Læs også:

Close
ferie - sommerferie - bil med kufferter pexels

Klar – parat – ferie

Skønhed  | 

Det er sommer, og vi holder ferie – masser af ferie. Men det store issue er altid, hvordan pokker skal vi pakke alle de ting, vi gerne vil have med i toilettasken. Løsningen er rejsestørrelser

Vi har fundet de bedste og lækreste produkter i en rejsevenlig størrelse. Med små rejsestørrelser kan du komme godt på ferie uden at få en halv liter shampoo ud over det hele, og du vil have plads til alle typer af produkter, du gerne vil have med.

Hårvask

Det er vigtigt at have en god shampoo og conditioner med. Jeg elsker ogx’ serie med kokosmælk, den er så meget lig med sommer, og så er den rigtig god til det tørre solhår. Begge plejer håret med naturlig fugt fra rod til spidser. En blanding af antioxidantrig kokosmælk, nærende kokosolie og proteiner fra æggehvider fugter, styrker og øger hårets elasticitet. Bonus er, at håret også bliver blankt.

ogx kokos shampoo conditioner travel sizeogx shampoo og balsam, 29,95 kr. pr. stk., matas.dk

Tørshampoo

Det er genialt at have en tørshampoo med. Vælg gerne en god en af slagsen. Jeg er vild med alle Maria Nilas produkter – også deres tørshampoo, der genopfrisker håret, og får fedtet hår til at se friskt og lækkert ud. Puddersprayen løfter samtidig håret en lille smule, og giver det et let og lækker stylet look. Og så dufter den skønt. Et klart must have at have med, og den kan spare dig for flere hårvaske – DET er også smart.

 

maria-nila-dry-shampoo travel size tørshampoo

Maria Nila tørshampoo, 115 kr., nicehair.dk

Iles Formula-rejsekit

Rejsekittet fra Iles Formula Discovery er genialt, for det indeholder små prøver med shampoo, balsam, serum samt en fordelingskam. Det kan bruges til alle hårtyper og har en let parfumeret, delikat duft af hvide blomster.

Massér blidt shampooen i vådt hår, anvend dernæst balsammen fra midten af ​​længderne til spidserne. Slut af med en lille mængde serum (leave-in) fra midten af ​​længderne til spidserne.

iles formula

Iles Formula travelkit, 200 kr., oneblackcar.com

Duft og hånd hygiejne

I mærket Rituals finder du en masse produkter i travel size. For eksempel den lille rejseparfume. Duften hedder Océan Infini og er super sommerlig og frisk.

Der findes også en hånd hygiejne gel med mineraler og organisk bambus. Den er god at have i håndtaske, og skønt at du ikke behøver sæbe og vand.

rituals rejsestørrelser travel size parfume hånd hygiejne

35,00 kr. for hånd hygiejne og 85 kr. for duft, rituals.com/da og rituals.com/da

Ansigtskit

Et lækkert lige ansigts-par med både olie og dagcreme i små rejsestørrelser. Det er fra Antipodes, og det er perfekt at have med til en uges ferie. At det både er vegansk og økologisk er også dejligt.

antipodes-moisture-boost-minis

Antipodes sæt, 159 kr., helsemin

Øjenmakeupfjerner

En lille øjenmakeupfjerner er god at have med. Denne fra Matas er vandfast og uden parfume, og så er den mild og skånsom, men den er rigtig effektiv til at fjerne alle former for øjenmakeup. Den indeholder kamilleekstrakt og E-vitamin, der både plejer og blødgør din tynde hud ved øjnene.

Matas øjenmakeupfjerner travel size

Matas øjenmakeupfjerner, 16,95 kr., matas.dk

Showergel

Det er faktisk en dansker, der står bag Green People. Det er et af de største økologiske hudplejemærker i England, og jeg kan kun anbefale det. De har en økologisk serie med quinoa og calendula, hvor der er en lækker showergel i travel size. Den har milde vaskeaktive stoffer fra blandt andet kokos, majs, ingefær og citrongræs. Calendulaen gør, at den virker anti-inflammatorisk og lindrer irriteret hud.

green people quinoa travel size shower gel

Green People shower gel, 99 kr., bodykind.ie

Vådservitter

Jeg elsker alt, der er nemt, og især om sommeren er det mega dejligt at have en lille pakke vådservietter til i et snuptag at vaske sig “dernede” med.

Vivag female intimate wet wipes er bløde og skånsomme intimservietter, der både vasker den sarte hud ren, opfrisker og fjerner ubehagelig lugt uden brug af rindende vand.

Formuleringen er mild og skånsom og uden parfume og farvestoffer, og mælkesyre sikrer en lav pH på 4,5, så den naturlige balance i underlivet opretholdes. Og så fylder en pakke ingenting. Alt er godt.

vivag intimservietter

Vivag vådservietter, 34,95 kr., ren-velvaereshop.dk

Solcreme i taskestørrelse

Man har den aldrig på sig – den der solcreme, så solen pludselig brager ned. Men denne lille solcreme i taskestørrelse fra Vichy’s solserie Idéal Soleil, bør være i alles tasker i sommerhalvåret. Den har høj faktor (SPF 50) og giver derfor høj beskyttelse. Den efterlader ingen hvide mærker på huden, er let at påføre og trænger hurtigt ind. Der er ikke til mange “kropsindsmøringer”, men den er genial til ansigt, hals og skuldre som man udsætter lidt mere for solens stråler. HUSK du ikke kan nøjes med sådan en lille sag på ferien. Men den er genial at have i håndtasken – ja faktisk uundværlig.

Idéal Soleil Pocket vichy solcreme

 

Vichy pocketsize solcreme, 79 kr., vichy.dk

Spray til ansigtet

Denne er sammen med en solcreme i rejsestørrelse et absolut MUST at have med. Jeg ville faktisk ikke kunne undvære en ansigtsspray. Jeg elsker dem, og den fra Avène fås også i lille størrelse, så den er perfekt til tasken. Jeg bruger den flittigt i ansigtet, på halsen på fødderne, ja jeg var lige ved at sige under armene, men der hjælper den måske kun minimalt. Det er termalkildevand, der naturligt beroliger og virker irritationsdæmpende. Den er i øvrigt også rigtig god til sensitiv og solskoldet hud.

eau-thermale-spring-water avene ansigtsspray

Avène ansigtsspray, 43 kr., flipsu.dk

Duft skal der med

Men indrøm det nu bare – de store flakoner er irriterende at rejse med – kan smadre eller blive ridset. Derfor er de små roll on dufte geniale. Diptyque har flere at vælge imellem. Det er lækre dufte og nemme at bruge, og så fylder de ingenting. Den her har blandt andet solbær og bulgarsk rose i, hvilket er en god kombination, der giver en duft, der kan bruges hele dagen.

Diptique roll on parfume rejsestørrelse

Diptyque duft, 295 kr., magasin.dk

 

 

Læs også:

Ferie på Kreta

kreta collage

· Mere fra samme kategori ·