Læs også:

Close
Karneval, fest, farver, parade, kultur, kulturguide, pride, udklædning, dans

Kulturguide: Oplevelser i juni 2019

Kultur  | 

Kulturguiden for juni 2019 indeholder oplevelser i København, Aarhus og Odense

Hvis du leder efter nogle bud på prisvenlige oplevelser i juni 2019, så er du kommet til det helt rette sted.

Det kan ofte være dyrt at være kulturel eller social med sine nærmeste. Men det behøver det ikke at være. Her har vi samlet de bedste og mest prisvenlige oplevelser i juni 2019 til dig, der bor tæt på København, Aarhus og Odense.

Oplevelser i juni 2019 i København

Copenhagen Carnival 2019

Karneval, fest, farver, parade, kultur, kulturguide, pride, udklædning, dans
Tag med til karneval i København. (Foto: Kelly Robinson / Unsplash)

Den 8. juni. Fri entré. København.

Slip din indre gøgler løs, når årets karneval i København løber af stablen den 8. juni. Der er lagt op til en storslået fest for både store og små med mange spændende oplevelser.

Læs mere her.

Tableaus in Motion

Tableaus in Motion, tivoli, københavn, sommer, ballet, forår, dans, kultur, kulturguide
Oplev Tableaus in Motion i Tivoli. (Foto: MY DAILY SPACE)

Frem til den 11. juni. Entré 175 kroner. Tivoli.

Hvis du alligevel har tænkt dig at gå i Tivoli, så skal du opleve den finske koreograf Kristian Levers fine ballet. Han er fascineret af bevægelser og kroppens fysik, og det vækkes for alvor til live i balletforestillingen ”Tableaus in Motion”, som kan opleves i Tivoli. I forestillingen sættes en melankolsk atmosfære, og Kristian Lever vil eksperimentere med menneskets hverdagsrelationer, og udfordrer publikums syn og reaktioner på disse relationer i dette nyskabende stykke. En fin ekstra oplevelse at få i den smukke have.

Læs mere her.

Copenhagen Bike Party

Geplaatst door Behind Handlebars op Donderdag 11 april 2019

Den 14. juni. Fri entré. Sankt Thomas Plads på Frederiksberg Allé.

Nu kommer det populære fænomen Bike Party endelig til København. Så skynd dig op på cyklen, tag dine veninder eller kæresten med, og få en god aften med vind i håret, god musik og en festlig stemning.

Læs mere her.

Silent Disco på Reffen

Geplaatst door Reffen209 op Donderdag 14 maart 2019

Den 14. juni. Fri entré. Reffen.

Overvej hvis du helt selv kunne bestemme hvilket musik du dansede til ude på danskegulvet? Det kan du nu! Tag til Silent Disco på Reffen. Her er musikken aldrig for høj, du vælger selv, og så går bussen lige til døren.

Læs mere her.

FindersKeepers Designmarked

Geplaatst door FindersKeepers Copenhagen op Maandag 29 april 2019

Den 8. juni til 9. juni. Entré 40 kroner. Øksnehallen.

Shop vintage, og opdag nye up-coming designere, når designmarkedet FindersKeepers åbner dørene. Der vil være et stort udvalg af tøj, accessories og interiør, som du ikke finder andre steder.

Læs mere her.

Fredagsrock i Tivoli

Jason derulo, musik, sang, koncert, tivoli, fredagsrock
Jason Derulo kommer til Fredagsrock. (Foto: PR)

Hver fredag frem til den 20. september. Entré 175 kroner. Tivoli.

Hele sommeren kan du tage til Fredagsrock i Tivoli, hvor nogle af de største danske og udenlandske kunstnere afholder koncerter. Årets program byder blandt andet på den internationale stjerne, Jason Derulo, der har sunget sig til adskillige platin- og guldcertificeringer. Desuden spænder årets program fra Phlake over til tidligere forsanger i The Fugees Ms. Lauryn Hill og musikikonet Tom Jones til danske Mø. Der bydes også på Tina Dickow, Hugo Helmig, D-A-D, Suspekt og mange flere.

Læs mere her.

Loppemarked på Bryggen

Geplaatst door Kulturhuset Islands Brygge op Woensdag 20 februari 2019

Den 2. juni. Fri entré. Islands Brygge.

Tag din veninde eller mor under armen og tag på loppemarked på Bryggen. Her kan du gøre et godt loppefund, gå en dejlig tur langs vandet samtidig med at du nyder en god kop kaffe. Det lyder da som en dejlig dag, ikke?

Læs mere her.

Havnerundfart

Havnerundfart, kanalrundfart
Tag på havnerundfart i Københavns Havn. (Foto: MY DAILY SPACE)

Åbent hele året. Entré 50 kroner. Ved Holmens Kirke.

Tag en pause, køb en is og sæt dig godt til rette i en af Netto-Bådene på havnerundfart, hvor du får muligheden for at se København og alle seværdighederne fra søsiden. Det er perfekt en varm sommerdag. Men husk solcremen! Der er guide ombord, som både taler dansk, engelsk og tysk.

Læs mere her.

 

Oplevelser i juni 2019 i Aarhus

Vestergadefesten 2019

Geplaatst door Vestergadefesten op Donderdag 7 februari 2019

Den 1. juni. Fri entré. Vestergade.

