Læs også:

Close
taske, øreringe, luffer, cover, telefon cover, bælte, tørklæde. (Kollage: MY DAILY SPACE)

10 accessories som redder din tøjkrise

Mode  | 

Accessories kan gøre meget for dit outfit. Drop det med at investere i en masse nye items, og lad dig i stedet inspirere af accessories, som nemt kan peppe dit hverdagsoutfit op. Vi har samlet 10 accessories, som enhver garderobe bør indeholde

Er du træt af tøjkriser, og mangler inspiration til din garderobe? Med de helt rigtige accessories, kan du skabe din helt egen unikke stil, og endda peppe det kedeligeste tøj op, som du har smidt bagerst i garderoben. Læs med her, og få et smugkig i 10store accessories- og modetrends.

Sarte silketørklæder

Føler du, at du mangler idéer til at pifte din garderobe lidt op, så er silketørklædet lige noget for dig. Et lækkert silketørklæde kan få ethvert outfit til at se gennemtænkt og klassisk ud. Pasteller, prikker og striber – kast dig ud i alle varianter, da de fine klæder giver dig et ‘chikt’, sofistikeret look lige meget hvilket, du vælger at investere i.

silketørklæde, silke, lyserødt, pink, accessories, (Kollage: MY DAILY SPACE)

Silketørklæde fra Beck Søndergaard, 175 kr., Becksondergaard.dk

Glimmerstøv til de kolde fødder

Sokker i sandalerne er blevet et hit, dog kun hvis du er hoppet i et par kulørte og glitrende strømper. Hvis du en hurtig morgen er løbet tør for outfit idéer, så er et par smarte, dekorative glimmerstrømper din redningsmand. Få dig en favoritstrømpe, så du kan føle dig stilsikker hver dag.

Glimmersokker, blå, guld, sokker, glimmer. (Kollage: MY DAILY SPACE)

2-pak med glimmersokker, 39 kr., hm.com

Glitterunivers med hårpynt

Håraccessories kan du ikke komme udenom det. Sidste år stod vi overfor en kæmpe bølge af glitrende hårspænder og fine perleklemmer. Og trenden fortsætter. Sæsonen er igen blevet invaderet af hårpynt i alle varianter, hvilket giver dig fribilletten til at endnu engang, at slå dig løs i det farverige og glitrende univers. Med hårpynt kan du være sikker på, at du giver dit hår et legende udtryk især ved at sammensætte flere hårspænder med alt fra perler til farver.

Spænder til håret, hår, pynt, hårpynt. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Hårpynt, 76 kr., Zalando.dk

Den unikke taske

Populært sagt, så kan kvinder aldrig få for mange tasker – og denne taske er ikke en undtagelse. Enhver kvinde bør eje en unik taske, som altid kan fuldende outfittet. Find gerne en taske, som skiller sig lidt ud med frynser, perler eller farver, som kan sammensætte dit look på den helt rigtige, personlige måde.

taske, Hvisk, håndtaske, gul, rød, guld. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Neat Multi Peach håndtaske, 599 kr., hvisk.com

Funky strømpebukser

Strømpebukser fylder mere og mere i modebilledet. Har du fundet en fin kjole frem eller hoppet i et par flagrende nederdele, så gå efter de printede, detaljerige eller farverige  leggings. Materialevalg er op til dig, og heldigvis er der masser af dem – elastan, lycra, nylon og sågar bomuld.

Strømpebukser, farver, sort, pink. Stine Goya (Kollage: MY DAILY SPACE)

Sorte Ilma Stockings, 280 kr., Stinegoya.com. Rosa Ady Stockings, 140 kr., stinegoya.com

Stilsikre smykker

Et smykke er et perfekt stykke tilbehør, som enhver kvinde kan få glæde af at bære. Statement-øreringe er et must, især hvis du tit har tøjkrise, og føler dit outfit mangler et friskt pust. Sæsonens største smykketrend er smarte, ‘chunky’ guldsmykker. Med disse elegant øreringe kan du nemt pifte outfittet op både til fester, særlige lejligheder eller hverdagens små tøjkriser.

øreringe, guld, blå. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Blå øreringe, East Copenhagen Jewellery, 819 kr. Guld øreringe, PureLeaf, 1.090 kr., east-copenhagen.com

Modesmart med hat

Har du et perfekt hattehoved, så er denne trend lige noget for dig. Skab dit eget ‘French chic look’ med en elegant beret hat. Du bestemmer selv, om din hat skal stjæle hele rampelyset, eller om den blot skal fremstå som et tjekket, smart tilbehør. Med denne lækre baret hat i sart pink, kan du være sikker på, at du stjæler al opmærksomheden i byen på den helt rigtige, fede måde.

beret hat hue fransk (Foto: Asos)

Beret hat, 97,30 kr., Asos.com

Cool, gul cover 

Nu om dage findes der mobilcovers til enhver smag. Mobilen i sig selv er blevet de fleste kvinders tilbehør. Skal det være et enkelt, glitrende, blomstret eller mønstret cover – valgmulighederne er mange. Dette ‘solsikke rå’ cover kan give de fleste af os et glimt af sommer i det ellers så triste gråvejr.

cover til telefon, blomster, solsikker. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Iphonecover, 249 kr., idealofsweden.dk

Fine fingerfærdigheder

Pistaciegrøn eller mint er årets pastelpalettes populære farve. Med disse moderigtige vanter kan du være sikker på både at holde på varmen, men også at tilføje den helt rigtige farve til din garderobe.

Handsker, mintgrøn, mint, luffer, skindhandsker. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Mintblå vanter, 199 kr., neye.dk. Mintblå handsker, 599 kr., neye.dk

1980’ernes taljebælte

Det kræver et køligt øje at navigere i bælteuniverset. Vi har fundet det helt perfekte, budgetvenlige taljebælte til dig, der elsker at markere de flotte former med lidt ekstra pynt. Bælter er uundværlige i enhver garderobe, og du kan heldigvis bruge dit taljebælte til stort set alt. Både med kjoler, jakker, skjorter og blazere, og med et lækkert bælte kan få skabe et fedt, feminint look.

Bælte, grønt, guldspænde. (Kollage: MY DAILY SPACE)

Armygrønt taljebælte fra Pieces, 169 kr., pieces.com

 

 

Læs også: Store modetrends du skal kende i 2020

Modetrends 2020 collage mode (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·