort publikum siden Verdi forargede sin samtid ved at beskrive Violettas sørgelige skæbne i operaen kun seks år efter, at virkelighedens parisiske Violetta var død af tuberkulose. Den rørende historie er eviggyldig og stadig en af favoritterne i operalitteraturen.

Læs mere her.

Dragbanko med de skønne veninder

4. februar. Pris 130 kroner. Comedy Zoo, København. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Selvom foråret snart er i sigte, kan februar måned alligevel godt virke lidt lang, grå og trist. Hvis du også synes det, så gør dig selv den tjeneste at tage dine venner og veninder under armen. I skal nemlig ikke snyde jer selv for vaskeægte Dragbanko!

For hvem er bedre til at få sat gang i en ellers trist dag end Jumbo Jette, Chantal al Arab, Athena Lady og Nicholas Nybro. De inviterer til Drag-aktualitetsbanko, hvor de vil give dig aktuelle historier fra et bagbordsperspektiv, spille op til lege der ikke er for børn, og så skal der selvfølgelig spilles tre runder banko.

Det bliver uden tvivl en forrygende aften, du ikke må gå glip af!

Læs mere her.

Ballet de Luxe i Det Kongelige Teater

Fra 19. februar. Fra 85 kroner. Det Kongelige Teater, København. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Er du garvet inden for balletens verden, og har set det meste, eller er du en nysgerrig nybegynder? Lige meget hvad der bedst passer på dig, er Ballet de Luxe noget for dig, ja for alle danseelskere. Du kan altså roligt give sig i kast med luksusballetten.

I denne sæson kan du opleve tre meget forskellige værker, der indledes med den helt nye August 2.0. Her vil Dinna Bjørn og Nikolaj Hübbe give et ærbødigt nik til August Bournonville, og bringe mesterens koreografi ind i det 21. århundrede i en vekslen mellem soli, duetter og større formationer. Med Ballo della Regina – dronningens bal – er det til gengæld ballerinaernes tur til at vise, hvad de kan. Balletten er et af George Balanchines sidste værker, og det kræver sin kvinde med en koreografi, der skubber grænserne for fysisk formåen, og samtidig udstråler sorgløs munterhed. Programmet afsluttes med den storslåede tredje akt af en af de største russiske klassikere, Marius Petipas Raymonda, hvor der ikke spares på bravurdansen.

Læs mere her.

Et utraditionelt besøg på Louvre

6. og 29. februar. Pris 50 kroner. Cinemateket, København. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Har du endnu ikke oplevet det fascinerende Louvre, eller ønsker du et tilbageblik, så har du chancen nu. Og endda uden at skulle tage fri fra job og bruge masser af penge på flybilletter og hotel.

Du kan nemlig opleve Louvre på et lidt utraditionelt besøg, når Cinemateket inviterer på en tur mellem malerierne som blandt andet Ingres, David, Deladroix og Courbet. På soundtracket høres kommentarer, der tilskrives Cézanne, og er indtalt med bevidst stemmeføring af Julie Kolta. Det bliver en fantastisk (og oplevelsesrig) tur!

Læs mere her.

Nyskabende musikdramatik på Det Kongelige Teater

12.-16. februar. Pris 280 kroner. Det Kongelige Teater, København.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Vi eksponeres dagligt for, hvordan den perfekte (eller tidens mest trendy) krop skal se ud, Og lige netop den debat har det danske performance-kompagni Sew Flunk Fury Wit taget op i forestillingen ‘Corpo Surreal’. De præsenterer nu, sammen med et kunstnerisk verdenshold, en musikdramatisk rejse ind i det meget aktuelt emne gennem et ekspressivt danse- og dukkeunivers ledsaget af en sangcyklus med elementer af opera.

Poesi og virkelighed vil flyde sammen i et surrealistisk drømmescenarie, hvor den ultimative frihed trodser menneskelig fornægtelse og tragedie. Og du kommer til at opleve hyper-surrealistiske dukker, der både repræsenterer den totale kropstransformation og den lille hverdagsdrøm om at ændre en lille smule ved spejlbilledet.

Læs mere her.

Oplevelser i februar 2020 i Aarhus

Ginsmagning

20. februar. Pris 300 kroner. SMAGFØRST, Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

I takt med at interessen for gin herhjemme er steget, er udvalget af smagsvarianterne nu også blevet enormt. Og heldigvis for det! Det gør det nemlig en hel del sjovere at tage til prøvesmagning. Og det kan du nu med gin!

