Læs også:

Close
hud, morgenrutine, shower, bad, Foto: Unsplash

Min morgenrutine til den perfekte start på dagen

Skønhed  | 

En god morgenrutine er den perfekte start på dagen. For at dagen ikke skal starte med stress og dårlige vibes, gør jeg præcis det samme hver dag. Læs med her for at få lidt inspiration

Hver morgen er en ny start, en ny dag, der skal nydes og leves. Den eneste måde jeg selv kan sørge for, at min dag bliver en god dag. Det handler om, hvordan dagen starter, og hvilke tanker jeg vælger at tænke. Før i tiden skyndte jeg mig op, gik i bad og så stressede jeg ud af døren. Det var med til at gøre dagen lang og stressende, og tit var jeg i lidt dårligt humør. Jeg lignede en, der ikke fik sovet ordentligt, og jeg blev tit spurgt om, jeg havde det skidt. Det blev ændret, da jeg ændrede min egen morgenrutine.

Skønhed, morgenrutine, min hud, Foto: unsplash
Hver morgen skal nydes og tages i mit tempo. (Foto: Unsplash)

Når vækkeuret ringer

Jeg sætter mit vækkeur en halvanden time, inden jeg skal ud af døren. Det lyder som lang tid og meget tidligt. Men for mig giver det en ro, en ro over at jeg ikke skal stresse ud af døren. Det gør, at jeg har tid til at vågne og tænke over, hvad jeg skal bruge min dag på. Og så har jeg god tid til at forkæle mig selv lidt.

Det første jeg gør er at lave mig selv en kop kaffe. Sætter mig i køkkenet med åbent vindue, for at få den friske luft ind, og nyder lyden af fuglene, eller om vinteren vinden der blæser. Det at kunne nyde roen og stilheden, det er fantastisk.

Fun fact
Vidste du, at kaffe er den største kilde til antioxidanter i de vestlige landes kost og slår således både frugt og grønt tilsammen.

Når den første kop kaffe er kommet ind i kroppen, så kan min morgenrutine starte. Jeg drikker for det meste altid to kopper kaffe hver morgen, inden jeg går ud af døren. Inden kaffe nummer to tager jeg min MILK maske på, en stift der tager to minutter at påføre. Laver kaffe nummer to, drikker den samtidig med jeg tjekker Facebook, Instagram og LinkedIn. Ti minutter senere er masken klar til at blive fjernet.

morgen, morgenkaffe, morgenrutine, Foto: unsplash
En kaffe med havremælk og dagen kan starte. (Foto: Unsplash)

Forkæler min krop

Jeg hopper i bad, hvor jeg fjerner min maske og bruger min favorit ansigtsvask fra Soap & Glory, der er en vidunderlig ansigtsvask, som jeg har brugt de sidste tre år. Jeg bruger som regel kun showergel fra Yves Rocher. Grunden er at de har showergels, der passer til at blive frisket op om morgenen, og nogle der giver en beroligende følelse til om aftenen.

Efter badet sætter jeg lidt musik på, finder mit tøj frem, hvor jeg synger lidt med på de sange, der køre i baggrunden. Naboerne synes nok ikke, at min stemme er så god, som jeg selv synes. Men det er med til at gøre mig i godt humør, og det giver mig energi.

For at give din hud ekstra fugt, kan jeg varmt anbefale, at du bruger ‘ALT I EN CREME’ fra Pudderdåserne. Cremen er fantastisk, og den kan bruges på hele kroppen og i ansigtet.

hud, produkter, morgenrutine, Foto: Ali Saleh
Fire produkter jeg ikke kan undvære. (Foto: Ali Saleh)

Ansigtet skal også forkæles

Der er mange måder, du kan forkæle dit ansigt på. For mig giver min ansigtsmaske fra Milk masser af fugt, og min ansigtsvask fra Soap & Glory gør min hud dejlig blød. Jeg bruger en ansigtscreme, der kan sprøjtes på samt en crememist fra Ceramidin.

Fun fact
Vidste du, at Milk makeup og hudpleje er kommet til Danmark? Det kan nu forhandles i alle Sephora butikker landet over.

Jeg har før i tiden brugt både serum, øjencreme og ansigtscreme. Jeg glemte det halvdelen af gangene, og synes det var meget at skulle bruge i mit ansigt hver eneste morgen. Misten er nem at bruge, jeg sprøjter det i ansigtet og lader det sive ind stille og roligt. Jeg får en glat og blød overflade samt føler, jeg at den gør mig lidt mere frisk.

Jeg får tit at vide, at min hud ser frisk og flot ud. Det giver lige en lidt ekstra selvtillid, så tak for de skønne ord. Det burde vi alle huske at gøre noget oftere.

Ekstra forkælelse af krop og ansigt

Omkring to gange om ugen, bruger jeg en ansigtsscrub og en bodyscrub. Det sker enten om aftenen eller i weekenden. Der skal jeg have lidt mere tid til at hygge om mig selv. Det er med til at holde min krop og hud dejlig blød og fyldt med fugt.

morgenmad, morgenrutine, Foto: unsplash
J spiser altid morgenmad for at sikre, at jeg får en god start på dagen. (Foto: Unsplash)

Inden jeg går ud af døren

En vigtigt ting jeg har lært er at få noget mad, inden jeg går ud af døren. Som regel er det lidt skyr med frugt. Det smager dejligt, lægger en lille bund, så maven kan holde sig i ro. Der er jo ikke så længe til frokost.

 

Fun fact
Vidste du, at du kan købe Soap & Glory på Amazon.uk eller på din Amazon app? Priserne er i den lave ende, og produkterne er en kæmpe succes.

Når jeg er færdig, går jeg en morgentur med hunden. Der får jeg den friske luft, jeg har brug for. Samtidig får jeg set en masse glade børn, der alle siger godmorgen, mest til Alfie min hund. Det gør mig i så godt humør. Når turen med Alfie er færdig, kan min dag starte rigtigt.

Jeg anbefaler alle at finde deres helt egen morgenroutine. Find den routine der passer dig, sørg for at gøre det, der gør dig glad. Det som du elsker, og du må gerne overdrive. Elsker du at lave en morgenmad, med pandekager med en masse tilbehør? Så sæt tiden af til det, for tro mig, du bliver kun glad af at gøre ting, du elsker. God morgen og dag til dig – fra mig …

Læs også:

 

Novemberfund: Så er der beauty-nyheder til dig

beauty, collage, november

· Mere fra samme kategori ·