Læs også:

Close
KUWTK, keeping up with the kardashians, serie, show

NEWS: Ny sæson med ‘Keeping Up With he Kardashians’ ruller over skærmen

Nyheder  | 

Ny sæson med ‘Keeping Up With the Kardashians’ ruller over skærmen · En omkommet og flere kvæstet i tysk hospitalsbrand · Nu koster mobilen dig et klip i kørekortet · ‘Venner’-stjerne får kritik for photoshoppet forside · Tre dræbte ved skyderi i Holland · Vinderen af DM i Hotdog er fundet · Dagens billede: USA’s kystvagt redder fore besætningsmedlemmer fra forulykket skib

Vi har udvalgt dagens væsentligste, sjoveste og skæveste nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Ny sæson med Keeping up with the kardashians havde ruller over skærmen

I går rullede første afsnit af den 17. sæson af ‘Keeping Up with the Kardashians’ over skærmen. Og som de første 16 sæsoner, byder denne selvfølgelig også på en masse drama. Det tyder nelig på at Scott Disick er i store problemer, der måske kan ende med at sende ham i fængsel. Om hvad der kommer til at ske, må vi vente lidt med at finde ud af.

Den 17. sæson er desuden den sidste af familiens kontrakt med E!, men der er forhandlinger om yderligere fem sæsoner. Dog kræver Kardashians familien en stor lønstigning, hvis de skal underskrive en ny kontrakt, skriver Realityportalen.

KUWTK, keeping up with the kardashians, serie, show
Nu ruller en ny sæson af ‘Keeping Up With the Kardashians’ over skærmen, der som de tidligere sæsoner også byder på masser af drama. (Foto: Hayu.)

Læs også: Babyboom, velgørenhed og familiedrama: Ny sæson af Keeping Up With The Kardashians

En omkommet og flere kvæstet i tysk hospitalsbrand

Natten til i dag er der udbrudt brand på et hospital i Düsseldorf, hvor en person er omkommet og syv andre er i livsfare. Yderligere 61 personer er blevet udsat for røgforgiftning som følge af branden på Marien Hospital Düsseldorf.

Branden er tidligt her til morgen blevet slukket. Branden brød ud på en patientstue, hvor liget af den omkomne blev fundet. Det er stadig uvist om den omkomne var patient på stedet og brandmyndighederne kender endnu ikke årsagen til branden, skriver Ritzau.

Nu koster mobilen dig et klip i kørekortet

Nu er det tid til at tænke sig rigtig godt om, når mobilen findes frem på køreturen. I dag skærpes sanktionen nemlig for at bruge håndholdt mobiltelefon under kørsel. Indtil i dag har det kostet en bøde på 1.500 kroner og en afgift på 500 kroner til Offerfonden, men nu følger der altså også et klip med i puljen. Rådet for Sikker Trafik mener at det vil have en afskrækkende effekt.

– Et klip i kørekortet er et godt forebyggende redskab, siger chefkonsulent Pernille Ehlers.

– Du ved, at tredje gang falder hammeren, og der siger al erfaring, at så tænker folk sig om en ekstra gang, siger hun.

Tre klip inden for tre år medfører en betinget frakendelse af førerretten og en indkaldelse til en orienterende køreprøve. Køreprøven skal bestås inden for en fastsat tid, ellers mister man førerretten. Sidste år blev 22.500 personer sigtet for at bruge håndholdt mobil i trafikken, skriver Ritzau.

Læs også: NEWS: Danske bilister overvurderer egne evner i trafikken

‘Venner’-stjerne får kritik for photoshoppet forside

Jennifer Aniston og InStyle Magazine har fået stor kritik for deres nye forside til magasinet, hvor brugerne på blandt andet Twitter og Instagram mener at Jennifer Aniston er for photoshoppet.

– Smuk forside, men hvorfor er hun ti toner mørkere her, end hun er i virkeligheden?

– Elsker hende, men det her er alt for photoshoppet.

– (…) hvor er Jennifer Aniston? Det her er ikke hende.

Centrum for virakken er den 50-årige ‘Venner’-stjerne Jennifer Aniston, der er blevet fotograferet i fem forskellige looks i anledning af bladets oktober-udgave. På det ene billede har hun tydlige fregner over næseryggen, mens hun på et andet ifølge en bruger er ‘ti toner mørkere’, end hun i virkeligheden er. Nogle kalder ligefrem billederne for ‘blackfacing’ (når en hvid person forsøger at se sort ud), mens andre kalder Aniston for en voksfigur og mener, at forsiden er en ‘fornærmelse’ mod hende.

Hverken InStyle Magazine eller Jennifer Aniston har kommenteret sagen endnu, skriver DR.

Læs også: Venner – vigtige og vidunderlige

Tre dræbte ved skyderi i Holland

Tre personer er mandag aften blevet dræbt ved et skyderi i den hollandske by Dordrecht, oplyser hollandsk politi. Politiet i Rotterdam bekræfter på Twitter, at der har været et skyderi med tre dræbte. Derudover meldes en person hårdt såret ved skyderiet. En talsmand for politiet, Wim Hoonhout, siger til AP, at det synes at være en familietragedie. Der er ingen yderligere detaljer om skyderiet.

Fotos fra stedet viser et stort opbud af politi og redningsfolk i det boligkvarter i Dordrecht, hvor skyderiet skete. Dordrecht er en forstad til Rotterdam, skriver Ritzau.

Læs også: NEWS: Mindst ni personer dræbt i nyt masseskyderi

Vinderen af DM i Hotdog er fundet

I går blev Nordens største madfestival, Food Festival, på Tangkrogen i Aarhus afsluttet med det prestigefyldte Danmarksmesterskab i Hotdog. Blandt deltagerne i konkurrencen var populære, anerkendte, kendte og ukendte kokke, pølsemænd og slagtere, der alle gav deres bud på en fortolkning af den klassiske hotdog. Og her er kreativiteten i den grad sat på prøve, hvor der er gennem årene er blevet serveret alt fra sorte pølser til pølser uden kød.

I år løb Memu fra Vejle for andet år i træk med titlen som danmarksmester i at lave hotdog.

– Det er en kæmpe forløsning, men mest af alt er vi bare glade for at være med og støtte op om et godt arrangement, siger Michael Munk fra Memu til TV2 ØSTJYLLAND.

Hotdoggen indeholder sødmælksbrød, som er dampet og friturestegt, pølse med svin, Arla Unika ost, skovæblecreme, blåskimmelost, løvstikkecreme, chipotle mayo, friske sennepskorn og friterede hvidløgsflager.

Restaurant Hærværk vandt prisen som den mest innovative hotdog. De lavede en hotdog uden kød. Dyvig Badehotel blev årets Hotdog Konge, som gives til den deltager, der sælger flest hotdogs til publikum. Gæsterne ved Food Festival kunne købe hotdogs af deltagerne som en del af konkurrencen, og hele omsætningen går i år til velgørenhedsorganisationen Dyreværnet, skriver TV2.

View this post on Instagram

2019 ✅ #danmarksbedstehotdog

A post shared by Me|Mu bistro & bar (@memubistro) on

Læs også: Opskrift: Hjemmelavet hotdog med karryketchup og kartoffelbrød

Dagens billede: USA’s kystvagt redder fire besætningsmedlemmer fra forulykket skib

 

· Mere fra samme kategori ·

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk