Læs også:

Close
Rachel Green, fashion, tøj, Friends, tv-serie, inspiration. (Kollage: MY DAILY SPACE)

FRIENDS – Get the look

Mode  | 

Friends er en ikonisk tv-serie og udover et godt grin, er det også muligt at hente en masse stil inspiration fra de sjove venner. Lige nu trender 90’er stil, så læs med og få outfit inspiration fra både Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Joey og Chandler

Måske er du træt af at få inspiration fra de samme store bloggere og influencers? Vi har hentet inspiration fra 90’ernes venner og har skabt seks outfits, som både er tidstypiske, moderne, feminine og rå. Klæd dig som din yndlings Friends karakter og få ideer til ny sammensætninger og styles.

Rachel Green – Flot & feminint

Man kan ikke komme uden om, at Rachel altid ser brand lækker ud i, hvad end hun påfører sig. Er du til det feminine og lidt sexede look er Rachels stil oplagt at hente inspiration fra. Kjoler, nederdele og små toppe er en stor del af Rachels garderobe, og med få elementer kan du rocke Rachels feminine 90’er look.

Rachel Green, fashion, tøj, Friends, tv-serie, inspiration. (Kollage: MY DAILY SPACE)Lilla satin top, 325 kr., stories.com. Langskaftet læder støvler, 888 kr., zalando.dk. Gul striktop, 107 kr., na-kd.com. Ternet nederdel, 560 kr., Zalando.dk.

Chandler Bing – Klassisk & oversized

Chandler er vennegruppens arbejdshest og han går for det mest i jakkesæt, skjorte og slips. Dog er Chandler også glad for oversized veste, hvilket giver en oplagt mulighed for at køre et lag på lag look. Chandler elsker nemlig også at være komfortabel, for hvis ikke han arbejder hænger han ud på stamcafeen, Central Perk. Elsker du et komfortabelt men klassisk look, så er det måske Chandler, du skal hente inspiration fra. Husk at forberede en dårlig far-joke for at fuldende hele din “Chandler-vibe”.

Chandler, inspiration, veste, skjorte, Friends. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Grøn strikvest, 1399 kr., boozt.com. Lyserød glimmervest, 389 kr., boozt.com. Klassisk hvid skjorte, 899 kr., baumundpferdgarten.com.

Phoebe Buffay – Skør & unik

Phoebes skøre og sjove sind afspejler sig også i hendes stil. Ønsker du en unik stil, som ikke ligner alle andres, skal du som Phoebe, fyrer op for en masse farver, accessories og en cool hårfrisure. Hvis du har mod på det, kan du også kaste dig ud i at lave en sjov DIY, som kan være med til at sætte prikken over dit nye Phoebe inspireret look.

Phoebe, skør, unik, stil, fashion, Friends, inspiration. (Kollage: MY DAILY SPACE)Frynsetaske i ruskind, 179 kr., mango.com. Strikkjole, 314 kr., mango.com. Lyserøde strømpebukser, 159 kr., deardenier.com. Perlehalskæde, 500 kr., stinegoya.com.

Ross Geller – Modig & stilet

Ross er vennegruppens nørd (med stort N), men på trods af dette går han meget op i sin stil. I det famøse afsnit i sæson 5, dukker Ross op i kropsnære læderbukser, som ender med at volde ham store problemer på hans date. Hvis du er lige så modig som Ross og tør at kaste dig ud i en stram læderbuks, er der rig mulighed for at kreere et stilet look. Invester i et par lækre læderbukser, som du både kan bruge til fest eller hverdag.

Ross, modig, stilet, inspiration, mode, fashion, Friends. (Kollage: MY DAILY SPACE)Læderbukser, 480 kr., weekday.com. Brun ruskindsjakke, 2799 kr., miinto.dk. Nike sneaks, 449 kr., Nike.com. Bælte, 169 kr., pieces.dk.

Joey Tribbiani – Chamerende & casual

Er du en charmetrold ligesom Joey? For at få et chamerende og komfortabelt look, skal du blot bruge et par cowboy bukser, som sidder spot on. Tilføj en turtelneck eller en oversized sweater med et cool print. Wupti din charme og selvtillid er steget med 100 procent … ‘How you doin’?

Joey, Friends, get the look, jeans, tøj. (Kollage: MY DAILY SPACE)
Blå Levis jeans, 1054 kr., Zalando.dk. Nike sweatshirt, 449 kr., Zalando.dk. Grøn turtleneck, 269 kr., Samsoe.com

Monica Geller – Elegant & praktisk

Monica rocker med sin slanke figur diverse stramme kjoler og nederdel. For at opnå et ægte Monica look er det vigtigt, at fremhæve din talje. Dog er der også ofte et praktisk element i Monicas looks, da hun altid har gang i madlavningen eller den helt store hovedrengøring. Ha’ derfor altid en scrunchie ved hånden, så du er klar til praktiske gøremål.

Monica, blå skjorte, taske, bag, kjole, hårpynt, inspiration, Friends. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Scrunchie, 50 kr., picocopenhagen.com. Ternet kjole, 279 kr., zalando.dk. Blå skjorte, 150 kr., stradivarius.com. Slangetaske, 209 kr., mango.com.

 

Læs også: Vinterens store trend: veste – veste – veste

Dame med vest, rød vest, mode, model (Foto: Mango)

· Mere fra samme kategori ·