Læs også:

Close
Kenny Anker, min jul, jul, ønske, Foto: Kenny Anker

Kenny Anker: Min jul

Underholdning  | 

Julen nærmer sig med hastige skridt. En dejlig tid som for de fleste også betyder noget helt særligt. Vi har snakket med Kenny Anker om hans tanker omkring jul

Jul for mig …

Julen for mig er en tid, hvor det handler om at nyde dem, man holder af. Julen er et samlingspunkt på året, hvor traditioner genforenes, sneen (forhåbentlig) daler, og hvor kærligheden mødes.

Julen for mig er ekstra travl i mit arbejdsliv, da der skal slås knude på alle enderne inden årsskiftet. Og grundet julefrokoster, juleaften og nytårsaften er der ekstra mange, der skal have lavet smukke bryn og vipper. Det gør, at jeg desværre ikke når så mange juleting, men jeg husker alligevel at nyde tiden, og dem jeg har kær. 

Kenny Anker, min jul, jul, ønske, Foto: Kenny Anker
Du kan følge Kenny Ankers arbejde og udvikling på hans Instagram profil. (Foto: Kenny Anker)

Jeg glæder mig allermest til …

Først glæder jeg mig til, at julen starter, derefter at give betydningsfulde personer gaver (der er da ikke noget bedre end at se, hvor glade andre bliver for det, man har købt?!) OG SÅ … Glæder jeg mig også lidt til, at det hele er overstået, og solen kigger tilbage. 

Kenny Anker, min jul, jul, ønske, Foto: Kenny Anker
Kenny Anker har to studios i København, hvor du kan få lavet de smukkeste bryn. (Foto: Kenny Anker)

Den jul jeg husker bedst …

Jeg husker desværre ikke en specifik jul tydeligere end andre. Men generelt er det barndommen, der kigger frem, når jeg tænker på julen. I takt med årene er gået, er flere familiemedlemmer gået bort, og vi er blevet færre og færre til at fejre julen, hvorfor vi automatisk har taget en smule afstand fra de tidligere traditioner, og gør det hele lidt mere på vores “egen måde”, end vi tidligere har gjort. Det kan jeg faktisk godt lide.

Kenny Anker, min jul, jul, ønske, Foto: Kenny Anker
Kenny Anker rykker eksklusivt ind i Københavns Lufthavn den 5. og 6. december. Der har de rejsende mulighed for at få ordnet deres bryn inden rejsen. (Foto: Kenny Anker)

Hvad er dit allerstørste juleønske?

… En kæreste! Ha ha ha …

Det vidste du ikke om Kenny Anker
Kenny Anker har åbnet sit andet “Brow Studio” i Magasin på Kongens Nytorv.

Læs også:

Szhirley: Min jul

Szhirley, min jul, jul, Foto: Szhirley

· Mere fra samme kategori ·