Læs også:

Close
collage, oktoberfund

Oktoberfund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til et efterår fyldt med masser af nyt på beautyfronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Lækker ny duft

Der er noget med dufte, og når et brand som YSL kommer med en ny, så skal den testes. Libre er en feminin parfume med blandt andet fransk blomstrende lavendel, marokkansk orangeblomst samt cedertræ. Perfekt til et efterår – jeg synes, den er i den tungere ende men på den virkelig lækre måde.

Og så er jeg pjattet med flakonen med vinkler så skarpe som haute couture, hvor Yves Saint Laurents ikoniske logo af Cassandre er frit bøjet og fastgjort til glasset som en lille juvel. Så cool og elegant.

ysl yves saint laurent libre parfume

YSL Libre, 30 ml. edp. 495 kr. www.magasin.dk

Godnat og sov godt fødder

Vi ved det jo godt – glemmer det bare ofte – at være god ved fødderne. Vi køber dyre creme til læber og øjne – seraer i store mængder, men fødderne der bærer os, dem glemmer vi. Ecooking har udviklet en fodcreme, der effektivt fjerner hård hud, samtidig med at den giver fødderne masser af fugt. Den har desuden også en kølende og antibakteriel effekt, der beskytter mod fodsvamp og har en skøn, frisk duft af naturlig eucalyptus. Allerede der siger jeg AHHHHHHHHHHHHHH. Fodcremen er skabt til at bruge natten over, hvor dine fødder har masser af tid til at suge de gode råvarer til sig. Den giver en frisk duft og køler huden og så er den  vegansk & dermatologisk testet.

ecooking fodcreme fødder

Ecooking fodcreme, 229 kr., www.ecooking.dk

Et velduftende brusebad med god samvittighed

Love Beauty & Planet er et nyt skønhedsbrand i Danmark, der forener beauty og bæredygtighed. Og så endda til rigtig gode priser. De er også CO2-bevidste og betænksomme og veganske – og flasken er for eksempel lavet af 100% genbrugsplast. Der er fire serier – og denne her er “rosenserien”, hvor jeg er blevet glad for showergelen. Den dufter af muru-muru smør (det havde jeg aldrig hørt om før) og roser – let ikke sådan voldsomt parfumeret men en duft man næsten bare glæder sig til at komme på sin krop. Priser er også meget meget rimelige. Mon ikke vi kommer til at se meget mere til det her mærke. Der er produkter til både krop, ansigt og hår – alle med en klar og grøn mission.

love beauty and planet shower gel

Love Beauty and planet showergel, 59,95 kr., fås i Bilka og Føtex

Lækre læber

Der er altså noget ved en lækker læbestift – en af de der, der emmer af luksus. Jeg har altid tænkt det lidt som en måde at føle man har noget luksuriøst på. Og faktum er også, at drejer det sig om læbestifter, så kan de dyre mærker (udover design og look) også noget rent formuleringsmæssigt.

Den nye New L’Absolu Rouge Ruby Cream Long-Lasting Lipstick er en ultrapigmenteret og holdbar creme-læbestift fra Lancômem der har en lækker konsistens – og med sin facetslebne rubinfacon hurtigt kan påføres. Fås i 15 stærkt pigmenterede læbefarver. Denne nuance (133 Sunrise Ruby) er jeg ret pjattet med.lancôme læbestift

Lancôme læbestift, 269,95 kr., www.matas.dk

Hårvask med vulkansk aske

Så har man hørt det med. Men testes skulle det. For efter sommer kan håret godt være lidt træt og tørt. Denne serie med vulkansk aske er netop til tørt og ødelagt hår. Så har dit hår brug for en detox, så kan du prøve denne shampoo og conditioner. Serien indeholder vulkansk aske, forfriskende bergamot citrus olie og ingefær, der renser i dybden og forhindrer build up fra produkter og styling. Den hjælper med at gøre mat og trist hår til glansfuldt og sundt hår igen, og det synes jeg virkelig at den gjorde. Den er i øvrigt også vegansk.

maui shampoo conditioner vulkansk aske hårpleje

Maui shampoo og conditioner, 119,95 kr. pr. stk., www.matas.dk

Er du en læbepomade eller læbestift?

