Læs også:

Close
hjem sofa indretning( Foto: MY DAILY SPACE)

Gode råd til sikring af din bolig eller arbejdsplads

Sponsoreret indhold.  | 

Har du oplevet, at dine naboer er blevet bestjålet, eller at der har været indbrud i deres garage eller udhus? Hvordan sikrer du dig bedst mod ubudne gæster

Måske du faktisk selv er blevet udsat for indbrud – op til flere gange? Det kan også være, at din arbejdsplads alt for ofte døjer med uønsket besøg af ukendte gerningsmænd, hvilket gang på gang resulterer i mistet udstyr, data eller ligefrem personfølsomme data?

overvågning indbrud kamera (Foto: Unsplash)
Sov trygt med et alarmsystem. (Foto: Unsplash)

Hvis du kan nikke genkendende til et eller flere af ovenstående scenarier, er du bestemt ikke ene om det. Faktisk holder Danmark en kedelig rekord som det land, der oplever flest indbrud i private hjem pr. indbygger i hele Europa. Og i 2018 summerede antallet af daglige indbrud op til 79, svarende til cirka 3,3 indbrud i timen i gennemsnit.

Tallene taler deres tydelige sprog: Som hus- eller virksomhedsejer gør du meget klogt i at gardere dig bedst muligt mod indbrud ved at sikre ejendommen eller arbejdspladsen optimalt. Læs med nedenfor, hvor du får tre hurtige og skarpe råd til, hvordan du kommer bedst i mål – eller rettere sikkert i mål.

#1 Få installeret et alarmsystem, så du kan sove og tage hjemmefra med ro i maven

Det første gode råd er lige så lavpraktisk, som det er anvendeligt og vigtigt. For selvom det kan virke meget indlysende, er det nu langt fra alle danskere, der investerer i et sikkert og kvalitetsorienteret alarmsystem til boligen, sommerhuset eller arbejdspladsen.

Med et alarmsystem installeret på matriklen vil du kunne sove trygt og roligt – og måske endnu vigtigere: Du kan med ro i maven tage hjemmefra på udenlandsrejse eller holde sommerferielukket i virksomheden uden at skulle bruge energi på at bekymre dig om, hvorvidt det er sikkert at være væk derfra.

sov træt pige dyne (Foto: Unsplash)
Er indbrud også noget, du tænker over og er bange for? (Foto: Unsplash)

Der findes et væld af forskellige alarmsystemer og udbydere på markedet, og som almen forbruger kan det være helt vanskeligt at finde hoved og hale i dem. Blandt de største finder du eksempelvis Verisure, der tilbyder alt lige fra effektiv indbrudssikring og døgnovervågning til professionel installation og fri vagtudrykning.

Med Verisures tyverialarm er du altså godt dækket ind, og du kan tilpasse de enkelte produkter og pakker nøjagtig efter din bolig/arbejdsplads og dine tryghedsbehov. Hvis du har brug for yderligere information om de forskellige alarmservices, kan du læse mere på deres hjemmeside eller tjekke Verisures facebookside ud.

#2 Overvej overvågning eller alarm på udendørsarealerne – og fang tyven allerede her

Det andet gode råd er, at du ikke udelukkende skal tænke over sikring af selve boligen eller virksomhedens indendørsarealer. For godt nok er det ofte indenfor, at du opbevarer de vigtigste og mest dyrebare værdigenstande, men det betyder ikke, at udendørsområdet ikke er relevant at beskytte mod indtrængen.

Hvis du allerede kan fange indbrudstyven udenfor, vil personen ikke engang nå helt ind til dine personlige ejendele og værdier. Derfor bør du overveje at installere alarmsystemer på din grund og eventuelt et overvågningssystem til udendørsarealerne rundt om din virksomhed.

Kort sagt: Hvis du tænker i ”både og” frem for ”enten eller”, er du langt bedre stillet i kampen mod uønsket indtrængen. Og hvem ønsker ikke at være det.

#3 Tænk i smartteknologiske og trådløse alarmsystemer

Det tredje og sidste gode råd omhandler den praktiske og funktionelle dimension af dit alarmsystem. Den teknologiske udvikling har efterhånden medført, at man som forbruger kan få ekstremt intelligente og smartteknologiske alarmsystemer, der afspejler integrerede løsninger.

verisure alarm indbrud (Foto: PR)

Mange fravælger alarmsystemer på grund af grim og synlig kabelføring, der forstyrrer boligindretningen. Men sådan behøver det nu langt fra at være. Der findes nemlig en lang række teknisk avancerede alarmsystemer i trådløs udgave, der er batteristyret og opkoblet via wifi, og som fungerer helt uden kabel. Samtidig kan du også tilkoble din smartphone til systemerne, så du hele tiden kan holde styr på din bolig på farten, få notifikationer om mistænkelig aktivitet eller til- og frakoble alarmen, uanset hvor du befinder dig. Altså en intelligent og smart alarmløsning – bogstavelig talt – kan være den mest optimale løsning.

 

Læs også:

 

Nyt liv til dit badeværelse

H&M, badeværelse, tilbehør, indretning, bolig, makeover, collage

 

· Mere fra samme kategori ·