Læs også:

Close
Dame med vest, rød vest, mode, model (Foto: Mango)

Vinterens store trend: veste – veste – veste

Mode  | 

De dukkede pludselig op alle vegne på insta og i modebilledet. Vestene. De der 70’er agtige strikveste, som man nærmest ikke har set siden – altså undtagen på sin morfar. Måske du selv er blevet forelsket i veste. Bliv inspireret til køb her

Den der nærmest er en sweater

Den er i en utrolig smuk meleret bordeaux farve. og er i uld, polyamid og viskose. Den går til både nederdel og bukser. Fra Maerz.

Dame med vest, rød vest, mode, model (Foto: Mango)

Maerz vest på Zalando, 351 kr. (med rabat), www.zalando.dk

En lidt mere oversize vest

Om vinteren kan man godt få følelsen af at være pakket ind fra top til tå. Og det går mange gange ud over outfittet. Men vesten kan være dit outfits redning. Den kan nemlig give et helt andet look til dit outfit. Ønsker du et mere rå og casual look, så er den her oversize et hit. Vesten giver dig mulighed for, at vise detaljerne fra den skjorte eller kjole du har på indenunder. Så bliver dit outfit ikke gemt væk. Den er fra Zara.

vest, trend, mode, strik

Vest fra Zara, 299 kr., www.zara.com

Den enkle vest

Der findes et hav af forskellige lækre veste i forskellige farver, former og mønstre. Men er du ny på trenden med vesten, så kan du starte ud med en vest som denne fra ARKET. Den er fin, feminin og enkel og kan bruges til alle de fine og farvestrålende kjoler og skjorter du måske har til at hænge i garderoben fra sommeren og efteråret. På den måde kan du holde dig varm uden at føle du er pakket ind.

vest, arket, trend, mode

Vest fra ARKET, 650 kr., www.arket.com

Fin vest med slidser og mønster

Det fine mønster sammen med den høje hals og slidserne gør denne vest helt unik. Den høje hals kan holde dig varm i de kolde måneder, samtidige med at du kan style vesten med en fin bluse eller skjorte under. Sildserne gør det muligt at se mere af din valgte trøje og du kan nemt få dit outfit til at se rigtig gennemført ud. Du kan finde den fine vest i  &Other Stories.

Brun vest, vest med mønster, mode, tøj (Foto: &otherstories)

Vest fra &other Stories, 560 kr., www.stories.com

Den farverige vest

Vælg at ‘go all in’ med en farverig vest. Denne fine vest, eller skulle vi kalde den en top, har de flotteste lyserøde nuancer og et fedt tie dye mønster, der virkelig hitter lige nu. Vesten kan både bruges til hverdag eller til fest uden noget under. Vesten kan både fås i blå og gul.

Vest, farverig fest, pink, lyserød, hvid, tie dye. (Foto: PR)

Vest fra Zalando, 269 kr., www.zalando.dk 

Den med V-udskæring

Denne grønne vest er fra Zara og har en V-udskæring. Igen vil denne vest være oplagt at kombinere med en højhalset bluse eller skjorte. Vesten kan også styles med en masse flotte halskæder, da den dybe udskæring gør det muligt at vise en masse smykker frem.

Grøn vest, vest med v-hals (Foto: ZARA)

Vest fra Zara, 299 kr., www. Zara.com

Vesten der kan noget

Vesten der måske mere er en top. Men hvilken top. Så smuk. Den kan stadig styles med en skjorte under. Og skal du til fest er den perfekt med lækker halskæde til og en jakke ud over. Den er fra Neo Noir.

top neo noir

Neo Noir top, 299 kr., www.magasin.dk

Den klassiske sorte

Den sorte kan nærmest bruges til alt. Styles på et utal af måder. Den er i fintstrikket bomuld og er fra H&M.

h&m vest

 

H&M vest, 249 kr., www.hm.com/dk

Disse ting kan du sætte sammen med alle ovenstående items

Collage, hvide skjorter, støvler, smykker, tip og tricks til at style veste. (Kollage: MY DAILY SPACE)
De hvide skjorter kan begge købes på Na-kd her og her. Pilgrim halskæden kan købes her. Pavement støvler kan købes her.

Det er næsten et must at have en hvid skjorte at style din vest med. Du kan enten køre den klassiske, hvide, slim-fit skjorte med krave – eller vælge at style din vest med en lidt mere utraditionel skjorte.

De to skjorter fra kollagen har begge nogle små, fine detaljer, som gør skjorterne helt unikke. Skjorten med klokkeærmerne kan pebbe en lidt mere plain vest op, da de flotte ærmer og bindebåndet tilføjer noget ekstra til dit look. Det samme gælder skjorten med pufærmerne, som især vil fungere til en vest, der sidder tæt ind til kroppen, da pufærmerne imodsætning til dette kan give noget fylde omkring skulderne.

Hvis du vælger en vest med en dyb V-udskæring har du chancen for at tilføje en masse lækre smykker til dit look. Top moderne lige nu, er at kombinere et hav af halskæder i alle slags størrelser og længder. I kollagen har vi udvalgt en fin halskæde, fra Pilgrim, som indeholder tre kæder i forskellige længder og med forskellige vedhæng. Perfekt til en dyb V-udskæring.

Sidst men ikke mindst – Hvad er en vintersæsonen uden et par lækre skindstøvler? For at fuldende dit vinter-outfit med en vest, kan du tilføje dine yndlings støvlette. I kollagen har vi valgt at fremhæve et par brune ruskindsstøvler fra Pavement, som vi er vilde med.

 

Hundesjov

 

kvinde pige hund dalmatiner (Foto Pexels)

· Mere fra samme kategori ·