Læs også:

Close
nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)

Nespresso inviterer på kaffe

Kultur  | 

Det er ikke så tit, at man bydes på kaffe til priser på 4,10 kr. eller måske 5,39 kr. Har du tid, så smut ned på Ofelia Plads og find de to fine drivhuse, hvor du kan besøge Nespresso. De står der til på søndag

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Kom til kaffe i drivhusene. (Foto: MY DAILY SPACE)

Pop-in café spreder dansk hygge på Ofelia Plads

Der er god grund til at besøge Ofelia Plads, når Nespresso popper op med deres første pop-in café i Danmark nogensinde. Caféen hylder de særlige danske hyggestunder og byder på blandt andet strikkeworkshops og eksklusive Afternoon Coffee-serveringer.

Midt på molen har Nespresso nemlig bygget deres egen café i to store orangerier – med fri udsigt til Operaen og Skuespilhuset, så kaffen kan indtages i byens smukkeste omgivelser.

De nye kapsler

Fra i går den 30. oktober og til og med søndag den 3. november kan københavnerne således slå vejen forbi, og købe sig en kaffe to-stay eller to-go til prisen af en Nespresso-kapsel, ligesom de får noget til den søde tand med kagekreationer fra det populære københavnerkonditori, Leckerbaer. Der er sammensat et særligt kageudvalg til Nespresso-caféen, der udspringer af de danske kagetraditioner, og du vil opleve moderne udgaver af alt fra hindbærsnitter til æbleskiver med saltkaramel.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Med de priser kan alle være med. (Foto: MY DAILY SPACE)

Hvad sker der

I løbet af ugen vil der også være en række hyggelige events i caféen. Hver formiddag afholdes Knitspresso – strikkeworkshops med nogle af Danmarks dygtigste strikdesignere, og den danske ”kaffe og kage”-tradition tages til nye højder med Afternoon Coffee, hvor gæsterne kan opleve den helt store symfoni af kvalitetskaffe og konditorkager. Hos Nespresso glæder man sig meget til at slå dørene op til deres første danske pop-in café nogensinde og skabe en hyggelig uge sammen med københavnerne

– Danskerne er verdensmestre i hygge, og det vil vi gerne fejre med vores pop-in café. Kaffe og kage er en stor del af den danske hyggekultur, og vi glæder os til at vise københavnerne, hvordan vi har fortolket dette i vores univers, fortæller Gitte Sarlvit, der er nordisk ansvarlig for PR og Brand Communication hos Nespresso.

Hele verden kigger på Danmark

Anledningen til denne pop-in er Nespressos lancering af en særlig limited edition serie af kaffevarianter til julesæsonen, som i år henter inspiration fra nordiske kagetraditioner. I den forbindelse løftes også sløret for et globalt samarbejde mellem Nespresso og den danske topdesigner Louise Campbell. Hun bliver således den første dansker, der indgår et samarbejde med Nespresso med opgaven at fortolke Norden i årets kampagneunivers.

– Danmark er i høj kurs i udlandet, og det understreges, når et brand som Nespresso laver et globalt kampagnesamarbejde med Louise Campbell, som er international anerkendt. Det er vi naturligvis er rigtigt stolte af, siger Gitte Sarlvit.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Kaffen smager godt og designet er vi også fan af. (Foto: MY DAILY SPACE)

Kom og få en kop kaffe

HVAD: Nespressos danske pop-in café åbner for første gang i København
HVORNÅR: Kl. 9.00-18.00 fra den 30. oktober til og med søndag den 3. november.
HVOR: Ofelia Plads
HVORDAN: Caféen er åben for alle og sælger kaffe til prisen af en kaffekapsel og kager fra Leckerbaer. Det er også muligt at købe billetter til Afternoon Coffee og strikkebegivenheder. En billet koster 95 kr., og hele beløbet doneres til PurProject, der arbejder for at bevare unikke økosystemer i hele verden.

Afternoon Coffee afholdes klokken 13.00-15.00 og klokken 16.00-18.00 fra den 30. oktober til den 3. november. Gæsternes tages igennem en kaffe- og kagesmagning med Nespressos kaffeambassadører. Kagerne kommer fra Leckerbaer, der fortolker den danske kagetradition. Om de smager godt? De smager fantastisk.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage strikke (Foto: MY DAILY SPACE)
Strik og kaffe er også en god kombination. (Foto: MY DAILY SPACE)

Knitspresso afholdes hver formiddag klokken 10-12.00 fra den 30. oktober og til den 3. november. Der vil være knit-alongs med nogle af Danmarks dygtigste strikkere og introduktion til forskellige teknikker. Strikkehyggen hjælpes på vej af Nespressos særlige nordiske kaffevarianter og kager fra Leckerbaer.

Alle events kan ses her

Om du er til det store kagebord eller blot vil prøve de nye smagsvarianter, så er det en hyggeligt stop på din vej, hvis du er i nærheden af Ofelia Plads.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Det er svært at sige, hvad der er bedst. Kagerne eller kaffen … (Foto: MY DAILY SPACE)
Vidse du

At Norden er et kaffedrikkende folk. Finland ligger på en førsteplads i verden med 12 kilo kaffe pr. indbygger om året.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Niels Østergaard er Nespressos kaffeambassadør og fortæller også om både kapslerne og kagerne. (Foto: MY DAILY SPACE)

Alle er velkomne

Ofelia Plads ligger centralt i byen, og vi var også med til en afternoon-coffee, hvor vi mødte Thea og Mette. Sammen kastede vi os over de lækre kager og fik os en snak om både deres liv i Aalborg, den spændende uddannelse, de er i gang med men også om, hvilken kaffe der var vores favorit. Der er fem nye varianter at vælge imellem. Tre til de små kapsler og tre til Vertuo. Min personlige favorit er ‘Variations Nordic Cloudberry Flavoured’, der er lidt sød, frugtig og lidt syrlig og er med norske multebær.

nespresso event afternoon coffee Ofelia plads kaffe kage (Foto: MY DAILY SPACE)
Thea og Mette er kommet helt fra Aalborg for at være med til ‘afternoon coffee’. Senere på dagen skal de til foredrag i Nationalbanken til et foredrag om karriere. De læser begge økonomi på Aalborg Universitet. (Foto: MY DAILY SPACE)

 

Læs også: En hyldest til kaffen

 

international kaffedag, kaffe, kaffebønner, kop

· Mere fra samme kategori ·