Læs også:

Close
ikea bolig indretning stur (Foto: IKEA PR)

NEWS: IKEA satser på online

Nyheder  | 

IKEA satser på online og dropper kataloget · Danskerne stresser over haverne · Som mor så datter · Nu kan man få 10-årigt lån med minusrente · Spotify har det svært · Dagens billede: Boozt skød modeugen igang

Vi har udvalgt dagens nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

IKEA satser på online og dropper kataloget

En æra er slut: IKEA kataloget flytter online. Fremover skal danskerne finde IKEAs katalog med produktnyheder dér, hvor de færdes allermest, nemlig online. Det ikoniske katalog har i de sidste 50 år udkommet en gang årligt, hvor op mod 2 millioner danske husstande har modtaget kataloget i postkassen. Tiltaget er en del af IKEAs digitale transformation.

–  2019 markerer et nyt kapitel i IKEA Danmarks historie, hvor vi fremover vil inspirere de mange mennesker via de digitale platforme, de allerede bruger, med relevant indhold, der imødekommer deres stil, ønsker og behov, forklarer Elefteria Cromlidou, Commercial Manager IKEA Danmark.

Stadig flere danskere køber varer og serviceydelser fra hjemmet, og sidste år steg IKEAs onlinehandel med 76 % blandt andet accelereret af de nye services ’klik og hent’ og ’ekspreslevering’, hvor IKEA har nedbragt leveringstiden til mindre end én dag.

Er du dog en af dem, der virkelig ikke kan leve uden kataloget, så vil det komme i et yderst begrænset oplag for feinschmeckere og samlere i varehusene, der fås efter først til mølle-princippet.

ikea bolig indretning stur (Foto: IKEA PR)
IKEA er i gang med en digital transformation. (Foto: IKEA PR)

Læs også: NEWS: Varehus bliver mindre og også forsinket

Danskerne stresser over haverne

Vi elsker haverne, men de stresser os også. Ifølge en analyse udarbejdet af Bolius bliver rent faktisk hver tredie dansker stresset over haven og de mange gøremål, der også følger med hos haveejerne. Haven ligger ellers i toppen over, hvad der optager danske boligejere, og det er ikke uden grund, for haven kan både være et fredfyldt sted eller et vildtvoksende monster.

Haven er den grønne oase, som giver husejerne adgang til frisk natur lige uden for døren. Alligevel byder haven ikke kun på afslapning, men også en snert af stress, dårlig samvittighed og bekymringer.

Thule Jessen, hobbyhavemand og iværksætteren bag Lands modulopbyggede højbede forklarer:

Vi elsker vores haver. Vi interesserer os for dem, men det konstante vedligehold og de mange hundrede kvadratmeter natur er også en kilde til dårlig samvittighed. Derfor er det vigtigt at gøre det simpelt og overskueligt.

Han fortæller også, at mange har fokus på at indrette en hyggekrog som alternativ, der virkelig kan bruges og nemt holdes og samtidig mere lade resten af haven være enkel og til at overskue.

have brænde (Foto: PR)Dansker elsker haver, men de stresser over dem. (Foto: PR)

Læs også: Nyt liv til din altan

Som mor så datter

Reese Witherspoon, der netop er aktuel i den meget hypede HBO’s Big Little Lies sæson 2 – #BLL2, har en datter der ikke blot ligner hende i en lidt yngre udgave men også en datter, der på Instagram erklærer sin mor den helt store kærlighed og tak for alt, hvad hun har lært hende. Ava Philippe går på college og har også lagt foto op på Instagram, hvor hun viser sit værelse, som er indrettet i samarbejde med Amazon, som hun er sponsoreret af. Hendes “picks” kan ses her.

 

Læs også: Læs om Shailene Woodley

Nu kan man få 10-årigt lån med minusrente

Jyske Realkredit har netop udsendt en fondbørsmeddelelse, hvori de forklarer, at de åbner for muligheden for at optage fastforrentet lån med en 0,5 minusrente over ti år. Det er første gang nogensinde, at det sker. Selvom det også tidligere har været muligt at låne penge med negativ rente, hvis du har lån med variabel rente, så er det nu historisk, at minusrente med et fastforrentet lån tilbydes.

Årsagen til det nye rekordlån sker i kølvandet på den amerikanske centralbank, der har lempet pengepolitikken. Derudover har Trumps optrapning af handelskrigen med Kina skubbet til kurserne. Det skriver Jyske Realkredit.

sparegris lån penge pige (Foto: Pxhere)
Nu kommer der lån med minusrente. (Foto: Pxhere)

Spotify har det svært

I 2019 har Spotify indtil nu fået 12 millioner nye abonnenter. En anseelig sum. Men trods dette så går det skidt for streaminggiganten, idet de i 2. kvartal alene har tabt 746 millioner kroner. Det skriver Ritzau.

Spotify blev stiftet af de to svenskere Daniel Ek og Martin Lorentzon i 2006 og gik i luften i en række europæiske lande i 2008. I 2011 gik Spotify ind på det danske marked og blev hurtigt en stor succes. Sidste år blev selskabet børsnoteret til en markedsværdi på 23,5 milliarder dollar på børsen i New York.

 

 

 

musik spotify streaming (Foto: Unsplash)
Trods mange nye abonnenter har Spotify det svært. (Foto: Unsplash) 

Læs også: Game of Thrones hitter på Spotify

Dagens foto: Boozt skød modeugen igang med gigantisk show i Forum

modeshow forum stillads boozt modeuge (Foto: MY DAILY SPACE)
(Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·