Læs også:

Close
Bolig, indretning, gaver, shopping, tilbehør, Foto: Unsplash

Boligtilbehør: Gør din bolig klar til hygge

Bolig  | 

Vinteren er på vej, og hyggen spreder sig over landet. Her har du vores boligtilbehør der gør vinteren hyggelig i dit hjem

Hvis du ligesom os elsker boligindretning og hygge i hjemmet, så læs med her og bliv inspireret af boligfund til under 500 kroner.

En smuk og tidløs vase

Knabstrup vasen står smukt i sig selv. Den passer perfekt i hjemmet, hvor du året rundt kan vælge sæsonens blomster for at give den mere liv.

knabstrup, vase, indretning, fund, Foto: Magasin.dk

Knabstrup vase 20 cm, 349,95 kr., Magasin.dk

Det lune uldtæppe

Findes det noget bedre end at krybe ind under et varm tæppe derhjemme, efter du har været ude i kulden. Nej vel? Det her lækre uldtæppe er smukt i farven og vil med sikkerhed sætte kulør på en ellers grå og trist novemberdag. Og så selvfølgelig holde sig varm hele vinteren.

uldtæppe, indretning, magasin, klippan

Uldtæppe fra Klippan, 799 kr., Magasin.dk

Den fine snekugle

En lille yndig ballerina i guld og med guld glimmer gemmer sig inde i snekuglen fra Notre Dame. Ryst og se magien sprede sig.

snekugle notre dame

Snekugle, 199 kr., notredame.dk

Hjerte juleuro, 2019

Vi er vilde med Georg Jensens juleuroer. Hvis du samler, eller skal til at samle, på juleuro fra Georg Jensen, så synes vi, at 2019 versionen er fantastisk smukt og kan pynte hjemmet året rundt er du en julefreak.

jule hjerte, Georg jensen, julepynt, indretning, Foto: Illums bolighus

2019 hjerte juleuro fra Georg Jensen, 399 kr., Illumsbolighus.dk

Old school viskestykke

Det giver flashbacks til 70’erne. Men frottéviskestykker er det bedste. Og denne her farvekombination kan da smelte ethvert pigehjerte. Det måler 50 x 70 cm og er produceret i 100% økologisk bomuld, som er et blødt og lækkert materiale med en rigtig god sugeevne. Det kan maskinvaskes ved op til 60 grader efter behov. Det er fra Juna – og prisen er også god.viskestykke juna frotté bolig

Juna viskestykke, 69,95 kr., juna.dk

I lampens skær

Hyggebelysning er et must, når dagene bliver kortere og mørkere. For det skal jo være hyggeligt indendøre, når vi ikke længere færdes så meget ude. Den her smukke lampe er i sig selv en smuk dekoration, men giver også det lækreste og hyggeligste skær i hjemmet.

lampe, bordlampe, ellos, indretning

Lampe fra Ellos, 499 kr., ellos.dk

Glasklokke til dekorationer

Det handler om at finde små hyggelige bolig ting, der hurtigt kan pifte dit hjem op. Med denne fine glasklokke kan du nemt sætte lige præcis den dekoration ind i lokken, som passer til dit hjem. Glasklokken fungerer især perfekt til højtiderne, hvor du nemt kan udsmykke den med julepynt, påskepynt eller noget helt tredje.

Glasklokke fra H&M HOME, 149 kr., H&M HOME

Den perfekte pude

Super smuk Dori Diamond pude fra Au Maison i råhvid. Den passer til både stuen og soveværelset, og man kan se, at der er kælet for detaljerne. Den måler 45×45 cm og er i bomuld.

pude bolig indretning

Pude fra Au Maison, 349 kr., trendyliving.dk

Fin vase til vinterblomsterne

Den er ny, den er fin, og den er fra Holmegaard. Den hedder Primula. Den fås i forskellige farver og størrelse. Denne farve hedder amber. Brug den til tørrede blomster, vintergrene eller sprøde tulipaner.vase holmegaard bolig

Holmegaard vase, 399,95 kr., holmegaard.dk

Smuk evighedsbuket

Det er også vigtig at have nogle fine blomster, at pynte dine vasker med. Tørrede blomster hitter lige nu, og det kan vi godt forstå. Der er mange fordele ved en smuk tørret buket – de er nemme at passe, og så holder de for evigt. Du kan udvælge lige præcis den blomsterkombination, der falder i din smag.

Smuk tørrede buket, priser fra 350 kr., Blomsterdrøm

Gæstehåndklæder der pifter badeværelset op

H&M Home har de skønneste håndklæder i mange farver. Passer perfekt hvis du skal pifte badeværelset op, hvor farven på håndklæderne gerne må være iøjnefaldende. Passer perfekt hvis du ligesom os, godt kan lide at skifte tema på badeværelset.

h&m, håndklæder, indretning, Foto: H&M

2-pak gæstehåndklæder i bomuld fra H&M, 49,95 kr., HM.com

Til alle dine smykker

Rektangulært smykkeskrin i bambus med en bakke med inddelte rum og spejl i låget. Kan også lukkes helt. Fra Zara Home.

zara home smykkeskrin lejlighed indretning

Smykkeskrin fra Zara Home, 279 kr., zarahome.com/dk

 

 

Læs også:

Sådan styrer du farven blå i din garderobe

 

· Mere fra samme kategori ·