Læs også:

Close
Julifund collage

Julifund: Så er der beauty-nyheder til dig

Skønhed  | 

Velkommen til juli og en skøn sommermåned med masser af nyt på beauty-fronten. Læs med her og hør om alle de dejlige og lækre skønhedsprodukter og beauty-nyheder, som jeg gerne vil dele med jer

Et nyere yndlingsmærke

Man kan godt have flere favoritter, men et af de nyere er Le Couvent, som jeg er ret pjattet med. Denne Botanical Aqua Paradisi Shower Gel er jeg vild med. Tænk at man kan få noget så lækkert (og ja også mega pænt til den pris, det er jo helt vildt). Den dufter af både rose og pelargonie, og den efterlader kroppen blød og lækker og let duftende af et lille blomsterbed. Mærket er original parfume udviklet efter traditionel fransk ”haute parfumerie” tradition og der bruges kun ædle og naturlige råvarer og er 100 procent vegansk. Det er virkelig et luksuriøst brand som kombinerer sin ædle historie og arv med moderne duftkreationer og produkter sat sammen på en moderne og lækker måde.

shower gel beauty le couvent

Le Couvent Shower Gel, 140 kr., www. magasin.dk

Eksperternes MicellAIR

Instabloggere og influencere elsker den nye Nivea MicellAIR EXPERT makeupfjerner med MicellAIR-formel og sort te-ekstrakt, der effektivt fjerner holdbar og vandfast make-up og mascara. Men den er også god, og den fungerer nærmest som en magnet og efterlader ingen produktrester på huden. Den skal ikke skylles efter. Den er iøvrigt også dermatologisk testet.

nivea makeup fjerner michellair

Nivea makeupfjerner, 69,95 kr., www.matas.dk

Den smukke duft

Ahhh men altså – er den ikke fin og unik den nye duft Gia fra Tocca … Inspireret af kunstneren Georgia O’Keefe, der var et feminisk ikon og kendt for at male verdenen gennem sin “egen linse” kommer nu denne duft med noter af mandarin, lyserøde peberkorn, vetiver, sandeltræ samt tyrkisk rose. Den er intens og lidt dragene, og det er klart en aftenduft for mig – men sådan er vi jo forskellige. Den er lidt som Georgia – “sin egen” – unik og dufter ikke af noget, jeg har duftet til tør. Det kan jeg godt lide.

tocca duft beauty

Tocca Gia duft, 630 kr. for 50 ml. edp., www.magasin.dk

Sommer er lig med neglelak

Hvor svært kan det være at vælge? Det kan være rigtig svært. Og nu er der også kommet fire nye sommerfarver fra Nailberry L’Oxygéné, og de er også usædvanlig fine og smukke. De er som resten af serien veganske og uden de 12 mest skadelige ingredienser, så for eksempel neglene kan ånde igennem. Og så har de fået tilføjet UV filtre for at beskytte neglene mod sommersolen. Det gør det hele ekstra godt. ‘Pick and choose’ din favorit.

nailberry neglelak

Nailberry neglelakker, 155 kr., fås hos Anabé i Vedbæk, tlf.: 26 20 20 66

Pas på øjenomgivelserne

Filorga er et fantastisk mærke med lækre produkter, der virker. Men det ligger også – med god grund – i den dyre ende. Men se lige her – nu kan du få blot 250 kroner faktisk få en øjencreme i den absolut luksusklasse. Det er da fantastisk. Oxygen – Glow Eye Cream både blødgører og udglatter og som bonus giver den faktisk et øjeblikkeligt boost, der giver huden en fin glød. Den fugter og detoxer huden der får ny energi. Grundet indhold af petrapeptider så modvirker den også de der dumme sorte rander, man kan have – nogen hver dag – andre efter for lidt søvn eller en sjov nat. Den virker også lidt som en highlighter og har samme effekt, hvilket gør at du også kan bruge den over kindbenet for at fremhæve – det er da en bonus. PS. Duften er også fantastisk – de burde faktisk lave en duft med den.

filorga beauty øjencreme øjne

Oxygen – Glow Eye Cream, 250 kr., fås blandt andet i Matas og Magasin, nærmeste forhandler: 40 23 19 29

Til rejsen

Sex on the Peach fra Too Faced er jeg i forvejen pjattet med, men det her lille sæt med små størrelser er da “to die for”. Genialt til ferien – prisen er god, og så er de både smukke og super gode.