Den er lige det styk længere end de kendte læbepomader, og ser liiige lidt mere girly ud. Den fås i fire nuancer. Jeg er mest til den lyseste, som er den øverst på foto. Men de andre er også fine. Den føles som en spids læbepomade – næsten ingen smag eller duft – faktisk meget mindre end den kendte blå/hvide. Labello Crayons, som de hedder, giver blot en let farve og klister ikke – jeg er vild med begge dele, for tænk at få en læbepomade masser af fugt men som sagt også lige giver en anelse farve, det er da nemt.

labello læbepomade læbeblyant

Labebello crayons, 5995 kr., www.matas.dk

Smuk hud med Clinique

Teknologien er snart så avanceret, at vi snart slipper for at ældes. 😉 Nok ikke helt men for eksempel den nye ansigtscreme Clinique Smart Clinical giver synligt fastere, opstrammet og mere markeret hud. Den multivirkende anti-aging-formel med Morpho Technology + Custom Repair samt ekstrakt af mandler og sojabønner bidrager til synligt at korrigere linjer og rynker, mat hud og ujævn hudtone og giver en synligt fastere, opstrammet og mere markeret hud. Den multivirkende anti-aging-formel med Morpho Technology + Custom Repair samt ekstrakt af mandler og sojabønner bidrager til synligt at korrigere linjer og rynker, mat hud og ujævn hudtone.

Mange ting – meget teknologi – men den gør virkelig en forskel efter få ugers brug på din ansigtshud – og prisen er faktisk også okay.

clinique ansigtscreme

Clinique Smart Clinical, 325 kr., www.magasin.dk

Fyldigere bryn

Der er stadig fokus på bryn – naturlige men store … HairLust Eyebrow Enhancing Serum 8 ml. er en effektiv øjenbrynsserum, der består af en innovativ sammensætning af kraftfulde og nærende ingredienser herunder Biotin, L-arginine, Hyaluronsyre og Biotinoyl Tripeptide. De aktive ingredienser virker stimulerende på øjenbrynenes naturlige vækstcyklus, samtidig med at de giver styrke og smidighed til hårene.

Den kraftfulde formel i HairLust Eyebrow Enhancing Serum er et sikkert alternativ til tættere, mere voluminøse og længere øjenbryn uden de typiske bivirkninger der ses hos de hormonforstyrrende alternativer på markedet.

Produktet indeholder ingen prostaglandiner eller mineralske olier, og man ser sådan de første rigtige synlige resultater efter typisk 8-12 uger.

hairlust bryn brynserum

Hairlust , 449 kr., www.hairlust.com

Oliemist til håret

#OhMyNude Lightweight Oil Mist giver let kontrol, skinnende glansfyldt hår og fedter ikke! Til gengæld tæmmer den plejende olie små fine englehår og giver øjeblikkeligt skinnende og strålende hår! Letvægtsolien efterlader dit hår silkeblødt uden at tynge. Jeg er ret vild med størrelsen også – dejlig nem at have med i tasken. Prisen er jeg også fan af.

got2b oil mist hårspray

Got2b Oil Mist, 41 kr., www.matas.dk

Skønhed til min mave

Jeg har testet Maxi Flor fra Natur Drogeriet, som er mælkesyrebakterier til maven. Kapslerne indeholder 11 forskellige mælkesyrebakterier. Der er altså noget med de tarme og mælkesyrebaktier, så nu skulle jeg prøve et produkt, der gør noget for dem. Mælkesyrebakterierne bidrager til at opretholde en normal tarmflora – og jeg tænker, at det kan alle have godt af. I dag er vores tarme jo nærmest vores akilleshæl, men hvis en kapsel kan hjælpe, så gør jeg det gerne.

Jeg synes faktisk, at jeg har kunne mærke en forskel – en mere rolig og “glad” mave, og jeg har bare haft glasset stående ved min computer, så øjet har hele tiden fået øje på det, så jeg har husket at tage den. Når man tager sådan noget, bliver man også på en eller anden måde mere observant på, hvad man indtager, og det kan jo aldrig skade.

Mælkesyrebakterierne er med til at forbedre balancen i mavetarm-kanalens bakteriesammensætning (bakterieflora). Bakterierne er gode for kroppen, fordi de blandt andet er med til at stimulere vores immunforsvar, opbygge slimhinden i tarmen og øge vores optag af vigtige vitaminer og mineraler.

Til dem der ved noget om mælkesyrebakterier så lidt nørderi: 1 kapsel indeholder 4 milliarder mælkesyrebakterier fra følgende: Bifidobacterium bifidum, -longum og -lactis. Lactobacillus casei, -salivarius, -rhamnosus, -plantarum, -acidophilus og -bulgaricus. Lactococcus lactis. Streptococcus thermophilus.

