Læs også:

Close
Louise Bjerre, mi jul, youtube, (Foto: Louise Bjerre)

YouTuber Louise Bjerre: Min jul

Underholdning  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt særligt. Vi har snakket med YouTuber Louise Bjerre om hendes tanker omkring jul

Louise Bjerre, mi jul, youtube, (Foto: Louise Bjerre)
Louise Bjerre har efter vores mening en fantastisk stil, som du kan se på hendes Instagram. (Foto: Louise Bjerre)

Hvem er Louise Bjerre

Bjerre er kendt YouTuber og influencer. Du kan følge med i hendes univers på hendes to kanaler på YouTube, samt følge hende på Instagram. Louise har netop udgivet hendes første bog, som har været undervejs i to år.

Louise har en lækker sans for mode, og giver hendes bud på den seneste mode. Tilbage i 2016 vandt Louise sin allerførste Guldtube pris, for årets collab med Alexander Husum.

 

Louise Bjerre, mi jul, youtube, (Foto: Louise Bjerre)
Louise Bjerre startede som YouTuber og har vokset sig stor i Danmark. Hun har to kanaler, hvor du kan følge hendes liv og se nogle sjove klip med madsmagning og prøvning af tøj. (Foto: Louise Bjerre)

Jul for mig …

Julen for mig er vigtigheden i at være sammen, og at hygge om hinanden. Det er alt fra de små til store pakker under træet, julebag og til at sende og modtage små virtuelle julekort.

Louise Bjerre, mi jul, youtube, (Foto: Louise Bjerre)
Louise Bjerre har vokset sig stor på Instagram, hvor du kan følge med i hendes skønne univers. Louises profil er smuk, farverig og fyldt op med hendes smag på mode og kultur. Meget inspirerende at kunne følge med i hendes udvikling og liv.  (Foto: Louise Bjerre)

Jeg glæder mig allermest til …

Jeg glæder mig allermest til, at min familie og venner skal åbne deres julegaver fra mig. Jeg går alt for meget op i det, og selv gaveindpakningen er totalt gennemtænkt. Jeg elsker at forkæle dem, jeg holder af, så der går sport i at give dem lige dét, de ikke vidste, de stod og manglede.

louise bjerre bog (Foto: PR)
Sådan ser Louise Bjerres bog ud. (Foto: PR)

Den jul jeg husker bedst …

Den jul jeg husker bedst, var den jul vi holdt i Canazei i Italien for et par år siden. Det var min første og nok også sidste jul væk fra Danmark. Jeg elsker dansk jul, og jeg savnede at være sammen med hele familien og den danske julemad. Dog fik vi det bedste ud af det, og havde en skøn jul, hvor sneen dalede ned over byen. Det er noget af det smukkeste, jeg har oplevet, og det vil jeg aldrig glemme – trods mine savn.
Louise Bjerre, mi jul, youtube, (Foto: Louise Bjerre)
Louise Bjerre elsker at holde jul i Danmark og elsker dansk julemad. (Foto: Louise Bjerre)

Hvad er dit allerstørste juleønske?

Udover fred i verden, må jeg være en smule egoistisk. Jeg må nok sige, at mit største juleønske er, at der er en masse Lou’s Dilemmaer under de danske juletræer. Jeg bliver så glad og stolt, når mine følgere fortæller mig, at de ønsker sig min bog i julegave. Det håber jeg de får, og så håber jeg bare, at de vil elske den!

Se ovenfor Louise fortælle om sin bog på YouTube …

Læs også:

Cecilie Lind: Min jul

Cecilie lind, min jul, christmas, juleønske, Foto: Cecilie Lind

· Mere fra samme kategori ·