Sephora_EXCLUSIVE BRANDS_Too Faced_Summer 2019_WEB_SexOnThePeach_

Sex on the Peach sæt fra Too Faced, 210 kr., fås i Sephora-butikkerne

Unikt produkt

Jeg synes Exuviance har rigtig mange specialprodukter, der kan gøre noget for “problemhud”. For eksempel denne Exuviance Skin Clearing Solution, der hjælper acne-tilbøjelig hud og minimerer overproduktion af talg. Den er ret effektiv og også god, hvis du har kraftige porer. En kombination af AHA og BHA får også produktet til at virke på alderstegn (tak) og giver en mere jævn og smidig hudstruktur med mindre porer. Man kommer det blot på en bomuldspad 1-2 gange om ugen. Kan også bruges på en ryg eller bryst, hvis det er der, man har udfordringer.

PS. Det er specialprodukter, hvorfor det også er bedst at tale med en fagperson om, hvad DU har brug for, så du ikke gør noget forkert med din hud.

exuviance skincare skin clearing solution

Exiviance Skin clearing solution, 349 kr., ring 33 91 91 48 for nærmeste forhandler

Gosh-nyhed

Denne Waterproof setting powder er vandfast – ja det lyder vildt, men det er den. Og så er den silkeblød og lækker og sørger for, at din makeup bliver hvor den skal hele dagen, så du ser frisk og lækker ud. Det unikke løse pulver skaber en mat finish og let dækning (det elsker jeg) samtidig med at den ofte let skinnende ud og shine reduceres. Den er iøvrigt vegansk og parfumefri – heller ikke dårligt.

Setting_Powder gosh makeup

Gosh setting powder, 129,95 kr. www.goshcopenhagen.dk

Skildpaddemor

For nylig var jeg til event med de skønne piger bag Pudderdåserne. Og udover at de lancerede en sololie med SPF 30, som er mega god, tænk så blev jeg også skildpaddemor, for de havde adopteret en havskildpadde til hver af os. Jeg synes, det er så sjov og fin en ting – og vil følge min lille ven. Tak for tanken og den gode ide. <3

wwf skildpadde pudderdåserne
Tænk at være mor til en nuttet skildpadde – jeg er fan. (Foto: MY DAILY SPACE)

Men den egentlige grund til at vi var samlet, var deres lancering af en lækker sololie – selvfølgelig med høj SPF – ellers havde det ikke været de piger. Pudderdåsernes produkter er lidt “no bull shit”-produkter, og jeg ved, de går rigtig meget op i, at alt skal være så rent og korrekt som overhovedet muligt. Olien indeholder faktisk kun otte ingredienser, men det er stadig nogle ord og navne (eller ingredienser er det jo), der ville gøre en helt rundtosset, hvis man blev hørt i dem. Der er ingen alkohol i – også en ting pigerne (og jeg) går op i. Men summa summarum er, at den er lækker, nem at smøre ud uden at fedte for meget, og skal du virkelig beskytte dig, skal du smøre på hver 2. time, hvis du opholder dig i solen. Det gælder ikke kun dette produkt men generelt. Det kan bare ikke siges for ofte. Vi glemmer det bare. Men vi SKAL passe på den sol. Og og og bruge rigelig mængder sololie eller creme, for at vi er beskyttet.

sololie spf pudderdåserne

Pudderdåserne sololie, 199,95 kr., www.dåseshoppen.dk

Læber som ABBA

IDUN Minerals nye Lip Crayons er en slags hybrid mellem læbestift og læbeblyant, som er super nemme at komme på. Grundet en cremet formel med mineralpigmenter sikres et holdbart, intenst farveresultat, mens formlens indhold af nordisk multebærolie videregiver fugt og pleje til læberne. Jeg synes, den er super lækker og nem at have med – og også tage på – også de mørkere farver. Den føles også næsten som en læbepomade. De 7 farver er navngivet efter kendte, svenske sangerinder som de to ABBA-piger. Som denne der hedder Anni-Frid. Så kommer jeg ENDELIG til at ligne hende.

anni-frid abba læbestift læbeblyant iduns idun minerals

 

Idun læbestift, 155 kr., www.idunminerals.dk

Masketid

Jeg er blevet ret glad for Biotherms serie LIFE PLANKTON. Og sådan en sommerdag hvor man måske har fået lidt sol er en luksus at tage en lille aftenmaske for at svale og give huden lidt ekstra fugt. I serien er der en maske til en super pris. LIFE PLANKTON ESSENCE-IN-MASK SHEET MASK er en nærende engangsmask, som efterlader huden beroliget og fugtet med fornyet glød uanset alder og hudtype.

Masken er lavet af økologisk bomuld og er gennemfugtet med Life Plankton Essence – der indeholder 5 procent LIFE PLANKTON(TH) – Biotherms signatur ingrediens, som er kendt for dets regenerende egenskaber.

