Læs også:

Close
baby børn (Foto: Unsplash)

Få et smil på læben med lidt gif-sjov om nuttede babyer

Underholdning  | 

Få et godt grin og et lille smil på læben med lidt gif-sjov. Søde, sjove og nuttede babyer, der kan gøre din dag lidt bedre

Snydt af fyrværkeri

Kender du … Følelsen af at blive snydt. Især her efter nytårsaften, hvor de fleste af os har rakt hånden diskret ud efter fyrværkerirester, der hurtigt kunne forveksles med en femkrone.

Ikke mere ferie

Hvem gad ikke at blive liggende længere om morgen, når klokken ringer, og det går op for en, at juleferien endegyldigt er slut. Det værste er, at næste rigtige ferie er påsken. Der er jo heller ikke så længe til. Gisp.

De ekstra kilo

De ekstra kilo efter jul kan nu også være ret nuttet. Man skulle ikke tro, at babyer hverken gik op i vægten eller tog på over julen – men nogen går bare mere op i deres udseende, end man lige går og tror. Godt vi ikke har en vægt.

Koldt, klodset og cute

Parat til den danske vinter med to striktrøjer, tre par sokker og en tyk vinterjakke … Så nuttet vil de færreste af os se ud, når vi glider på isen.

 

De søde danse ”moves”

Nytårsaftens bedste og sjoveste moves går til babyen med de lyserøde Crocs. Hvis man har et nytårsforsæt om at skulle motionere mere i 2020, så kan man måske få gode råd fra denne søde dansemus.

Irriterende på den søde måde

Lige så søde som babyer kan være, lige så irriterende kan de også være – især hvis man spørger faren til babyen her, der nok vil mene, at det snart var mors tur til at lege.

 

Et godt grineflip

Vi har nok alle sammen fået grineflip over en dårlig joke, en sjov film eller en skør oplevelse. Men de færreste har nok fået grineflip af at få klippet negle, som denne baby tydeligvis har 😀

Årets første løbetur

Mens nogle af os knokler med at komme i form her efter julen, har denne baby det legende let, når det kommer til at motionere. Babyer er endda også nuttede, når de løber.

 

Læs også: Hundesjov

kvinde pige hund dalmatiner (Foto Pexels)

· Mere fra samme kategori ·