Den enkle opskrift på gin lægger op til kreativitet, og flere og flere producenter leger med ingredienserne. Det giver gin meget mere komplekse smage end den ‘slavegin’, som nogen af os måske har traumer omkring fra vores ungdomsår. Men det er på tide at lægge traumet fra sig og tage på spændende smagsoplevelser i ginens verden. Her kan du nemlig opleve smage lige fra vanilje, ingefær, chili, citron, tang og brombær. Så tag med til ginsmagning, hvor du vil blive guide gennem ginnen og dens fantastiske historie.

Læs mere her.

Thriller Live i Aarhus

2. februar. Pris de 325 kroner. Musikhuset, Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Direkte fra Londons West End, hvor den kører på ellevte år, kommer Thriller Live nu til Aarhus. Et absolut forrygende flot show der ser tilbage på en af verdens allerstørste entertainere, Michael Jackson, og hans spektakulære karriere. Det er nemlig tid til at hylde poppens ukronede konge!

Koncerten tager dig med på en visuel og magisk rejse gennem Jacksons 45 år lange musikhistorie. Her vil du opleve mere end to timers nonstophits fra pop til rock, fra soul til disko, som natuligvis spilles til de legendariske dansebevægelser.

Læs mere her.

Vidensmarathon om Murens fald

28. februar. Pris 60 kroner. Dokk1, Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Vi kender alle til muren der gennem 28 år delte Øst- og Vestberlin, og som stod som et monument, der ikke kun delte Tyskland, men også Europa.

’Murens fald’ blev et symbol på opgøret med det delte Europa, og i månederne efter faldt det ene kommunistiske regime efter det andet i Østblokken. Det blev også begyndelsen på enden for Sovjetunionen, og markerede at Europa, gik ind i en ny epoke. Det betød ikke bare genforeningen af Tyskland men af hele Europa.

Nu kan du dykke ned i historien med en vidensmarathon, der tager udgangspunkt i det historiske efterår 1989, og ser på hvordan, det er gået i det kommunistiske Østeuropa de sidste 30 år. Journalisten Anne Haubek vil gøre dig klogere på den skelsættende begivenhed i verdenshistorien, og de konsekvenser det fik for hele Europa og for EU.

Læs mere her.

Vinterløbet i Aarhus

23. februar. Pris 169 kroner. Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Nu kan du både få masser af frisk luft, gøre noget godt for kroppen og opleve Aarhus fra en helt ny vinkel. Årets andet vinterløb skydes nemlig i gang på Aarhus’ nye spændende bydel, Aarhus Ø, med base ved Aarhus Roklub. Her kan du glæde dig til to nye ruter, der byder på både sightseeing rundt mellem Aarhus’ nye ikoniske bygninger på Aarhus Ø og masser af havudsigt. Og er du en af dem, der har mange kilometer i benene, så kan du også opleve en flot tur rundt i den skønne Riis Skov.

Det er helt op til dig, om du vil deltage på fem eller ti kilometer ruten. Ens for dem begge er, at de slutter af med en flot tur langs Aarhus Lystbådehavn og rundt mellem de imponerende, prisvindende boligbyggerier på Aarhus Ø.

Læs mere her.

Udfold kreativiteten til vævekursus

23. februar. Pris 350 kroner. Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

De gamle håndværk er begyndt at vende tilbage. Måske er du allerede hoppet med på strikke- og hæklebølgen , men nu gælder det altså også vævekunsten. I samarbejde med Tøndering Strik afholder Vivi Mailund et vævekursus, hvor du vil kunne væve på væveramme med fokus på at eksperimentere med garner i alverdens kvaliteter. Tøndering Strik stiller et bredt udvalg af garner fra deres butik til rådighed.

Eftermiddagen vil starte ud med en præsentation af de forskellige væveredskaber, og i fællesskab gøres væverammerne klar til vævning. Herefter kan du gå på opdagelse i det store udvalg af garner, og det færdige væveværk kan du bruge til puder, dekorationer på væggen eller noget helt tredje. Hvis du skulle blive bidt af vævekunsten, og ønsker at fortsætte efter kurset, kan du købe væveramme og redskaber på dagen.

Læs mere her.

Fordybelse i Sankt Lukas Kirken

6. februar. Gratis entré. Skt. Lukas Kirke, Aarhus. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Vinteren har været lang og lige nu både trist, våd og grå. Trænger du også til en stund med fordybelse, så tag et smut forbi Natkirken i Sankt Lukas Kirken. Her vil musikken med garanti bevæge dig, roen vil fylde og de levende lys vil gøre stemningen hyggelig.

Tag en du har nær under armen og nyd sammen aftenroen der sænker sig.

Læs mere her.

