Læs også:

Close
Decemberfund, beauty, øjenskygge, natbrille, læbestift, cream, hårolie (Foto: MY DAILY SPACE)

Decemberfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til en skøn december måned fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Decemberfund, beauty, øjenskygge, natbrille, læbestift, cream, hårolie (Foto: MY DAILY SPACE)
Så er der beauty-nyheder. (Foto: MY DAILY SPACE)

Jul i lange baner

Hvert år kommer Yves Rocher med limited juleedition produkter. I år er jeg især faldet for denne highlighter Duo. Den liver huden op i vintermørket med masser af glød. Duopudderen er i en begrænset udgave og indeholder to nuancer, der lyser op og giver et frisk look:

– En perlemorsskinnende nuance, der giver glans
– En kobberfarvet nuance, som giver en varm og let gylden finish

Kartonemballagen er iøvrigt fra bæredygtigt dyrkede skove. Det kan vi lide. Og så er den også ret fin og nem at have med i tasken.

Yves Rocher Highlighter Duo, 159 kr., www.yves-rocher.dk

En sikker gaveæske at give (eller få)

Det vrimler med gaveæsker. Hvad skal man købe til veninden eller sin mor? Køb den sikre, den du ved, at du måske også selv kender produkterne i og som er med noget, de kan bruge.

REN Clean Skincare Face Favourites gaveæske er et godt valg, og du får også ekstra for pengene. Den indeholder:

  • Evercalm Global Protection Day Cream (50 ml)
  • Radiance Glycol Lactic Radiance Renewal Mask (15 ml)
  • Keep Young and Beautiful Instant Firming Beauty Shot (10 ml)

Det er et udvalg af RENs foretrukne og populære ‘hudplejeskatte’ til at lysne, løfte og fugte din hud hele dagen. Og æsken – er den ikke fin. Den kan bruges til at gemme ting i efterfølgende.

ren clean skin gaveæske

Ren gaveæske, 360 kr., (værdi 622 kr.), www.matas.dk

Ole’s lækre maske

Endelig fik jeg prøvet den. Ole’s Phatmaske – og sikke en lækker en. Eksfoliering er afgørende for at huden får en smuk glød, men kemisk peeling kan være skræmmende, især før en stor begivenhed. Polyhydroxyacids (PHAs), leverer lignende ensartende, aldersbekæmpelse resultater som AHA’er, men PHA’er er bare lidt “rundere”. De trænger ikke så dybt ind i hudens overflade. Det betyder mindre irritation for alle, endda følsomme typer. Der er også både chiafrø, birkesaft, citron og bomuldsekstrakt i. Jeg bruger den cirka en gang om ugen. Det er nok. Istarten er det ok at gøre det lidt ekstra.

ole henriksen phat maske

Ole Henriksen Phat maske, 499,95 kr., www.matas.dk

En lækker mineralsk foundation

Når man som jeg ikke er så god til at bruge meget dækkende foundations, så er Mineral Foundation Loose fra Nilens Jord smart. Det er en luksuriøs foundation i løs pudderform, hvor den unikke formel har et højt indhold af naturlige mineraler, som giver huden en smuk naturlig glød. Dyp en pensel ned gennem nettet for at opfange det. Start med at arbejde pudderet i cirkulære bevægelser over ansigtet i et tyndt lag, og byg på til du opnår den ønskede dækning. Den indeholder ikke parfume. Alle vil kunne bruge den.

nilens jord mineralsk foundation

Nilens Jord Mineral Foundation Loose, 265 kr., www.magasin.dk

Den gode duft til tasken

Jeg har lige lært N.C.P. at kende. Og det kan du også gøre nu, uden det koster en formue. For den lille parfume til tasken er til at betale. De er lavet af det franske parfumehus Givoudan, og det er Naomi Rapace og Dreamteam, der står bag. De bygger på et “layeringkoncept”, hvor du sprayer dem på, du godt kan lide – ja du lægger “lag på lag på” og kombinerer dermed din egen duft. Der er syv lækre dufte at vælge mellem. Denne er med jasmin og sandeltræ. Men prøv dig frem med de forskellige duftkombinationer.

ncp n.c.p. parfume

 

