Læs også:

Close
efterår brun blade træ (Foto: Unsplash)

Redaktionens efterårsfavoritter til under 300 kroner

Mode  | 

Sommersæsonen har fået sin ende, og vi bevæger os nu mod mere kolde, våde og grå dage. Men selvom vejret kan være en smule trist i forhold til de mange solskinstimer, vi netop har haft, er efteråret også fantastisk

De mange fine brændte nuancer fra naturen og afspejles i efterårets mode. Vi på redaktionen er liiidt utålmodige for at shoppe nye fine ting til garderoben. Vi har hver især fundet flotte styles til dig her – styles der står øverst på vores shoppingliste og som alle koster under 300 kroner – what’s not to like?

Hat

En hat kan virkelig blive en uundværlig accessory til efteråret. For hvem gider egentlig komme på arbejde med regnvådt hår, når man lige har været i bad, fønnet, stylet, og hvad der ellers skal til, for at frisuren sidder. Den her bøllehat fra Rains kan det hele. Den er praktisk til regn og blæst og, så er den bare en af de mere lækre bøllehatte af slagsen.

hat, regnhat, bøllehat, rains

Hat fra Rains, 189 kr., www.zalando.dk

Dunfrakke

Tænk at man kan få en vinterfrakke til under 300 kroner. Det er da vildt. Og endda en pæn en af slagsen. Denne er fra Zalando og passer til alle de andre ting, vi også må eje dette efterår. Den har foret krave og er i polyester. Så blev der også råd til næste bytur.

jakke, efterår, mode, jdy, zalando

Dunfrakke fra zalando, 299 kr., www.zalando.dk

Støvler

Ja, det er rigtigt nok, de findes – støvler under 300 kroner. Så hvorfor egentlig købe sig i fattig i støvler til flere tusinde kroner når modens trends skifter hele tiden. Der findes faktisk mange støvler under 300 så kast dig ud i at prøve nogle af de mere specielle og sjove af slagsen. Du kan alligevel få nogle forskellige par, for hvad der svarer til et par støvlers pris.

støvler, asos, mode

Støvler fra Boohoo, 292 kr., www.asos.com

Skjorten

70’erne er tilbage – på den fede måde. Fløjlsskjorte med brystlommer og knappelukning fra SisterS Point i smuk efterårsfarve, der kan passe både til bukser og nederdel.

skjorte brun fløjl efterår

 

Skjorte fra Magasin, 299 kr., www.magasin.dk

Taske

Tasker er som sko (og egentlig alt andet), dem kan vi ikke få nok af. Den her fine lille sag ser ud ikke af meget pladsmæssigt, men der kan alligevel være en del i. Og det er jo vigtigt, når man som kvinde skal have lidt af hvert med på farten.

asos, taske, pimkie, mode, efterår

Taske fra Pimkie, 145,98 kr., www.asos.com

Blazer

Uuuh, vi elsker blazere. De er bare så fine og kan bruges til alverdens ting. Ja, du bestemmer selv, hvordan den skal bruges. Du kan få et mere formelt look ved at knappe den, eller et mere casual look til hverdag, i stedet for en cardigan, ved at have den til at stå åben.

hm, blazer, jakke, efterår, mode

Blazer fra H&M. 249 kr., www.hm.com

Bukser

Bukser, bukser, bukser. Det er tit en dyr fornøjelse at investere i et par nye bukser. Og bliver også nogle gange nedprioteret på vores shoppingliste, til fordel for toppe, bluser og accessories. Men heldigvis er det alligevel til at finde nogle seje bukser, som dem her, til en meget fornuftig pris. Så de står helt sikkert øverst på shoppinglisten.

hm, bukser, efterår, læder, mode

Bukser fra H&M, 249 kr., www.hm.com

Strik

En strik er et must i den her overgangsperiode mellem sommer og efterår. For det er ikke til at vide, om vejret bliver lunt, koldt eller iskoldt. Og vi vil hellere være på den sikre side med en strik under armen, end at sidde og sitre i kroppen af kulde. Og så har vi altså også bare glædet os til de mange fine strik, der er at finde i butikkerne.

monki, strik, efterår, mode

Strik fra Monki, 200 kr., www.monki.com

Shorts-nederdel

Sommeren var fyldt med dage, hvor man sagtens kunne have bare ben. Men selvom vejret er blevet koldere, kan man sagtens bruge de korte nederdele eller shorts med et par lune strømpebukser indenunder på de kolde dage. Selvom denne sag fra Mango umiddelbart ligner en nederdel, er det egentlig et par shorts – vi er vilde med den kombination, og så er de tern spot on. Husk de ser super fine ud med et par strømpebukser og et par høje støvler til.

mango, nederdel, shorts, mode, fashion

Shorts nederdel fra Mango, 269 kr., www.mango.com

Kjole

En så fin kort kjole til ingen penge fra H&M. RICHARD ALLAN x H&M. Den er i satin med trykt mønster. Kjolen er i A-facon og har opretstående krave samt lille åbning bagpå med beklædte knapper i nakken. Lange raglanærmer med smal elastik forneden. Den er uden for. Til hverdag eller fest? Bare til det hele …

kjole hm mode fashion richard allen

Kjole fra H&M, 249 kr., www.hm.com

Mules

Okay., Zara har nok kigget liiiiiiiidt til Chanel. Men fine er disse mules. Og så passer den til så meget og kan dresse et look op eller ned.

mules sko zara fashion mode

Mules fra Zara, 299 kr., www.zara.com/dk

Halstørklæde

Det er den billigste og nemmeste måde at følge en ny trend på – med et tørklæde … Dette er i vævet kvalitet med frynser på de korte sider. Perfekt til alt i efteråret. Fra H&M.

tørklæde tern fashion efterårsmode

Halstørklæde H&M, 79,95 kr., www.hm.com

 

Læs også:

Ellen og Kristian snakker om kærlighed og kærester

 

dreng, pige, sø, spørgsmål, svar, undrer, problemer, typisk, køn, forskelligheder(Foto:Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·