Læs også:

Close

NEWS: Zalando forpligter sig til at blive CO2-neutral

Nyheder  | 

Zalando forpligter sig til at blive CO2-neutral · Umut Sakarya trækker sig fra ‘Vild med dans’ · Dansk stemme nomineret til årets Voice Arts Awards i Hollywood · Veggie-messe i weekenden · Dagens billede: Anders Morgenthaler fremlægger Greta Thunberg i sjov sketch

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Zalando forpligter sig til at blive CO2-neutral

Zalando har fra den 30 november 2019 forpligtet sig til et netto-CO2-aftryk på nul i sin egen drift. Dette gælder alle leveringer og returneringer.

Zalando arbejder effektivt ud fra deres nye bæredygtighedsstrategi, ‘do.MORE’, der skal sikre en nettopositiv effekt på både mennesker og planeten. Zalandos bæredygtigstrategi gør også, at det populære fashionfirma lever op til målene i Paris-aftalen – og endda forud for aftalens tidsfrist.

En af Zalandos mål er helt at udfase brugen af engangsplastik i egen emballage i 2023. I dag er Zalando godt på vej med hele 80 procent af alle Zalandos forsendelsesæsker fremstillet af 100 procent genbrugspap, og alle forsendelseposerne lavet af 80 procent genanvendt plastik. Sidst men ikke mindst er Zalandos poser til skønhedsprodukter også udskiftet til 100 procent genbrugspapir.

Endnu et bæredygtigt tiltag sker i foråret/sommeren 2020, hvor Zalando udkommer med sit eget bæredygtigt brand ‘ZIGN’. Brandet kan både tilbyde tøj og sko, der er i overensstemmelse med internationale branchestandarder og best practice. Når du shopper hos Zalando, kan du kigge efter Zalandos bæredygtidhedsflag, som bruges ved alle produkter, der lever op til Zalandos bæredygtigehedskriterier.

Model i det bæredygtige tøj fra Zalandos eget brand – ZIGN. (Foto: PR)

Læs også: Second hand guide: Et billigt og bæredygtigt valg

Umut Sakarya trækker sig fra ‘Vild med dans’

På Instagram har man kunne læse, at den ellers så glade kok og humørspreder har valgt at trække sig fra ‘Vild med dans’. Efter noget af en negativ mediestorm fra sure seerne, der  har ville have den dansende kok sendt ud af programmet, har Umut selv valgt at trække sig.

– Jenna har været så sej, og hun er gået igennem det sammen med mig, men min energi og begejstring er forsvundet, forklarer Umut selv på Instagram.

Ved fredagens program vil ingen derfor forlade programmet. Tak for dansen og festen Umut.

Læs også: Sarah Grünewald blev mere ærlig på Instagram

Dansk stemme nomineret til årets Voice Arts Awards i Hollywood

Den danske David Bateson er nomineret i hele to kategorier ved årets Voice Arts Awards i Hollywood. Kategorierne er:

  • Outstanding Consumer Sales Video: Mercedes A Class “City Escapes” 
  • Outstanding Video Game Character: Agent 47 in Hitman 2.

De fleste kender David Bateson som stemmen og ansigtet bag Agent 47 fra computerspillet Hitman. Han er derudover også berømt for at have medvirket i flere internationale LEGO-reklamefilm og i Lars von Trier filmene Breaking The Waves og The House That Jack Built. 

David Bateson beskriver sit arbejde som malerier, hvor ordene bærer følelser og farver. Han uddyber – En stemme kan være en historie i sig selv.

– Med min stemme får jeg folks opmærksomhed og fastholder dem. Ord er magt, men ikke uden en god stemme, understreger han.

Årets Voice Arts Award afholdes på Warner Bros. Studios Burbank den 17 november.

Voice Arts Awards i Hollywood er stemmernes svar på Oscars. (Foto: PR)

Læs også: Oscar 2019: De mest spektakulære kjoler på den røde løber

Veggie-messe i weekenden

VeggieWorld er Danmarks første veganske messe, og den afholdes i Øksnehallen i København i weekenden 2.-3. november klokken 10-18.

Med over 50 udstillere og en varieret vifte af indslag på programmet henvender messen sig til alle, der interesserer sig for grøn levevis. I messens boder er der begge dage rig mulighed for at smage, teste og købe produkter som vegansk pizza, vegansk is af overskudsbananer, chokolade og meget mere.

VeggieWorld er en forbrugermesse, men den har også interesse for restauratører, detailhandlere, grossister og andre fagfolk, der vil opdateres på udviklingen i den plantebaserede verden.

– Vi glæder os til at byde danskerne indenfor på Danmarks første plantebaserede messe. Alle er velkomne, uanset om man vil prøvesmage en masse produkter, eller om man bare er nysgerrig efter, hvordan fremtidens mad måske ser ud fortæller Mie Nordly, der er erhvervschef i Dansk Vegetarisk Forening, som afholder VeggieWorld i samarbejde med det tyske firma Wellfairs.

veggie world messe veganer (Foto: PR)
Skal du til veggieworld Copenhagen? (Foto: PR)

Læs også: Hvad er en flexitar

Dagens billede: Anders Morgenthaler fremlægger Greta Thunberg i sjov sketch

 

· Mere fra samme kategori ·