Læs også:

Close
venner, veninder, bff

Venner – vigtige og vidunderlige

Underholdning  | 

Venner er uundværlige, men vi kan godt komme til at glemme at sætte pris på dem, deres fantastiske selskab og altid gode råd. Vi viser dig her, hvorfor vores venner er så uundværlige

Du har sikkert nogle fantastiske venner i din omgangskreds. Og findes der egentlig noget bedre end fantastiske venner? Alligevel kan vi glemme at få sagt til venner, hvor vigtige de egentlig er i vores liv.

Vi har sammen med vores alle sammens bedste venner fra Central Perk, lavet en lille reminder til dig der måske trænger til at få sagt til dine venner, hvor vigtige de er.

Venner der altid er glade på vores vegne

Man kan altid regne med vennerne. De er altid lige så glade og begejstrede, når vi kommer med gode nyheder.

Vi klarer alle de hårde ting sammen

Det er altid godt at have venner, der kan hjælpe en igennem de svære perioder. Især når man skal tage nogle rigtige store beslutninger i livet eller tage et nyt skridt ind i voksenlivet. Og vi kan blive helt stolte ved tanken om, at vi kan klare det hele selv – med hinandens hjælp selvfølgelig …

Du har liiiige lidt siddende

Vores venner er især gode at have til lige at lave tandtjekket. Det er jo ikke altid, vi selv lige lægger mærke til de birkes eller det stykke salat, der har sneget sig ind mellem tænderne. Og det ville jo være forfærdeligt at smutte til en jobsamtale eller på en date sådan – så tak venner!

Farvel ven – hej kæreste

De aller heldigste får lov til at opleve at bo med deres bedste venner. Desværre er det tit kun på lånt tid, da vi jo også gerne vil flytte sammen med vores kærester på et tidspunkt. Idéen om at bo med sin kæreste er helt sikkert skøn, indtil man kommer til at tænke på, at man ikke længere kommer til at se sin bedste ven hver dag!

Åårrh besøg af vennerne

Vi glæder os altid, når vores venner kommer på besøg til en rigtig hyggeaften. En aften som vi har set frem til i lang tid. Og når man glæder sig så meget til at hænge ud med vennerne til en aften helt for os selv, så kan vi faktisk godt glæde os så meget, at vi kan få et rengøringsflip. Så er det ikke godt nok med at hytten bare er ‘clean’, den skal være ‘Monica clean’!

Ingen sure miner

Det kan jo ske, at der opstår nogle uoverensstemmelser mellem os og vennerne. Vi kan jo alle komme til at dumme os, skuffe eller træde hinanden over tæerne. Men heldigvis er det svært, når man har så gode venner, at blive ved med at være sur. Så de uoverensstemmelser der dukker op, er heldigvis hurtigt ude af verden igen.

Hvor ser du dog dejlig ud

Vi har måske ikke altid den helt samme smag som vores venner. Så når vi får nogle nye idéer, er det ikke altid vennerne helt kan følge det smarte i det. Men gode venner støtter altid op, selv om de mest fjollede og tåbeligste idéer.

Du er altid smuk meeeeen …

Venner er aldrig blege for at give et kompliment. Og vi ved altid, at vi kan stole på, at de rent faktisk mener, det de siger. Så når de siger, at vi måske hellere skal tage noget andet på til den date, så er det med at lytte. De kan nogle gange se noget, som vi ikke selv kan se!

Long time no see

Livet kommer nogle gange i vejen for, at vi kan ses med vennerne. Du kan have travlt på jobbet, eller du skal måske rejse flere måneder ud i verden. Men har man gode venner, kan man heldigvis ikke mærke, at man har været væk fra hinanden. Så handler det mere om at få indhentet alt det forsømte og opdatere hinanden – og det kan snildt tage et par timer – tre eller fire måske.

 

 

 

 

 

 

 

 

Så tager vi det helt roligt

Det kan jo ske, at vi nogle gange kommer op i det røde felt, og får lyst til at ytre os om hvor utilfredse vi er. Men heldigvis er vennerne hurtige til at gribe ind og få os til at slå koldt vand i blodet og se det hele lidt mere klart – inden vi dummer os!

Gakkede venner

Det dejlige ved venner er, at man kan være hundrede procent sig selv. Det gør ikke noget, at man skejer lidt ud og opfører sig lidt fjollet. De er ikke bedre selv, og er helt sikkert med på at joine os i vores gakkede idéer, for hvorfor ikke? Livet er jo seriøst nok i forvejen.

Jeg har brug for dig lige nu

Når livet gør lidt ondt, er vennerne det vigtigste og det aller bedste. Selv de værste ting bliver en lille smule bedre, når man er i selskab med vennerne. Og et kram fra dem er guld værd! Så KRAM DINE VENNER … NU.

Læs også: Interview: Christina og Terese er businesspartnere og bedste veninder

· Mere fra samme kategori ·