Læs også:

Close
Meryl streep, skuespiller, skuespillerinde, serie, hbo, hbor nordic

Ny rolle til Meryl Streep i HBO-serien “Big Little Lies”

Underholdning  | 

Hun har efterhånden spillet alle genrer inden for skuespil og er kendt for at være perfektionist, når det gælder forberedelse og udførsel af roller. Og ud fra reaktioner fra fans er denne gang absolut ingen undtagelse! Bliv klogere på Meryl Streep her

(Artiklen fortsætter under billedet)

Meryl Streep, Big Little Lies, skuespiller, skuespillerinde, oscarvinder
Meryl Streep spiller den sørgende mor til afdøde Perry i anden sæson af serien “Big Little Lies”. (Foto: Jennifer Clasen / HBO Nordic / ©2017 Home Box Office, Inc. All rights reserved. HBO® and all related programs are the property of Home Box Office, Inc.)

HBO serien “Big Little Lies” er baseret på romanen af samme navn skrevet af Liane Moriarty. Seriens første sæson havde premiere den 19. Februar 2017 og den både Emmy og Golden Globe vindende byder på gode nyheder i den kommende sæson. I hvert fald hvis du er lige så stor fan af Meryl Streep som os. For ja, det er rigtig nok. Meryl Streep har fået en spektakulær rolle i den nye sæson af “Big Little Lies”, som den sørgende Mary Louise Wright, mor til den nyligt afdøde Perry, som kommer til den hemmelighedsfulde forstad for at finde svar på sin søns død.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Meryl streep, skuespiller, skuespillerinde, serie, hbo, hbor nordic
Meryl Streep spiller overfor de andre store skuespillere i serien, som her Nicole Kidman. (Foto: Cameron Crovetti, Nicholas Crovetti, Nicole Kidman. Credit: Jannifer Classen/HBO)

(Artiklen fortsætter under billedet)

big little lies, hbo, hbor nordic, hbo serie, nicole kidman
Den står på et lille kærligt gensyn med veninderne fra Monterey fra første sæson. (Foto: HBO Nordic)

Den Oscar-vindende Meryl Streep tager i den nye sæson skuespillet til et helt nyt niveau i serien, hvilket allerede har vagt stor opsigt hos de amerikanske fans. De havde allerede glæden af første afsnit i mandags og kan ikke lade være med at dele deres reaktioner på Twitter.

(Artiklen fortsætter under billedet)

(Artiklen fortsætter under billedet)

Allerede i første scene af sæson 2’s første afsnit, slår hun sin karakter fast som en måske lidt for ærlig kvinde, hvis citater også allerede florerer på de sociale medier.

(Artiklen fortsætter under videoen)

Fra opera til drama

Hun blev født Mary Louise Streep i 1949 i Summit, New Jersey. Meryl Streeps ambitioner om at optræde opstod tidligt og lænede sig til at starte med mod operaen. Hun tog sin sangundervisning seriøs og i en alder af blot 12 år studerede hun til at blive operasanger. Hun blev interesseret i at optræde mens hun studerede på Vassar College, Poughkeepsie, og ved afslutningen blev hun indskrevet på Yale School of Drama.

I sin første filmrolle, Julia (1977), viste hun en fremragende præstation og det næste år blev hun nomineret til sin første Oscar for sin rolle i “The Deer Hunter” (1978).

Meryl Streep betragtes af mange kritikere for at være den største levende skuespillerinde. Hun er blevet nomineret til Academy Awards 21 gange, har vundet tre gange og har ellers opnået et hav af andre nomineringer i sine fantastiske roller i sin efterhånden lange skuespilkarriere.

10 facts om Meryl Streep som du sikkert ikke vidste

1. Hun lærte at spille violin ved at øve seks timer om dagen i otte uger til hendes rolle i Music of the Heart (1999).

(Artiklen fortsætter under videoen)

2. Hun var cheerleader og “Homecoming Queen” da hun gik i high school.

3. Søgte oprindeligt ind på Jura, men sov over sig den morgen hun skulle til samtale og tog det som et tegn på, at hun var bestemt til noget andet.

4. Hendes rolle som Sophie Zawistowska i “Sophies Valg” fra 1982 er rangeret som nummer tre på Premiere Magazines “100 Greatest Performances of All Time” (2006).

(Artiklen fortsætter under videoen)

5. Hun har en kandidat i “Fine Art” fra Yale University i New Haven, Connecticut (1975).

6. Kendt for hendes evne til at mestre nærmest alle accenter.

7. Har en frygt for helikoptere.

8. Hun glemte sin nyvundne statuette på et toilet under Oscar festlighederne i 1979, hvor hun vandt med filmen “Kramer mod Kramer”.

(Artiklen fortsætter under videoen)

9. Før hendes succes som skuespiller arbejdede hun som tjener på et hotel i New Jersey.

10. Hun donerede hele hendes garderobe fra filmen “The Devils Wears Prada” (2006) til en velgørenhedsaktion.

 

Læs også: 

Ny serie på HBO: Sharp Objects

· Mere fra samme kategori ·