Læs også:

Close

Hollywood fun facts

Underholdning  | 

Her får du en masse sjove, skæve og underlige facts om Hollywood-stjernerne, der deltog til Oscar showet 2020

Årets Oscar nomineringer er blevet offentliggjort. Oscar showet afholdes 9. februar 2020. (Foto: Visual Hunt)

Joaquin Phoenix – øvede Jokers latter i fire måneder

Joaquin Phoenix vandt prisen for Bedste Mandlige Hovedrolle i et dramafilmen Joker til Golden Globe Awards. Desuden har Joker fået 11 nomineringer som Bedste Film, og Phoenix er blevet nomineret som Bedste Mandelige Hovedrolle til Oscar.

Et fun fact som de færreste ved, er, at Phoenix brugte fire måneder på at øve karakterens latter i filmen. Han nærsturerede karakterens tilstand, som er relateret til epilepsi, hvor latteren skulle afspejle en vis frygt og lidelse.   Phoenix brugte derfor en stor del af sin tid på at undersøge adfærd hos mennesker med lignende symptomer og sygdom grundigt i månedsvis, indtil han formåede at udføre den unikke, karakteristiske latter perfekt.

Da Phoenix vandt prisen under Golden Globe, valgte han at bruge sin takketale på at kæmpe for klimaet. Det viser sig nemlig, at han har været veganer siden, han var tre år. Phoenix er opvokset i en vegansk familie, hvorfor han har adopterede livstilen allerede i en tidlig alder. Han arbejder desuden i øjeblikket med organisationer, der beskytter dyrs rettigheder og har også gennemført kampagner med formålet om at øge opmærsomheden omkring dyremishandling.

Renée Zellweger – passede ikke til Judy persona

Filmen Judy handler om Judy Garlands liv og bliver spillet af Renée Zellweger, som blandt andet vandt prisen for Bedste Kvindelige skuespiller til Golden Globe. Zellweger er desuden også blevet nomineret til Bedste Kvindelige Hovedrolle til Oscar.

Ifølge filmens teaterinstruktør Rupert Goold, krævede det en legendarisk Garland persona, der ville kunne spille hovedrollen. Instruktøren havde nemlig kommenteret, at Zellweger slet ikke er som Judys persona. Hun er blond, blåøjet, renlig, dukker op til tiden, og så er hun ganske genert. Af denne grund gennemgik Zellweger en større transformation. Ansigt, tøj, krop og stemme fik alt sammen en ‘makeover’. 

Brad Pitt – Stripper chauffør

William Bradley Pitt var en hårdtarbejdende mand, også før han fik success som skuespiller. Pitt arbejdede nemlig som limousine chauffør for strippere, flyttede køleskabe for kunder og hoppede i et kæmpe kyllingekostume, når han arbejdede på “El Pollo Loco”. Det hårde arbejde gav dog pote for Pitt, selvom han skiftede karriererretning, da han i år vandt Bedste Mandlige Birolle til Golden Globe. Pitt lykkedes også at blive nomineret til Oscar som Bedste Mandlige Birolle.

Kieran Culkin – ‘Home Alone’ skuespiller vendt tilbage

HBO-serien Succession vandt Bedste Dramaserie til Golden Globe. I serien spilles karakteren Roman Roy af Kieran Culkin – lyder det navn bekendt? Kieran Culkin er nemlig lillebror til skuespilleren Macaulay Culkin. Macaulay spillede hovedrollen i klassikeren Home Alone, hvor Kieran er Macaulays rigtige lillebror, men spiller også lillebror i filmen. Kieran var kun seks år gammel, da han medvirkede i Home Alone. I dag er han 37 år og spiller en stor rolle i Succession.

Ricky Gervais – Har fundet sin evige kærlighed

Den britiske komiker Ricky Gervais var vært under Golden Globe, og brugte meget af sin tid på at provokere og joke med de kendte under showet. Til trods for sin grænseoverskridende humor, har Gervais dog fundet en, som elsker at høre på hans slemme jokes hver dag. Faktisk elsker hans humor så meget, at Jane Fallon har været sammen med Gervais i knap fire årtier. Parret startede med at date i 1982 og har holdt hinanden ud lige siden.

Taron Egerton – Bange for hunde

Taron Egerton er et vaskeægte kattemenneske, når det kommer til kæledyr. De små killinger er nemlig ifølge Taron ikke nær så skræmmende, som hunde kan være. Står det til skuespilleren, som vandt Bedste Skuespiller musical eller komedie prisen i Golden Globe, så er han ikke meget for at spille roller, hvor hunde er medvirkende.

– Jeg kan godt lide hunde, jeg vælger bare ikke at tilbringe tid med dem. Det er noget, jeg virkelig kun har indrømmet over for mig selv de sidste par år. Jeg tror, ​​jeg er lidt bange for dem, siger Egerton.

Laura Dern – En øv ‘Marriage Story’

Til trods for at Laura Dern vandt Bedste Kvindelige Birolle med filmen Marriage Story i Golden Globe, har skuespilleren været ude for sin egen ægteskabshistorie. Og så ovenikøbet en rigtig skuffende en. Man skulle ikke tro at datingfænomenet ‘ghosting’ også gjaldt blandt kendte. Men der tog vi fejl. Da Dern var sammen med sin daværende kæreste Billy Bob Thornton, oplevede hun nemlig Thornton forsvinde ud af det blå. For mens Dern havde travlt med at øve til en skuespillerrolle, var Thornton flyttet ud og var blevet gift med Angelina Jolie imens. Det daværende kærestepar har siden da aldrig snakket sammen, selvom de har set hinanden under forskellige awarduddelinger. Pinligt.

Marriage Story er blevet nomineret til Oscar til Bedste Film, Bedste Originale Manuskript, og Dern blev nomineret til Bedste Kvindelige Birolle.

 

 

guld golden globe grammofon 20'erne (Foto: Unsplash)

Læs også: De store Golden Globe vindere

Kilder: 

www.brightside.me

www.factinate.com

www.fortune.com

www.harpersbazaar.com

www.wonderwall.com 

www.mensvariety.com

www.eightieskids.com

www.huffingtonpost.co.uk

· Mere fra samme kategori ·