Læs også:

Close
ægdonor, æg, ægfolikler, donation, donering, kvinde, kvinder, kroppen, kvindekroppen, barn, børn, barnløshed, familie, reproduktion, gravid, graviditet, indgreb, operation, kroppen, mental, sundhed, hjælp, ønske, drøm, sundhed, cyklus, menstruation, styrelsen for patientsikkerhed, rebecca brejner, operation, homoner, hormonbehandling, cyklus, gynækolog, undersøgelse, fri, arbejde,

NEWS: Danskerne kan igen bestemme barnets køn

Nyheder  | 

Danskerne kan igen bestemme barnets køn · Verdens grimmeste hund er kåret · Lars Larsen alvorlig syg med kræft · Henrik Dam bliver ny formand for Folketinget · Dagens billede: Sankt Hans aften

Vi har udvalgt dagens nyheder, så du hurtigt bliver opdateret på, hvad der sker i Danmark og resten af verden.

Danskerne kan igen bestemme barnets køn

Det har de sidste fire måneder igen været muligt for danske par, at betale for at bestemme deres barns køn.

Et dansk firma tilbyder rejser til Georgien, hvor par for omkring 40.000 kr., selv kan vælge om de ønsker en dreng eller en pige. Omkring 15 par er allerede i firmaets system med henblik på at modtage behandling, fortæller direktør for Kirurgirejser, Atef El-Kher.

ægdonor, æg, ægfolikler, donation, donering, kvinde, kvinder, kroppen, kvindekroppen, barn, børn, barnløshed, familie, reproduktion, gravid, graviditet, indgreb, operation, kroppen, mental, sundhed, hjælp, ønske, drøm, sundhed, cyklus, menstruation, styrelsen for patientsikkerhed, rebecca brejner, operation, homoner, hormonbehandling, cyklus, gynækolog, undersøgelse, fri, arbejde,
Danske par har igen mulighed for at betale sig til selv at bestemme kønnet på deres kommende barn. (Foto: Joel Carter på Pexels)

Læs også: En ægdonors fortælling: Rebecca giver sine æg til barnløse kvinder

Verdens grimmeste hund er kåret

I weekenden blev verdens grimmeste hund kåret i Californien, hvor 19 firbenede deltagere med hver deres unikke særpræg, kæmpede om titlen. Vinderen af den berygtede konkurrence blev hunden Scamp, som slog de andre 18 firbenede deltagere, med sit helt særlige pjuskede udseende.

Scamp blev af sin ejer fundet på gaden, hvoraf navnet der “Scamp the Tramp” kommer fra.

Scamps ejer, Yvonne Morones, kan glæde sig over konkurrencens pengepræmie på cirka 10.000 kroner til sig selv og en donation på 10.000 kroner til en valgfri dyreværnsorganisation. Sammen skal Yvonne og Scamp også en tur til New York, hvor de skal deltage i talkshowet “The Today Show”, skriver TV2.

https://www.instagram.com/p/BzDvIV9nmTx/

Læs også: Danskerne elsker deres kæledyr lige så højt, som de elsker deres børn

Lars Larsen alvorlig syg med kræft

Den 70-årige dynekonge Lars Larsen, ejeren af Jysk og en af Danmarks mest succesfulde forretningsmand, trækker sig tilbage med øjeblikkelig virkning fra sin post som bestyrelsesformand for Jysk og Lars Larsen Group.

Lars Larsen har fået konstateret leverkræft, som har spredt sig og nu er så alvorlig, at han ikke længere vil arbejde som bestyrelsesformand i koncernen Jysk, hvilket koncernen oplyser i en pressemeddelse. Lars Larsen udtaler selv, at det desværre er en meget alvorlig diagnose, han har fået, og at han derfor vil bruge sin tid og kræfter på sin familie.

Lars Larsens post som bestyrelsesformand bliver erstattet af sønnen Jacob Brunsborg, der har haft flere poster i koncernen tidligere. Her har han blandt andet været indkøbsdirektør og brand director, men siden 2013 har han dog ikke haft nogen direkte rolle i Jysk. Det skriver TV2 Østjylland.

https://www.instagram.com/p/By90tK0neHz/

Læs også: NEWS: Nyt studie viser faldende risiko for at dø af kræft

Henrik Dam bliver ny formand for Folketinget

Folketinget har udvalgt deres nye formand, som bliver den 62-årige socialdemokratiske veteran Henrik Dam Kristensen. Det var Mette Frederiksen, der meddelte nyheden om den nye formand, da hun havde alle partiernes opbakning til udnævnelsen. Men allerede efter valget vurderede flere analytikere Henrik Dam Kristensen som den mest oplagte kandidat til stillingen. Han har siddet i Folketinget fra 1990 til 2004 og igen fra 2007. De mellemliggende år sad han i Europa-Parlamentet.

Han understregede selv i sin tale fra Folketingets talerstol, at han vil gøre sit ypperste for at være formand for hele Folketinget og ikke være partipolitisk. Skriver TV2.

christiansborg københavn folketinget politik (Foto: My Daily Space)
Folketinget har fundet deres nye formand, der bliver den 62-årige Henrik Dam Kristensen. (Foto: My Daily Space)

Læs også: NEWS: Danskerne gik for klimaet

 

Dagens billede: Sankt Hans aften

https://www.instagram.com/p/BzDAwFgievi/

Læs også: Kulturguide: Oplevelser i juni 2019

· Mere fra samme kategori ·