Læs også:

Close
Henrik Vibskov, AW20, mode, fashion, Fashion Week. (Foto: Copenhagen Fashion Week)

Copenhagen Fashion Week: De mest spektakulære shows

Mode  | 

Copenhagen Fashion Week 2020 har budt på mange spektakulære og kreative fortolkninger af den ‘klassiske catwalk’. Vi har samlet de mest omtalte og nyskabende bud på, hvordan de store brands har fremvist årets AW20 kollektion

Fashion Week 2020 har indeholdt mange overraskende elementer på catwalken. Et pink eventyrunivers med badekar, modeller ved skriveborde, opsigtsvækkende happenings og meget mere. Få et indblik i modeugen der gik lige her.

Carcel Clothing – Happening til eftertanke

Der var store forventer til årets Carcel Clothing modeshow, efter hun i november måned vandt Magasin du Nords Fashion Prize 2019. Carcel Clothing vandt prisen på baggrund af en anderledes, og bæredygtigt måde at producere tøj. Alle Carcels kollektioner er produceret og syet af thailandske og peruvianske kvinder i kvindefængsler.

Overraskelsen var derfor også ekstra stor blandt publikum, da det viste sig, at der ikke kom modeller med tøj på catwalken. I stedet blev der præsenteret viden om bæredygtighed, samt modebranchens andel i miljøkrisen. Med ordene “Change the walk” og “Let’s walk together” skulle alle fra publikum op og gå på catwalken. Carcels happening var med til at skabe eftertanke på modeugens første dag. Et sejt og stærkt ‘statement’.

Carcel, modeshow, mode, fashion, bæredygtighed. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Carcel, modeshow, mode, fashion, bæredygtighed. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Carcel, modeshow, mode, fashion, bæredygtighed. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Carcel, modeshow, mode, fashion, bæredygtighed. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

Custommade – Kontor på catwalken

Custommade bød på en anderledes men kreativ “catwalk”, da deres AW20 kollektion skulle fremvises. Modellerne gik ikke en catwalk i klassisk forstand, men sad i stedet ved hver deres fine skrivebord, og arbejde på computer eller skrev i notesbøger. Publikum sad omkredset af hele set-uppet, og havde mulighed for at beundre de fine style på en alternativ og nytænkende måde.

Custommade, AW20, Fashion Week, Fw, cphfw, modeshow, modeller. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Custommade, AW20, Fashion Week, modeshow, model. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Custommade, AW20, model, Fashion Week, catwalk, modeshow. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Henrik Vibskov – Et lyserødt eventyrunivers

Henrik Vibskov skabte et eventyrunivers af en anden verden på modeugens anden dag. Modellerne gik catwalk blandt kæmpe lyserøde badekar fyldt med flamingo lyserøde ‘all over body beklædte strømpebukse-personer’ (ja det lyder specielt), som vaskede ben og læste avis. Vildt – vovet og ganske ekstraordinært! I kombination med de unikke showpieces var Henrik Vibskov med til at skabe en uforglemmelig oplevelse blandt det fremmødte publikum.

Henrik Vibskov, AW20, mode, fashion, Fashion Week. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)
Henrik Vibskov, AW20, mode, fashion, Fashion Week. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Henrik Vibskov, AW20, mode, fashion, Fashion Week. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Henrik Vibskov, AW20, mode, fashion, Fashion Week. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

MKDT Studio – Overdådig stemning med Danmarks Drengekor

Ved et Mark Kenly Domino Tan show er man altid garanteret en overdådig stemning. Heller ikke dette var anderledes i år, da kollektion fra AW20 skulle fremvises. Det unikke og velsiddende tøj blev fremvist på den stemningsfyldte lokation – universitetsbiblioteket i Fiolstræde. Som et ekstra element til de smukke omgivelser var Danmarks Drengekor inviteret til at synge under indgangene. Et af de mest stemningsfyldte og overdådige shows Copenhagen Fashion Week 2020 har budt på, lød det blandt publikum.

Mark Kenly Domino Tan AW20, mkd studio, fashion week, mode, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Mark Kenly Domino Tan AW20, mkd studio, fashion week, mode, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

Mark Kenly Domino Tan AW20, mkd studio, fashion week, mode, catwalk. (Foto: Copenhagen Fashion Week)
(Foto: Copenhagen Fashion Week)

 

 

Læs også: Ugen der gik: Copenhagen Fashion Week i billeder

Copenhagen fashion Week (MY DAILY SPACE)

 

 

· Mere fra samme kategori ·