Læs også:

Close
Happy couple

Det gør lykkelige par anderledes

Underholdning  | 

De findes – de der lykkelige par. Og hvem vil ikke rigtig gerne gøre dem kunsten efter? Læs her, hvad lykkelige par gør anderledes

Start med at elske dig selv

Det er en kæmpe kliché, men der er virkelig noget om det. Du skal elske din partner, men også dig selv. For først, når du hviler i dig selv og elsker dig selv, kan du elske en anden. Et forhold er virkelig en reflektion af den lykke, som hver enkelt udstråler og føler. Der er derfor en større chance for, at lykkelige mennesker udvikler lykkelige forhold. Så elsker du dig selv? Helt ærligt? Ellers ved du, hvor du skal tage fat.

Fokusér på hinandens gode sider

En masse problemer kunne blive fikset, hvis I skifter fokus fra de ting, der irriterer jer ved hinanden til dem, I elsker hinanden for. Ja, vores temperament og tålmodighed er nogen gange i vejen for denne indstilling, men prøv at styre dem. For der er helt sikkert flere rigtig gode egenskaber og grunde til, at det netop er ham, du er vild med. Og det er de grunde, du skal prøve at tænke på og bruge positivt.

De negative sider følger (desværre) med, og så længe de positive mere end opvejer, så prøv at leve med de negative. Lad være med at fokuser på de dårlige, når du reelt er omgivet af de positive. Husk, at lykkelige momenter opstår, når du er positiv.

Godnat, skat

Sig altid godnat. Vi ved det godt. Og ja, alligevel glemmer man det indimellem. Du kender sikkert også frasen “gå aldrig vred i seng”, og den er mere end rigtig. Hvorfor være gal på vej ind i drømmeland? Vi vil jo gerne drømme gode drømme! Og selv om I måske er lidt irriterede eller småsure på hinanden, så sig i det mindste godnat. Tænk, hvis man aldrig vågnede dagen efter.

Måske er du for sur til at minde ham om, at du knuselsker ham, men du kan i det mindste sige gennem “godnat”.

godnat
Signe og Jakob kunne endelig sove trygt, efter at have skiftet samtlige tekstiler ud med hvide. (Foto: Polfoto)

Tænk, før du råber

Alle par har uenigheder – og ja, råber nok også af hinanden engang i mellem. Men når du nu er ved at rive hovedet af ham eller sparke ham over skinnebenet, så tæl lige til tre og tænk over, om det virkelig er værd at tage en diskussion om. For ofte er det jo små ting og ikke nødvendigvis noget, der ærligt behøver at få dig helt op i det røde felt. Se det i en større sammenhæng, og prøv at tænke i tilgivelse og tillid (indtil det modsatte er bevist).

Gå i seng samtidig

Ja, der er stor forskel på, om man er A- eller B-menneske, og nogen er trætte klokken 22:00, mens andre først peaker der. Men prøv at gå i seng samtidig. Det at “synkronisere” sengetiden styrker og forstærker et forhold, fordi de bånd, man får ved at ligge tæt, giver en nærhed, som for de fleste vil være fantastisk at have og dermed også en af de ting, man vil have svært ved at undvære.

Kram og kys, for pokker

Kram og kys er godt og vigtigt. Ja, vigtigere end du måske lige tænker over i det daglige. Så kram hinanden og giv et kys, når I kommer hjem eller ses. Gør det også, hver gang du får lyst, og når du tænker en dejlig tanke om ham. Når I rører ved hinanden på de måder, vil din hjerne forbinde din kæreste med en dejlig følelse, hvilket vil knytte dig tættere til din partner.

Kysse par
Søren kysser altid med åbne øjne, så han er sikker på, at det nu også ER hans kæreste, der ejer det andet sæt læber … (Foto: Polfoto)

Gå i gang med en frimærkesamling! Eller noget

Nej, du skal ikke nødvendigvis omvendes til at være fan af Chelsea og se Premier League hver weekend. Men prøv at finde en ting, I kan være fælles om – lave fælles – interessere jer for sammen. Det kan være alt fra madlavning, løb, Netflix-serier rejser eller at samle på for eksempel vinyler. Så længe det er noget, I kan dele og snakke om, giver det et fællesskab og en gensidig interesse, der skaber noget “klister” i jeres forhold.

Lad vær med at forsøge at ændre ham

Alle vil gerne værdsættes for det, de er og står for. Der er helt sikkert også en masse gode grunde til, at du faldt for ham i sin tid, men oftest følger der også nogle ting med, man (især kvinder) godt kunne tænke sig at ændre på. Lad være! Det er oftest noget, som ender i en lang “forvandlingskamp”, og det er sjældent, det ender godt.

Så elsk ham for den, han er, og lad vær med at forsøge at ændre ham til noget, der passer ind i dit hoved, for så elsker du jo mere en fantasimand end den person, der sidder foran dig.

Vær stolt over at blive set sammen

Hvis du elsker en, har du så ikke også lyst til at vise vedkommende frem for omverdenen? Vær stolt over at blive set sammen med din kæreste, og vis, at “han er din”, for det er jo det, han er. Det giver også den der ekstra fornemmelse af at være en del af en anden og “eje hinanden” på en dejlig måde.

par holder i hånden
I morges fik Jan for en gangs skyld bukser på. (Foto: Pol Foto)

Lad vær med at “spille spil”

I et lykkeligt forhold forsøger man ikke at skabe unødvendig drama eller at teste hinanden. I har hinanden, og I vil gerne beholde hinanden, så I behøver ikke at sætte fælder op for hinanden for at se, om den anden nu kunne finde på at ryge i!
Forhold bygger på tillid, åbenhed og ærlighed. Hvis du gerne vil have de ingredienser, bliver du nødt til også at gøre plads til dem.

 

Og kan du ikke holde mere af denne læsning ud og er ved at kaste op over alle de forelskede par, så læs denne: Spot dem: De (pisseirriterende) nyforelskede par

snapchat.com/add/mydailyspace

Inspireret af: www.ming.com

· Mere fra samme kategori ·