Læs også:

Close
Cecilie lind, min jul, christmas, juleønske, Foto: Cecilie Lind

Cecilie Lind, kvinden bag ‘The Protein Kitchen’: Min jul

Underholdning  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt særligt. Vi har snakket med Cecilie Lind om hendes tanker omkring jul

Hvem er Cecilie Lind

Cecilie Lind er kvinden bag konceptet og bogen “The Protein Kitchen”. Hun er personlig træner, Body Fitness atlet på konkurrenceplan samt fitness model. Hun har tidligere vundet 2. plads ved de nordiske mesterskaber i Body Fitness. For hende handler det om, at finde en balance mellem at være sund og nyde livet.

I 2014 grundlagde hun ‘The Protein Kitchen’ sammen med Morten Storgaard. I de første to år var fokus på opskriftsbøgerne, der sikrer super let mad og snacks på en sund måde. Begge bøger er bestsellere på det danske marked, og iøvrigt også udgivet på både engelsk og tysk. Men siden 2015 har de solgt mad som salat og morgenmadsproduker samt snacks under navnet. Det kan blandt andet fås i Magasis MAD&VIN samt 7-Eleven.

Jul for mig …

Julen er for mig en tid med tradition og nærvær. Kærlighed, omtanke og en masse kvalitetstid med familien. Julen er en tid med hygge, stearinlys, julelys og gåture i sneen. Det er ønsketænkning, men sådan var det, dengang jeg var barn. Julen er noget, vi kan samles om, og de som fleste har respekt omkring, hvor end vi kommer fra i verden. 

Jeg er normalt et meget taknemmelig menneske, men julen gør mig ekstra opmærksom, på alle de små ting jeg er taknemmelig for. Det glæder mig, at juletiden får godhed, hjertevarme og modet til at snakke med fremmede på gaden frem i danskerne. Jeg ville dog ønske, at det var sådan året rundt.

Cecilie lind, min jul, christmas, juleønske, Foto: Cecilie Lind
Cecilie deler masser af gåde råd og erfaringer på hendes Instagram profil. (Foto: Cecilie Lind)

Jeg glæder mig allermest til …

Jeg glæder mig til at slappe lidt af. Jeg har haft nogle vanvittigt travle måneder med blandt andet rejser til udland på grund af nye produktlanceringer i nye markeder. Derudover ser jeg frem til hyggen og nærværet med familien, og så føler jeg, at jeg for første gang er rigtigt i julestemning, efter min mor gik bort.

Cecilie lind, min jul, christmas, juleønske, Foto: Cecilie Lind
Cecilie har sin egen YouTube kanal, hvor du kan få inspiration til din træning. (Foto: Cecilie Lind)

Den jul jeg husker bedst …

Uha, der er mange gode julestunder, jeg husker. En af dem var da jeg fik min lille hund Buddy, som har fulgt mig i tykt og tyndt lige siden. Jeg husker også dengang, jeg som barn, fik lov at opleve hvid jul. Men ærligt så synes jeg, at jeg har haft mange skønne juleaftener med min familie. 

Cecilie lind, min jul, christmas, juleønske, Foto: Cecilie Lind
Cecilie står bag ‘The Protein Kitchen‘, som forhandles rundt om i landet og i udlandet. (Foto: Cecilie Lind)

Hvad er dit allerstørste juleønske?

Det lyder måske lidt corny,  men jeg ønsker mig faktisk bare et godt helbred, og medvind i min forretning. Jeg ønsker mig et hjem. Mit helt eget hjem, ikke noget midlertidigt. Jeg har flyttet fem gange indenfor halvandet år, så jeg ville elske at have en fast base. Det er dog nok ikke lige noget, man kan ligge under juletræet. 

Og så ønsker jeg mig en ferie, sådan en rigtig ferie på mere end syv dage. Hvor jeg kan trække stikket. Det har jeg ikke rigtigt gjort siden 2012 på grund af mit arbejde.

Læs også:

Kenny Anker: Min jul

Kenny Anker, min jul, jul, ønske, Foto: Kenny Anker

· Mere fra samme kategori ·