Læs også:

Close
clover club, cocktail. drink. gin, hendrick's

Cocktail: Clover Club

Nyheder  | 

Der er en helt særlig grund til, at der efterhånden er en lang liste af ginklassikere og de fleste gin-entusiaster kender navnene på disse. Men det er de færreste, der har helt styr på hvilke ingredienser de mange lækre cocktails består af

Findes der noget bedre, end når klokken slår cocktail hour – nej, vel? Men det kan være svært at holde styr på de mange forskellige cocktails, og hvad der helt præcist skal blandes for, at kunne præsentere og nyde den helt perfekte cocktail. Derfor har Hendrick’s nu lavet en go-to-go-guide, der giver dig opskrifterne på de største ginklassikere.

Vi giver dig her en af de mere friske af slagsen – Clover Club – der også er en af de helt gamle klassikere fra før forbundstidens USA, og som er opkaldt efter en Men’s Club af samme navn.

clover club, cocktail. drink. gin, hendrick's
Uuuh, den smager ikke kun frisk og fantastisk, den er også så flot og vil med sikkerhed imponere dine gæster. (Foto: Hendrick’s gin)
Ingredienser
2 dele Hendrick’s Gin
1 del lemon juice
4/5 hindbærsirup
Æggehvide

Sådan gør du

* Kom ingredienserne i en cocktailshaker.
* Tilsæt is.
* Bland grundigt og længe.
* Hæld i cocktailglas.
* Pynt med hindbær.
clover club, cocktail. drink. gin, hendrick's
Hendrick’s Gin er også bare smuk at have stående i baren derhjemme. Og så kan du jo hurtigt og nemt blende de mange cocktail klassikere. (Foto: Hendricks Gin)

Læs også: Girly cocktail: Pop Rosé

Pop Rosé, drink, cocktail

· Mere fra samme kategori ·