Loppemarkeder

8. og 29 februar. Entré fra 20 kroner. Aarhus.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

I Aarhus vrimler det med diverse markeder, og det er jo gode nyheder for en vaskeægte lopper.

Du kan starte din loppejagt til Mega Kup! i DGI-Huset lørdag den 8. februar til et kæmpe indendørs luksus second hand tøjmarked for kvinder, hvor der er garanti for gode priser.

Er du på udkig efter flere loppeting som møbler, retro, vintage, nips og alt andet mellem himmel og jord, så har du også mulighed for at gøre nogle gode kup til Habengut marked på Godsbanen i weekenden den 29. februar og 1. marts. Her sælges alverdens guld fra gemmerne til kup-priser.

Læs mere her.

Oplevelser i februar 2020 i Odense

Rundvisning i Værkerne

2. februar. Pris 95 kroner. Kunstmuseum Brandts, Odense.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Det er skønt at trisse rundt og nyde kunsten på egen hånd og lade sig fascinere af kunstens finurlige verden. Men nu har du mulighed for at komme endnu tættere på kunsten.

Kunstmuseum Brandts tager dig nemlig nu med på rundvisninger i deres aktuelle og faste udstillinger ‘Værkerne’. Og det er helt gratis, når du har købt entré til museet. Så kom og bliv klogere på kunstens verden på Brandts museum.

Læs mere her.

Vinsmagning for begyndere

7. februar. Pris 295 kroner. Nelle’s, Odense.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Det der med vine kan være en jungle. Og det kan være svært at hitte ud af, hvad der er godt, og hvad der absolut ikke er. Trænger du til en god start i vin verdenen, inviteres du til vinsmagning hos Nelle’s, hvor alle kan være med – ung som gammel.

Her kommer du til at smage på årstidens vine, mens der uhøjtideligt bliver fortalt om det du smager på. Nelle’s partner Daniel og den vin ansvarlige Christian står for en at hygge om dig, og vil i løbet af aftenen servere seks glas vin og naturligvis lidt lækre snacks. Og så har de måske også en overraskelse gemt i ærmet.

Læs mere her.

Loppe- og genbrugsmarkeder

2., 9. og 16. februar. Gratis entré. Odense. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Februar er årets startskud for de mange kommende loppemarkeder. Så find din indre lopper frem tag på opdagelse i de kommende weekender i Odense. Storms Pakhus åbner loppeballet, når de søndag 2. februar sørger for et overvældende udvalg af retro- og loppefund til deres kæmpestore Odense Loppemarked.

Allerede weekenden efter søndag den 9. februar kan du forkæle dig selv med flere gode fund til Veras Market også i Storms Pakhus. Her kan du shoppe sprøde styles til deres vildeste indendørs tøjmarked. Den efterfølgende weekend kan du igen dyrke lopperen i dig og besøge Sct. Jørgens Hallens Loppemarked, når de åbner op for deres genbrugsmarked søndag den 16. februar.

Poetry Slam

15. februar. Pris 30 kroner. Teater Momentum, Odense.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Momentum inviterer til en aften med vild lyrik, og lover både grin, gråd og hjertestik. Det er nemlig blevet tid til Poetry Slam! Har du selv en indre lyriker, og har noget på hjertet, så kan du også tilmelde dig som poetry slammer, hvor der er gode præmier på højkant.

Om du er til publikumspladsen eller ‘stage light’, så garanteres der er en fantastisk og underholdende poetisk aften.

Læs mere her.

Workshop i linoliumstryk

22. februar. Pris 150 kroner. Det Blandede Værksted, Odense.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Det Blandede Værksted inviterer til en kreativ dag, hvor du kan prøve kræfter linoleumstryk. Du behøver ikke tænke på materialer, knive, tryk eller andet. Husk blot at tage din kreative side med!

Skulle du få brug for hjælp undervejs, så vil der stå en hjælpende hånd til rådighed til at guide dig, så du kan komme til at mestre kunsten.

Læs mere her.

Oplevelser i februar 2020 i øvrige byer

 

Gin festival i Aalborg

7.-8. februar. 249 kroner. Aalborg Kongres og Kultur Center, Aalborg.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Vi må erkende, at det er meget svært at komme uden om gin og dens verden. Den findes efterhånden i alverdens smagsvarianter, og er altså ikke, som du nok husker den værst fra dine tidlige alkohol oplevelser. I dag er gin en helt særlig delikatesse, og Aalborg danner rammerne om en fantastisk gin festival med to dages smagsoplevelser for alle gin entusiaster. På Aalborg Gin Festival vil du kunne opleve over 70 forskellige gin og Fever-Tree Tonic produkter ganske gratis, når du først har betalt for indgangen.