N.C.P. Olfactives duft, 95 kr. for 5 ml. edp, www.magasin.dk

Den lille ‘lip saver’

Denne her er jeg ret meget fan af. Den er ikke ny men er nu kommet i sort (før var den hvid). Det er en musthave til tasken … Den ultranærende læbebalm der er på grænsen mellem ”medicin”, hudpleje og makeup kan man vel godt kalde det. Nutri Filler Lips giver nemlig med sin ikke-klæbende, behagelig olie-balsam konsistens straks læberne pleje samt en behagelig følelse og en naturlig og levende glød – og dag for dag bliver læberne blødere og fyldigere. Kan man andet end elske den. Og prisen er også overraskende god.

NutriFillerLip læber filorga

Filorga Nutri-filler lips, 235 kr., www.matas.dk

Fin pris – fint sæt

Om det er til dig selv eller en anden – det er det fineste sæt med tre produkter i fra The Body Shops serie ‘British Rose’. Udover det får du også en fin kosmetikpung. Jeg køber tid de her størrelser produkter til jul, for man får mere for pengene, og jeg elsker den størrelse, når jeg er ude at rejse.

Den opfriskende og blomstrende Petal-Soft British Rose Delights Bag indeholder kropsplejeprodukter til at holde din hud ren, blød og fugtet hele vinteren. Der er en rensende Shower Gel hen, en cremet Body Butter og fugtgivende håndcreme. petal-soft-british-rose-delights-bag the body shop gavesæt

The Body Shop gavesæt,, 96 kr., www.thebodyshop.com/dk

Den absolut lækreste festøjenskygge

Illumination øjenskyggen fra Helena Rubinstein er en elegant cremeøjenskygge med en let, strålende finish, som ser ny ud i timer uden at tvære ud eller drysse. Teksturen er let og fordeles jævnt på øjenlågene. Når øjenskyggen påføres drysser den hverken på kinderne eller rundt om øjnene, ligesom den heller ikke sætter sig i de fine linjer under øjnene. Øjenskyggen er let at anvende og nem at tone med andre farver. Jeg elsker – elsker – elsker den.

øjenskygge fest helena rubinstein

Helena Rubinstein øjenskygge, 295 kr., www.magasin.dk

En lækker hårolie

Jeg har endelig fået testet HairLust Hair Strengthening & Protection Hair Oil, derer en næringsrig og styrkende hårolie, der effektivt trænger ind i hårlokkerne, forbedrer hårets sundhed og fugtbalance, og på samme tid efterlader det glansfuldt og beskyttet. Den er baseret på effektive økologiske olier til håret og er blandt andet rig på nærende økologisk kokosolie, arganolie, abrikoskerneolie, som indeholder vitaminer og sunde fedtsyrer, der effektivt nærer og fugter krusede hårlokker og tørt hår. Alle hårtyper kan bruge den, og der er naturligt UV- og varmebeskyttende. En virkelig lækker olie fra danske HairLust.

hair lust hårolie hår

149 kr., www.thehairlust.com

Det super lækre maskegavesæt

Det er noget af en luksusgave at få eller ønske sig. Men tænk hvor fin din hud kommer til at se ud i hele januar. Peter Thomas Roth udnytter kraften fra ungarsk, termisk vand, botaniske ingredienser og moderne teknologi i Hungarian Thermal Water serien. I dette julesæt (Duo Christmas Set) får du Heat Mask, som forkæler en måske træt og tør hud i en hektisk tid. Denne maske er en ægte spa oplevelse derhjemme.

I æsken ligger også en speciel størrelse af Hungarian Thermal Water cremen, som fugter, nærer og beskytter huden i kulde og tør luft. Seriens produkter giver glattere hud med en levende udstråling.

Peter Thomsa Roth Christmas 2019 gaveæske

Peter Thomas Roth gaveæske, 575 kr. (værdi 765 kr.), www.magasin.dk

Den nuttede natmaske

En natmaske fra Sephora der er så sød og sprød, at du aldrig får lyst til bare at tage en ekstra lur! Køb den til dig selv eller som lille venindegave.

natmaske maske sephora blind fold

Sephora natmaske, 55 kr., www.sephora.dk

Superserum

Den nye Supercharge AOX Serum fra Exuviance Professional er en serum, der forebygger oxidativ stress og hudens aldring. Effektivt styrker den hudens forsvar de patenterede Exuviance-teknologier AHA og PHA, der skaber sammen med en blanding af virksomme planteekstrakter en bevarende og styrkende effekt og modvirker desuden hudens aldring. Den kan anvendes dagligt som et optimalt forsvar mod nedbrydende miljøfaktorer.

