Læs også:

Close

Sådan styler du farven BLÅ

Mode  | 

Blå som himlen, blå som havet eller måske blå som en del af dit outfit? Vi har alle en yndlingsfarve, og her giver vi dig en guide til, hvordan man kan style farven blå

Det er for alvor blevet gråt og koldt i Danmark, men det betyder ikke, at din stil også skal være det. Hvis du har brug for nemme tips og tricks til at inkorporere blå i din garderobe, skal du læse med her. Vi har samlet tre nemme og lækre styles til dig, som elsker blå i alle nuancer.

Men frygt ikke – hvis blå ikke er din farve kan de foreslåede style-elementer også nemt overføres, til lige netop den farve, du holder allermest af.

Brug din vinterjakke til at få blå ind i dine outfits

I vintermånederne er jakken ofte det bærende element i et outfit, da vi i kolde Danmark er tvunget til at pakke os godt ind. Ved at tilføje en blå jakke får du nemt den blå farve med i de fleste af dine hverdagsoutfit. På den måde behøver du ikke at investere i diverse trøjer og bukser, som alligevel bliver skjult af en stor jakke. 

Hvis din garderobe er domineret af neutrale farver, vil hvilken som helst farvet jakke passe lige ind. Det er nemt, da du ikke behøver at tænke over, om dine hverdagsbukser eller accessories matcher jakken – wupti nemt og tjekket.

Hvis du omvendte er en pige, som elsker smæk på farverne, kan en blå jakke let tilføje et ekstra element til dine outfits. Blå kan sammensættes med alverdens farver. Hvis man tager udgangspunkt i de to blå jakker fra collagen, vil især en pudderlyserød farve klæde jakkerne. Det handler netop om at tænke i nuancer og sammensætte farver, som kan stå i kontrast til hinanden – Men husk på, alt er tilladt, så længe du rocker det med selvtillid.

Ternet trendcoat med bindebånd fra Na-ked. Klassisk blå uldjakke fra IVY & OKA.

Tilføj små blå elementer

Hvis du ikke har lyst til at gå all-in med en blå jakke, kan du nemt starte med at inkorporere små blå accessories i din garderobe. Accessories er en god ting, da man forholdsvis billigt kan tilføje et blåt element til sit outfit.

Et godt trick, der kan få dine outfits til at se ekstra gennemført ud, er at kombinere flere små blå detaljer og accessories i samme outfit. Det kan for eksempel være at få en blå detalje fra dine sko til at matche din blå taske eller din blå hårklemme. På den måde bliver dit outfit mere gennemført, da det vil se ud som om, du har brugt tid på at kredse om små detaljer. I virkeligheden er det super enkelt, da du med få og billige elementer får et gennemført outfit.

Hvide sneakers fra Nike. Lyseblå skuldertaske fra Daniel Silfen. Hårklemme med flotte sten fra Sui Ava.

Go all-in med flere blå nuancer 

Hvis du slet ikke kan få nok af blå, kan man sagtens mikse og matche flere blå nuancer i samme outfit. Til et helt blåt outfit handler det specielt om at tænke i kontraster, da samme blå nuance kan komme til at gå i et med hinanden og måske ende med at blive lidt kedeligt. Derimod er det en god idé at tænke i forskellige stof strukturer – for eksempel ved at kombinere materialer som strik, satin og denim. Dette kan være med til at skabe dimension i et ensfarvet outfit. 

Mørkeblå satin bukser fra &other stories. Lækker lyseblå striktrøje fra Second Female. Mørk-denim håndtaske fra Won Hundred.

 

 

Læs også: Efterårsmode: Tre sweatre, bukser, nederdele og kjoler du må eje

· Mere fra samme kategori ·