Læs mere her.

Aerosmith Tribute i Esbjerg

28. februar. Pris 50 kroner. Skræddergaarden, Esbjerg.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Har du også en forkærlighed for Aerosmith, eller elsker du bare at synge med på deres mange fantastiske sange? Ja, så har du nu mulighed for at opleve Danmarks første og eneste Aerosmith Tribute Band. De gæster nemlig Esbjerg, hvor de deler ud af deres kærlighed, passion og dybeste respekt for bandet og for rockmusik. Så tag vennerne, veninderne og kæresten under armen og nyd en aften i rockens tegn!

Læs mere her.

Kabaret om Benny Andersen i Esbjerg

26. februar. Pris fra 120 kroner. Musikhuset, Esbjerg.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Du kender sikkert Benny Andersen, eller kender i hvert fald til, hvad han har skrevet. Han var i sandhed et spændende menneske, både som digter, komponist og person. Hans digte og viser er fyldt med humor og humanisme, finurligheder og overraskelser. Han forstod at skrive om det at være menneske og ikke mindst dansker. Og netop derfor bliver han også kaldt for vores nationaldigter.

Nu kan du opleve ham i en en lige så humoristisk og glædesspredende kabaret om hans liv, de skønne digte og viser. Forestillingen er opbygget kronologisk om Benny Andersens liv og karriere, og der tegnes hurtigt et sprudlende, inspirerende og helstøbt billede af vores nationaldigter.

Læs mere her.

Sushi Class i Aalborg

17. februar. Pris 200 kroner. Karma Sushi, Aalborg.

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Elsker du også sushi, og kunne du tænke dig at lære at lave rigtig rigtig gode sushis? Så har du altså muligheden nu, når Karma Sushi inviterer til et sushi-smagningsevent! Her får du 16 stykker sushi sammen et glas vin eller en drink for kun 200 kroner.

Skulle du være mere sushi-sulten efter eventet, kan du naturligvis bestille mere af slagsen.

Læs mere her.

GENTS midnatskoncert i Horsens

8. februar. Pris fra 60 kroner. KulisseLageret, Horsens. 

kultur, kulturguide, oplevelser, københavn, begivenheder, events, arrangementer

Kender du ikke allerede de unikke GENTS drenge, så er det med at slå ørene ud nu. De er nemlig draget på deres allerførste Danmarksturné fra januar i år, som bringer dem til KulisseLageret i Horsens.

Bag navnet står Theis Vesterløkke og Niels Fejrskov Juhl, som i oktober 2019 udgav duoens andet album, ‘Human Connection’ – opfølgeren til det anmelderroste album ‘About Time’ fra 2017. Den synth-romantiske duo har siden deres debut EP i 2015 spillet på større og større scener, længere og længere fra hjemlandet med turnéer i Europa og Rusland på deres musikalske CV.

Deres både underholdende og følelsesladede lyd har i samspil med deres ærligere og opløftende udtryk vundet dem fans over hele kloden. Med danse-inducerende beats og ørerfængende melodier beviser GENTS, at man både kan have det sjovt og forsøge på at gøre verden til et bedre sted. Og du kan med garanti sikre dig en musikalsk oplevelse i deres selskab denne aften.

Læs mere her.

 

Læs også: 

Det skal du vide om Corono-virussen

keglesnit, livmoderhalskræft, kønssygdom, sexsygdom, hud, kønsdele, livmoderhalskræft, analkræft, kræft i svælget, kræft, cancer, sygdom, vaccine, vaccination, vaccinationer, sygdom, mæslinger, hpv, børnesygdomme, smittefare, smitte, børn, voksne, sundhed, samfundet, vaccinenægtere, antivaccine, vaccinemodstand, vaccinestøtter, egoisme, sundhed, kroppen, forældre, børn, piger, forskning, forskere, medicin, danmark, who, flok, flok-immunitet, hpv-vaccine, keglesnit, livmoderhalskræft, kønssygdom, sexsygdom, hud, kønsdele, livmoderhalskræft, analkræft, kræft i svælget, kræft, cancer, sygdom, vaccine, vaccination, vaccinationer, sygdom, mæslinger, hpv, børnesygdomme, smittefare, smitte, børn, voksne, sundhed, samfundet, vaccinenægtere, antivaccine, vaccinemodstand, vaccinestøtter, egoisme, sundhed, kroppen, forældre, børn, piger, forskning, forskere, medicin, danmark, who, flok, flok-immunitet, hpv-vaccine, keglesnit, celleforandringer

· Mere fra samme kategori ·