Læs også:

Close
Szhirley, min jul, jul, Foto: Szhirley

Szhirley: Min jul

Underholdning  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt særligt. Vi har snakket med Szhirley om hendes tanker omkring jul

Jul for mig …

En lysende højtid midt i mørket. Fuld af dufte af kanel, nelliker og appelsin. Masser af hyggestunder midt i travlheden. En æbleskive her, et glas gløgg der, trængsel og alarm der gør en hjertevarm.

Szhirley, min jul, jul, Foto: Szhirley

Szhirley har i år lanceret den smukkeste julekollektion på DROPPSbySzhirley, der kan du både købe gavekort og den perfekte julegave til veninden, din mor eller dig selv. Du kan se hendes kollektion på Instagram eller på hjemmesiden DROPPSbySzhirley.dk. (Foto: Szhirley)

Jeg glæder mig allermest til …

Jeg glæder mig allermest til hygge med familien. Efter et hektisk efterår, trænger vi virkelig til bare at være sammen som familie i år. Jeg glæder mig til at finde julekassen frem, og lire lidt op for glitter, guld og masser af Bjørn Wiinblad, som jeg bare elsker.

Det vidste du ikke om Szirley
Szhirley er med i den danske gruppe “Den Gale Pose”, hvor de specielt er kendt for sangen “Spændt Op Til Lir”.
Gruppen blev gendannet i 2019, hvor de startede deres turné i Tivoli til Fredags Rock.

Szhirley, min jul, jul, Foto: Szhirley

Szhirley har en travl hverdag med masser af musik, skuespil, teater og holde gang i hendes egen kollektion. Samtidig er hun mor til to skønne drenge; Elton og Bille. (Foto: Szhirley)

Det vidste du ikke om Szhirley
Szhirley er afhængig af salmiaklakrids, hun indtager det i store mængder dagligt.

Den jul husker jeg bedst …

Jeg har en del gode minder. Men den jul som lige stak ud er den, jeg var med til, da jeg som udvekslingsstudent boede i Texas. Der var fuld gas på fake sne, nisser i haven og plastikjuletræer med lyskæder med indbyggede julesange, ala de helt skingre i for eksempel fødselsdagskort.

Szhirley, min jul, jul, Foto: Szhirley

Du kan følge Szhirley på hendes Instagram profil, hvor hun deler ud af sit liv. Du kan finde en masse inspiration og få gode råd til livet som mor og forretningskvinde. (Foto: Szhirley)

Det vidste du ikke om Szhirley
Shirley er vild country musik, hun fik kærligheden til musikken efter hendes tur til Texas i 92/93.

Hvad er dit allerstørste juleønske?

Det er meget Peter Pan/Michael Jackson agtigt, men jeg ønsker fred i verden, og at menneskeheden bliver mere medmenneskelig.

 

Læs også:

Vi elsker jul. Se vores favorit-julekalendre fra barndommen

jul, christmas, julekalender, hygge, (Foto: My Daily Space)

· Mere fra samme kategori ·