Læs også:

Close
kollage, collage, badedragt, swimsuit, klassisk, ocean, beach, sand, flæser

En badedragt – et look

Mode  | 

Badedragten har for alvor vundet indpas i sommermoden og butikkerne bugner med badedragter i forskellige farver og mønstrer. Men den klassiske hvide badedragt er og bliver den smukkeste du kan investere i

Badedragten er sommeren absolut must-have og denne hvide badedragt er “to die for”! For findes der egentlig noget mere perfekt til sommeren, end en enkel og smuk hvid badedragt? Samtidig giver den dig mulighed for flere styling muligheder og så bliver den kun smukkere, jo mere sommerkulør du får.

Her giver vi dig en guide, til hvilke items du kan style den hvide badedragt med, så du får det helt perfekte look til sommeren. 

Kollage, collage, et look en badedragt, sommeroutfit, look, summer, styleguide

Lad dig inspirere af looket til din sommergarderobe. (Collage: MY DAILY SPACE)

Items du må eje denne sommer

1. Badedragt, 249 kr., H&M.com

Smuk hvid skråt-skåret badedragt med fin flæsedetalje fra H&M, som er perfekt til sommeren og sommerkuløren.

2. Drikkeflaske, 169 kr., ayaida.dk

Drikkeflasken fra AYAIDA kan holde dine drikke kolde i 24 timer og 12 timer for de varme. Den er lavet så den kan holde hele livet og du behøver ikke bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Og så ser den bare lækker ud! 

3. Sandaler, 750 kr., Birkenstock.com

Birkenstock sandaler er et must til sommeren, og man må sige, at de er kommet for at blive i modebilledet. De er af fantastisk kvalitet og så er Birkenstock fantastiske til at lege med farver og materialer.

sko, sandal, birkenstock, helsesandal

Sandaler fra Birkenstock

4. Bog “Omrids”, 224,95 kr., saxo.com

En interessant bog der handler om forfatteren Faye, der en varm sommer rejser til Athen. Menneskerne omkring hende udfolder deres livshistorier og gennem Fayes spørgsmål og de mange samtaler, tegner der sig et et billede af en kvinde, der forsøger at komme sig over et stort tab.

5. Bog “Naturlig Beauty”, 199,95 kr., saxo.com

Bloggeren Cecilie Blaksted guider dig i bogen “Naturlig Beauty” til, hvordan du kan indtænke bæredygtighed, zero waste og naturlige ingredienser ind i din beautyrutine. Samtidig får du en guide til, hvordan du selv kan lave dine egne beautyprodukter fra bunden.

6. Hårnåle, 99 kr., Zara.com / Hårklemme, 59 kr., Andcopenhagen.dk

Spænder er en fin accessories til dit sommerlook, samtidig med de holder styr på lokkerne i sommerbrisen. Hårnålene og hårklemmerne er lavet i det fineste design med inspiration fra havets fine muslinger.

Hårnåle fra Zara

7. Kjole, 1100 kr., Magasin.dk

Denne smukke kjole fra Noa Noa er dejlig let og nem lige at tage over badedragten, når du skal en tur i poolbaren eller ud og gå en tur langs vandkanten på stranden.

8. Hat, 249 kr., Zara.com

En hat er dejlig i sommervarmen, da den både sørger for skygge til ansigtet og forhindrer dig i at blive forbrændt på toppen. Den her fine klassiske stråhat er en smuk accessory til den klassiske hvide badedragt. 

9. Taske, 249 kr., Zara.com

Denne lækre flettede taske er perfekt til sommeren, da den har et let og naturligt look. Samtidig er den super praktisk med dens “shopper” størrelse, så du kan have lidt af hvert med på farten eller til stranden. 

taske, flettaske, strandtaske, shopper, shoppingtaske, sommer

Flettaske fra Zara

10. Håndklæde, 129 kr., H&M.com

Håndklædet i bomuldsfrotté fra H&M er et fint alternativ til det klassiske badehåndklæde og kan også sagtens bruges som et tæppe til stranden eller parken. 

11. Tørklæde, 79 kr., Zara.com

Et tørklæde kan også være dejligt til at få håret op i sommervarmen. Et lille farverigt tørklæde kan pifte ethvert outfit op og give dig mulighed for at lave dit eget unikke look. 

12. Solcreme, 165 kr., Nilensjord.dk

Solcremen fra Nilens Jord absorberes hurtigt, fedter ikke og indeholder ikke parfume. Den er tilsat algeekstrakt, som beskytter huden mod frie radikaler. Og så indeholder den Shea, der blødgører og tilfører smidighed og fugt til huden.

 

solcreme, sunlotion, nilens jord, bodylotion, solbeskyttelse, faktor 30, solfaktor

Solcreme fra Nilens Jord

13. Håndrens, 98 kr., Bahne.dk

Håndrens er altid godt at have med og denne fra Touchland er en unik fugtighedsgivende håndrens, i form af en spray. Den er elegant og føles fantastisk og bevarer fugtighedsbalancen i dine hænder i op til 24 timer efter brug.

14. Solbrille, 1314 kr., Asos.com

De klassiske Aviator solbriller passer til ethvert outfit og giver et fint sommerlook til den klassiske hvide badedragt.

solbrille, sunglasses, sunglass, sommer, look, outfit, summer, aviator, rayban

Aviator solbrille fra Ray-Ban

 

Læs også: 

Modeguide: 6 outfits til sommerens fester

· Mere fra samme kategori ·