Man tager en kapsel om dagen.

naturdrogeriet maxiflor tarmflora mælkesyrebaktier

Maxiflor 60 tabletter, 269 kr., www.helsebixen.dk

Serum fra Daviness

Jeg har altid haft et blødt spot for Davines med deres rene, lækre, velduftende og ikke mindst GODE produkter. Nu er der kommet en ny serum, som jeg har testet. En god en. Davines More Inside Texturizing Serum er en serum der er udviklet specielt til at tilføre tekstur til håret. Den har en fløjlsblød formel, som gør, at den er let at fordele ud i håret uden at efterlade produktrester. Den giver et let og blødt hold, så man kan re-style håret i løbet af dagen. Serummet giver fylde, glans og tekstur, og kan både anvendes til glat hår samt hår med naturlige bevægelser i. Derudover plejer den også håret, helt uden at virke tyngende og så modvirker den også statisk elektricitet. Påføres i fugtigt hår.More Inside - texturizing serum daviness

Davines serum, 188 kr., www.nicehair.dk

En smuk historie og lækre produkter

For nylig var jeg til lancering af serien GOB Skincare. Kvinderne bag kommer fra Østafrika, og har den fineste butik i Elmegade på Nørrebro. Det er 100% ren, økologisk og naturlig hud- og hårpleje produkter. Men også hele historien bag dem og deres vej til Danmark som nogen af de allerførste somaliske flygtninge er smuk. Det er gæve kvinder – seje kvinder, der nu giver os produkter, som er bygget på østafrikanske ingredienser og traditioner. Når man ser på kvinderne er deres hud smuk, glødende og ung at se på, så mon ikke vi har noget at lære her i Danmark.

Jeg faldt øjeblikkelig for denne baobabolie, der er rig på omega 3, 6 og 9-fedtsyrer, som efterlader huden ualmindelig blød og fugtet. I tillæg hertil indeholder den vitamin E – en effektiv antioxidant, som beskytter huden mod skader.

Olien trænger øjeblikkeligt gennem dine hudlag og efterlader huden intenst blødgjort. Da olien absorberes effektivt uden at tilstoppe porerne eller efterlade huden fedtet er den det helt rigtige valg til alle hudtyper. Prisen meget meget god.Baobab-Oil somalia gob skincare

GOB baobabolie, 140 kr., www.gobskincare.dk, eller besøg butikken i Elmegade

Peel for pokker

Filorga er luksus på den lækreste måde. Og her kan du faktisk lege luksus/skønhedsfreek for et okay beløb. Med Filorga Oxygen Peel er det super hurtigt og nemt at rense din ansigtshud. Den giver huden en daglig mikroeksoliering – gør den mere klar, ensartet og levende, og så gør du denogså helt klar og modtagelig for de efterfølgende ingredienser fra serum og creme. Produktet er ikke nyt men det er emballagen – og DEN er jeg også vild med. Fik jeg sagt, at jeg godt kan lide Filorga. Haha.

filorga rens OXYGEN_PEEL_WHITE_OPEN

Filorga peel, 285 kr., fås i ILLUM

Ny duftserie fra Yves Rocher

Det franske mærke Yves Rocher er netop kommet med en eksklusiv og også lidt dyrere  Eau de Parfum-kollektion med navnet LA COLLECTION. Jeg er især faldet for den her, som dufter anderledes og lækkert.

Der er noget Orient over Plein Soliel – varme og mystik. Men det er nok fordi de valgte noter er en sjov og anderledes kombination. Det er Patrice Pellegrin, der har skabt en duft, som fører tankerne hen på fortryllende drømme og rejser til den anden side af jorden. Drømme om solkyssede blomster, som gennemsyrer luften med deres søde, søvndyssende dufte, hvilket gør den både lidt hypnotisk og farvestærk. De fyldige, solvarme noter af nathyacint og ylang-ylang blandes med den langsomme duftbølge af sandeltræ. Nogle dråber af kardemomme giver den hypnotiske blomsterduft et frisk touch.

Yves_Rocher_Plein_Soleil parfume

Yves Rocher Plein Soleil, 349 kr. for 100 ml., www.yves-rocher.dk

Farvel pigmentpletter

De har det med at komme med alderen eller hvis man har været ivrig soldyrker, men heldigvis kan man gøre noget mod pigmentpletter. Den nye POTENT-C™ TARGETED SPOT BRIGHTENER fra Peter Thomas Roth hjælper med at reducere pigmentpletter med op til 75 %. Cremen indeholder Gwennis, der er udvundet fra brune alger, angelys, et ekstrakt fra angelicarod samt 10% THD-Ascorbate, 3% E-vitamin og 2% ferulinsyre samt aloe vera og allantoin, der har en beroligende og blødgørende effekt. Men husk hvis du ikke bruger solbeskyttelse, kan der kommer nye pigmentpletter.

peter thomas roth peeling Potent C Targeted Spot Brightener

Peter Thomas Roth creme, 495 kr., www.boozt.com

 

Læs også:

Efterårsmode til under 300 kroner

efterår brun blade træ (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·