Produktet indeholder både PHA, AHA samt seks forskellige antioxidanter med veldokumenteret effekt, der neutraliserer alle de frie radikaler, som bidrager til hudens aldring. Jeg har nu brugt den en måneds tid og synes virkelig, den har en virkning.

Exuviance_Supercharge_AOX_serum

Exuviance Professional Supercharge AOX Serum, 599 kr., nærmeste klinik findes her www.exuviance.dk

Fine, falske vipper

December er også festernes måned. Og en ting der kan gøre en verden til forskel på dit look er at tage et sæt falske vipper på. Men husk de skal passe til dig og din stil men også hvad fest, du skal til. Jeg har set alt for mange med de mærkeligste og tungeste øjne, hvor det er gået helt galt.

De her to par fra M.Cosmetics er for det første til at betale, og om du vælger de mere naturlige til venstre (Natural) eller dem, der giver mere volume (Volumne) er de begge pæne på. Men lov mig du lige prøver det et par gange, før du skal til festen. De kan genbruges. Og brug helst en pincet både til at tage af og på med. Det er nemmere. Og behøver jeg sige det – undgå lim i øjnene …

vipper øjenlipper falske m.cosmetics

M.Cosmetics vipper, 59,95 kr. www.matas.dk

En hårspray efter min smag

Jeg har et lidt anstrengt forhold til hårspray, mest fordi jeg aldrig synes, de gør, det de skal gøre. Men det gør Antonio Axu – Hair Styling Spray – soft hold. Den giver hold – uden det bliver stift. Det føles stadig let og lækkert men “styret” og duften er kun svag uden at være overdøvende.

Den giver en blød, bevægelig og vægtløs støtte samtidig med den giver fasthed og elasticitet til dit hår, mens det hjælper med at reducere statisk elektricitet. Sprayen giver et tørt resultat og kan let børstes ud og påføres igen efter behov uden at gøre håret stift eller klistret. Jeg er fan – også af pris og at den kan fås i to størerrelse. Dette er den lille og perfekt til tasken.

Antonio Axu - Hair Styling Spray - soft hold

Antonio Axu hårspray, 49 kr., www.bangerhead.dk

Sættet så du kan prøve Milks produkter

Måske du har hørt om Milk. Det kan i hvert fald endelig også fås i Sephora i Danmark. Dette sæt er den smarte måde selv at teste de gode produkter på for at se, om det er noget for dig. Alt er vegansk og her i ministørrelser, og du får

  • Deluxe Kush Mascara in Boom 3 ml
  • Mini Hydro Grip Primer 10 ml
  • Mini Cooling Water 6 g
  • Mini Watermelon Brightening Serum 6.25 g
  • Mini Highlighter in Blitzed 5.1 g
  • Mini Bronzer in Baked 5.7 g
  • Glow Oil Lip + Cheek in Glimmer 5.1 g

Sephora_ milk

Milk gavesæt, 315 kr., fås i alle Sephora. Her kan du læse om det enkelte produkt

Den store palette

Essence har lavet denne fine palette, der indeholder så mange fine farver. Epic sunset eyeshadow palette øjenskyggepalette indeholder skygger med højt pigmenterede farver. De er inspireret af solnedgangen i ørkenen.