Sådan bruger du den: 
Den anvendes efter rens. Den skal sidde i 8 minutter, massér overskydende LIFE PLANKTON ESSENCE in i huden. Og sådan – lækker blød hud til dig.

biotherm lifeplankton maske fugt

Biotherm maske, 49,95 kr., www.matas.dk

En god after sun

Kender du tyske Lavera? Det gjorde jeg heller ikke før for nylig. Men det er faktisk rigtig gode produkter til fine priser. Det er Tysklands største producent af naturkosmetik, der tilbage i 1990 udviklede et naturligt, mineralbaseret solbeskyttelsesprodukt, som var et af de første på markedet, der bruge mineralbaseret solfiltre. Siden er der kommet mange produkter til. Og jeg vil her blot lige fremhæve deres after sun lotion, som jeg ret godt kan lide. Den er med økologisk aloe vera (det er jo altid godt), der både køler, beroliger og også forkæler en hud, der har været i solen. Huden tilføres også masser af fugt og pleje fra shea smør. Den er med til at sikre, at din solbrune farver holder længere. Den dufter lidt sjovt – ikke grimt – bare anderledes “naturagtigt” – men efter et par ganges påsmøring kunne jeg faktisk godt lide den duft.

lavera after sun aloe vera sol

Lavera after sun, 84,95 kr., www.med24.dk

Ny dansk serie

True North er et nyere mærke i Danmark – ganske dansk og med en person bag, der har været mange år i skønhedsbranchen. Produkterne har fokus på at afstresse huden og få den tilbage til den rigtige “tilstand”. De har et stort indhold af naturlige ingredienser som ekstrakt fra aloe vera. Der er 10 produkter i serien, og deres app (se længere nede) hjælper med at fortælle, hvad produkter, du har brug for.

true north skin care hudpleje

Sådan ser man ud, når man har downloadet True Norths’s app og taget et foto af sig selv, hvorefter den kommer med en analyse af huden og oplæg til, hvad produkter, man har brug for. App’en kan downloades gratis i App Store og Google Play og hedder ‘MySkinCoach’.

app skin care true north

True North produkter, fra 95 kr., www.truenorthcosmetics.com

Rejsestørrelser til håret

Åhhh, jeg siger det så tit, men jeg elsker rejsestørrelser. Også disse fra IdHAIR Elements Xclusice-serien, der er perfekte. Tre på stribe – lige til at pakke med ned i kufferten. En shampoo, conditioner og en blow rescue spray er reelt alt, du reelt behøver til håret.

idhair travelsæt hår sommerferie travel size

IdHAIR produkter, 69 – 85 kr., 86 74 28 22 oplyser nærmeste frisør

Sommerblomster

Jeg har altid syntes, at Weleda var et godt hudplejemærke. Nu er de kommet med en limited edition shower gel; Weleda Summer Garden Flower – en skøn økologisk bruseoplevelse, der føles som om man står midt i et blomsterbed – måske et af de mere eksotiske af slagsen. Den er mild og skånsom, og huden udtørres ikke. Der er lækre sager i som kokosnød og økologisk sesamolie samt æteriske olier fra frisk citron, blomstrende ylang ylang og træagtig copaiba giver tilsammen den forfriskende, sommerlige duft. Den er i øvrigt vegansk og 100 procent økologisk og 100 procent certificeret.

 Summer Garden Shower weleda

Weleda shower gel, 75 kr., www.helsam.dk

Smukke læber

Et af Clarins Hero produkter er denne lækre Instant Comfort Lip Oil, der har en unik, smeltende blød formel, der er rig på aktive planteingredienser. Direkte inspireret af ekspertisen fra Clarins Face & Body Oils (som jo er så lækre) beskytter den læberne mod udtørring og nærer og plejer dem i dybden. Den efterlader læberne med en strålende glans. Et must have og hero-produkt på alle måder.

clarins hero lipglossClarins lipgloss, 164,95 kr., www.matas.dk

Et lille multiprodukt

Jeg bliver altid så glad, når jeg finder multiprodukter, der kan lidt mere end bare en ting. Sådan et er Anastasia Beverly Hills Pro Pencil Eye Shadow Primer & Color Corrector, der er en multifunktionel blyant, som du kan anvende som primer på øjenlågene, inden du påfører din øjenskygge, til at hightlighte dine bryn eller til at dække små ujævnheder i huden. Du kan også bruge blyanten som en primer, der fremhæver og markerer dine læber eller bruge den til at skabe et friskere look ved at påføre blyanten i den våde kant ved de nederste vipper. Anastasia Pencil Pro gør det desuden nemt at dække brynhår, der er på vej til at gro ud. Perfekt at have med over alt. Og perfekt til mig.

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills pen, 209 kr., www.sephora.dk

 

Læs også:

Festivalguide

bohemian pige festival (Foto: Unsplash)

· Mere fra samme kategori ·