Læs også:

Close

Cuteness overload: Hundehvalpe, der stjæler dit hjerte

Underholdning  | 

Vi elsker dyr – og kan man bare blive andet end i godt humør, når man ser de små, nuttede hvalpe her.Vi har fyldt en artikel med videoer af de sødeste hundehvalpe

Har du også svært ved at være i dig selv, lige så snart du ser en hundehvalp? Så kender du højst sandsynligt denne følelse …

A dream come true

Hvis du elsker hunde, tør vi vædde på, at du kan nikke genkendende til den livslange drøm om at blive overfaldet af hundehvalpe. Indtil den drøm går i opfyldelse, kan du se denne video, hvor en pige drukner i ubetinget kærlighed fra et kuld corgihvalpe.

Al begyndelse er svær

Det hele tager tid, og ingen kan være verdensmester fra start. Der sker meget i løbet af de første uger af en hvalps liv. Alt fra at få øjne til at lære at gå, men når først det er på plads, ligger verden åben, og en masse nye ting skal udforskes.

Se disse søde hvalpe, når de for første gang stifter bekendtskab med mad, hundelemme og vand.

Apropos svære begyndelser, så er der et stykke vej fra de første bjæf til et ægte ulvehyl. De her hvalpe giver deres bedste forsøg. Advarsel: Fare for hjertesmeltning!

Puppy party!

Hundehvalpe
Puppy party-kit. (Foto: All Over)

De fleste af os ved nok, at man kan have tendens til at blive lidt mere følelsesladet i takt med, at man indtager alkohol. Disse piger bliver efter et par drinks overrasket med hundehvalpe og kan ikke helt håndtere situationen og deres følelser.

At blive hundeejer

Det er en stor beslutning, hvis man overvejer at blive hundeejer. Det er tidskrævende og permanent, men det er også en beslutning, der giver dig en ven for livet.

Følg den søde og sjove YouTube-serie Puppyhood, som handler om Max, der beslutter sig for at købe en hundehvalp, og hans nye liv som hundeejer. Se den første episode her, hvor man følger deres første dag sammen.

https://dk.pinterest.com/mydailyspace/

· Mere fra samme kategori ·