Der er 14 smukke øjenskygger med matte, skinnende og metalliske effekter i solnedgangens farver såsom guld, pink og lilla. Udover det er der også en lys og mørk mat tone, som kan bruges til at gøre ethvert look blødere eller mere udtryksfuldt. Takket være den bløde tekstur er alle farverne lette at blende.

essence makeup palette

Essence pallette, 86 kr., fås i Bilka og Føtex

Kiehls Midnight Recovery i julehumør

Mit absolut Kiehls favoritprodukt er Midnight Recovery Concentrate, der er en koncentreret, 100% naturlig blanding af plejende ingredienser, herunder Squalane, nat-blomstrende Evening Primrose og otte æteriske olier, der arbejder med hudens naturlige natlige aktivitet for at genetablere en friskere, mere tonet, og strålende udseende ved morgentide. Den er til alle hudtyper og er med en 99,8% naturlig formel uden parabener, vand og mineralolier. Man kan vitterlig se en forskel, om man bruger den eller ej. Og nu her op til jul kan du få den i en super fin juleudgave.

kiehls midnight recovery

Kiehls Midnight Recovery, 48o kr. for 50 ml., hvor du normalt køber Kiehls

Den smukkeste læbestift

Man kan ikke andet end falde i svime over Gucci’s læbestifter. For blot 14 dage siden fik vi i Danmark endelig mulighed for selv at se og købe Gucci makeup af Alessandro Michele.

– Makeup er noget poetisk og flygtigt, som du kan føje til dit ansigt, forandre eller fremhæve noget ved dig selv med. For mig er det et næsten magisk sprog, stærkt forbundet til de øvrige detaljer, jeg bruger som middel til udtryk for selvet, som smykker og frisure. Af alle  disse  metoder, der kan bruges  til  at  forstærke eller understrege et aspekt af os selv, er makeup den mest umiddelbare og samtidig ældste, hvilket også gør den til den mest fascinerende, forklarer Alessandro Michele.

Som man kan se på billedet, er der tre serier:

Rouge à Lèvres Satin ligger i et guldhylster med en dekorativ ætsning tegnet af Alessandro Michele, der låner sin stil fra Art Deco inspirationer.

Rouge à Lèvres Voile skaber et feminint statement med sine rosa rosenknopper printet på elfenben med guldbase, som kom de direkte fra et toiletbord i 1940’erne. Roserne minder om tapetet på et gammelt motel, om en skønhedssalon i Los Angeles i 1950’erne, eller om en læbestift, du ville kunne finde på et genbrugsmarked.

Baume à Lèvres ligger i et turkisfarvet rør, farven en hybrid mellem blå og grøn specifikt udvalgt af Alessandro Michele, fordi den repræsenterer en opmærksomhed over for farve, fra før rosa blev gjort til symbol for efterkrigstidens feminine verden.

Hvis du ikke allerede har været forbi GUCCI’s nye stand i ILLUM, så gør det. For den er ikke alene utrolig smuk men også fyldt med disse læbestifter, som du kan teste og måske komme til at eje din egen unikke Alessandro Michelle læbestift. Årets julegave til dig selv …

gucci læbestift makeup

GUCCI læbestifter, 300 kr., Fås kun i ILLUM

En lækker rensegel

Jeg er blevet ret glad for det koreanske hudpleje-brand Huxley, selvom jeg ikke har kendt det så længe. Kun set i udlandet. For dem er fremhævelse af hudens naturlige glød førsteprioritet. Brandet laver simple, men effektive og luksuriøse produkter, skabt med fokus på at pleje hud, som til dagligt er udsat for stress og skadelige elementer fra bylivets luft.

Hovedingrediensen (og stjernen) i produkterne er “The Secret Of Sahara”, i form af økologisk olie fra kaktussen “prickly pear”, som er håndplukket fra marokkanske ørkener. Cleansing gelen ‘Be clean, Be moist’, som den hedder, er virkelig lækker, og huden føles så ren, blød og lækker bagefter. Pludselig er renseritualet blevet lidt mere fristende.

 

Huxley cleansing gel

Huxley Cleansing gel, 189 kr., forhandles i &Other Stories butikker

Du kan liiiige nå det

Synes du, du fortjener en pakkekalender (det synes jeg i hvert fald selv, at jeg gør), Så er den her fra Clinique virkelig flot og med gode gaver i. Gør december til en fornøjelse at stå op til. Jeg glæder mig til 1. december. Uhhhhh.

clinique pakkekalender

Clinique pakkekalender, 695 kr. (værdi 2.215 kr.), kan købes de steder, du normalt køber Clinique

 

Læs også:

Juleplaylisten på Spotify 

 

Læs også:

Nye dufte du skal kende

 

duft blomst pige dufte parfume (Foto: Unsplash)

 

· Mere fra samme kategori ·