Læs også:

Close
bohemian pige festival (Foto: Unsplash)

Musthaves til årets festivaler

Mode  | 

Skal du også på festival i år? Læs med her, og bliv inspireret til din festivalstil

Festivalsæsonen er over os. Men hvad er nødvendigt at tage med? For egentlig har man jo lyst til at pakke lidt af alt, ligesom når man skal på ferie, selvom man udmærket godt ved, at det ikke er særlig meget, man ender med at bruge. Læs med her, hvor vi har gjort det let for dig.

Bæltetaske

Det er et must have at have en god bæltetaske med til alt fra mobil, solcreme og vådservietter. Denne er fra H&M og i cool armylook. Den er i en vævet kvalitet og har et stort rum med lynlås med karabinhage og vævet hank foran. Der er også et rum med lynlås bagpå og et indvendigt rum. Justerbar taljebælte med kliklås i plast.

bæltetaske hm festiva

Bæltetaske fra H&M, 149 kr., hm.com/dk

Sneakers

Vi kan vist godt blive enige om, at sneakers kan man aldrig få for mange af! Men de er og bliver også uundværlige på en festival, hvor man hurtigt kommer til at gå flere kilometer på en enkelt dag. De her sneakers fra Nike er perfekte til en tur på festival, da de er lavet af både læder og tekstil og derfor snildt kan rengøres undervejs med en vådserviet og vupti så fine som nye igen! Og så har de også de fineste sommerfarver – what’s not to like?

sneakers, sneaks, nike, asos, sko

Sneakers fra Nike, 695,49., asos.com

Solbriller

Solbriller er den perfekte accessories til en festival. De er både praktiske når solen skinner over festivalspladsen, og når du gerne vil skjule de lidt trætte øjne. Men de er også med til at fuldføre dit festivalsoutfit. De her solbriller i cat eye stil fra &Other Stories passer det til hele, og så er prisen også overkommelig. Så lad hellere dine dyre designerbriller blive hjemme, for skulle du miste dem under en dans til en koncert, gør det ikke lige så ondt ikke at få dem med hjem igen.

solbrille, other stories, festival

Solbrille fra &Other Stories, 195 kr., stories.com

Gummistøvler

Gummistøvler kan desværre blive nødvendigt på en festival. Men selvom det kan ende med at blive gummistøvle-vejr, behøver dit outfit ikke blive kedeligt! Se bare de her fine gummistøvler fra Hunter, de pifter da en gråvejrs dag op. Så tag gummistøvlerne med, hvis vejret ser lidt usikkert ud, for du ved – Better Safe, Than Sorry!

gummistøvler, festival, hunter, regn

Gummistøvler fra Hunter, 899 kr., zalando.dk

Shorts

Shorts bliver man nød til at have med sig på festival, for selvom der måske ikke bliver høj sol, kan det stadig godt være for varmt til lange bukser.  De her cykelshorts fra Monki er lækre til en tur på festival og super behagelige. De kan bruges indenunder en kjole eller bare som de er til en fed t-shirt eller en skjorte. Og så findes de et i hav af farver og mønstre, så hvorfor ikke bare tage nogle stykker med?

shorts, cykel, festival, outfit, sommertøj

Shorts fra Monki, 80 kr., monki.com

Skjorte

En hørskjorte som denne her fra ZARA, er dejlig til de varme dage på en festival. Hør varmer ikke som andet stof og kan derfor virke kølende på huden. Og så krøller den ikke, selvom du pakker den tæt sammen med alle de andre ting, du skal have med dig på festival.

skjorte, zara, outfit, festival

Skjorte fra ZARA, 199 kr., zara.com

Kjole

Selvom man på mange måder skal være lidt praktisk på en festival, behøver det ikke betyde at man ikke kan være feminin. Den her drøm af en maxikjole med fine margueritter er perfekt til festivalen. Det bløde, lette stof skaber en lang, let figursyet silhuet, der er fantastisk at have på og ser både enkel og elegant ud, og så er den hurtig at hoppe i.

kjole, sommerkjole, festival, outfit, envii

Kjole fra Envii, 450 kr., envii.com

Regnjakke

Det er ikke altid lige til at komme i læ, hvis der skulle komme regn på festival. Så det er en god idé at huske regnjakken. Selvom det er et praktisk item at pakke til turen, kan den sagtens være med til at pifte et outfit op. Det handler bare om at finde en regnjakke i en frisk farve, som denne her fra Pull & Bear, søsterbrandet til ZARA, der har lavet regnjakker i flere forskellige fine sommerfarver.

regnjakke, jakke, festival, outfit, pullandbear

Regnjakke fra Pull and Bear, 299 kr., pullandbear.com

Hat

Det kan være rart at have en hat med på festival. Bøllehatten fra Warehouse er fin til sommeren og til både regn- og solskinsvejr på festival. Samtidig er den super god de dage, hvor man gerne vil skjule, at man måske ikke lige nåede hårvasken.

bøllehat, hat, outfit, festival

Bøllehatten er fra Warehouse, 199 kr., zalando.dk

Striktrøje

Selvom solen står højt over festivalpladsen hele dagen, kan sommeraftenerne stadig være rigtig kolde. Denne bomuldsstrik fra Envii er let lige at have med over armen og hurtig at tage på over kjolen eller skjorten. Og så vil den holde dig varm til aftenens koncerter og de lange nætter på festivallen.

strik, envii, striktrøje, outfit, festival

 

Striktrøje fra Envii, 500 kr., envii.com

 

Læs også:

Festivalguide: Essentials til tasken, der kan redde enhver situation

· Mere fra samme kategori ·