Løberen rulles ud, når en af Aarhus’ mest hyggelige gader inviterer alle til Vestergadefesten. Her kan I forvente livemusik, streetfood, loppemarkeder, kunsthåndværk, gadesalg samt mange andre hyggelige og spændende aktiviteter for alle.

Læs mere her.

BogGods 2019

Grafik: Maria Molbech lllustration

Geplaatst door BogGods op Donderdag 21 maart 2019

Den 15. juni til 16. juni. Fri entré. Godsbanen.

Tag til BogGods og vær med til at fejre litteraturen og kunstfærdigt boghåndværk fra små forlag. Mød mikroforlagene, oplev levende litteratur og få et indblik i de praktiske og kunstneriske processer omkring boghåndværk, hvor du blandt andet kan sy din egen notesbog.

Læs mere her.

Afrikansk Marked

Geplaatst door Afrikansk Marked Aarhus op Woensdag 1 mei 2019

Den 22. juni til 23. juni. Fri entré. Godsbanen.

For femte gang afholdes Afrikansk Marked i Aarhus. Denne gang afholdes det i samarbejde med Festival for vestafrikansk kultur. Så vil du opleve den afrikanske kultur og smage alt den lækre mad, som den har at byde på, så er det bare asti-asted med dig.

Læs mere her.

ARoS

Geplaatst door ARoS Aarhus Art Museum op Woensdag 1 juni 2016

Åbent hele året. Entré 140 kroner. ARoS.

Besøg ARoS der er et af Nordens største kunstmuséer, og som er særlig kendt for deres smukke regnbue-panorama og andre fantastiske udstillinger. ARoS har to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide. Så hop afsted og fang en masse regnbuefarvede Insta-moments!

Læs mere om ARoS her.

Aarhus Pride 2019

Geplaatst door Aarhus Pride op Dinsdag 20 november 2018

Den 1. juni. Fri entré. Aarhus.

Til Aarhus Pride kan du være med til at hylde mangfoldigheden samt opleve LGBT-kulturen. Den festlige og sjove parade skal igennem Aarhus og slutter på Officerspladsen, hvor der er udsigt til kunstmuseet ARoS og den flotte regnbue. Så hop i dit vildeste outfit og ha’ en fest!

Læs mere her.

Fed Fredag i Tivoli Friheden

Geplaatst door Tivoli Friheden op Vrijdag 5 mei 2017

Hver fredag. Entré 120 kroner. Tivoli Friheden.

Tag til Fed Fredag i Tivoli Friheden i maj og skrål med på de populære sange, når Dodo and the Dodos, Den Gale Pose, Hugo Helmig, Infernal og mange flere besøger haven. Det er bare med at tage veninderne under armen og komme afsted.

Læs mere her.

Oplevelser i juni 2019 i Odense

Kongelig Sommerballet i Kongens Have

Geplaatst door Odense by op Woensdag 13 maart 2019

Den 17. juni. Fri entré. Kongens Have.

Pak en lækker picnickurv og dit blødeste tæppe, når Det Kongelige Teaters sommerballet gæster Kongens Have i hjertet af Odense. Da forestillingen er gratis, vil det være en god idé at komme i god tid. I tilfælde af regnvejr aflyser Den Kongelige Ballet først i sidste øjeblik inden forestillingsstart.

Læs mere her.

Late Night Bingo

Geplaatst door Storms Pakhus op Maandag 7 januari 2019

Den 8. juni. Fri entré. Storms Pakhus.

Bare rolig – det er ikke den slags bingo din mormor tager til, men bingo med et twist. Der er masser af præmier til baren, gak og løjer og fest og farver. Yaaaaas, vi er klar!

Læs mere her.

Veras Market i Storms Pakhus

Geplaatst door Veras Market op Woensdag 2 mei 2018

Den 9. juni. Fri entré. Storms Pakhus.

Det bliver langsomt lunere og lunere i vejret, og nu kan vi endelig købe lækkert tøj til sommer-sæsonen uden at få dårlig samvittighed. Så tag afsted til en stor loppefest og et stort genbrugsmekka, og opdater din garderobe med alle sommerens fashion-musthaves til Veras Market i Storms Pakhus.

Læs mere her.

BRANDTS

Geplaatst door BRANDTS – Museum for kunst & visuel kultur op Zondag 17 juni 2018

Åbent hele året. Entré 90 kroner. Odense.

BRANDTS er Danmarks største kultur- og udstillingshus. Muséummet viser hvert år cirka 20 forskellige udstillinger med dansk og international billedkunst, fotokunst og visuel kultur. Med den fantastiske samling af værker kan man opleve nogle af verdens bedste kunstnere, fotografer og billedskabere.

Læs mere her.

Byvandring

Geplaatst door Møntergården op Maandag 4 maart 2019

Den 18. juni. Fri entré. Møntergården.

Få en guidet tur i Odense, som gemmer på mange interessante og spændende fortællinger. Byvandringen her handler om byens grænser, udkantsliv i middelalderen, badstuer, spedalske og henrettelser. Så hvis du bor i Odense og interesserer dig bare en lille smule for historie, så er du sikret en på opleveren.

Læs mere her.

 

Læs også:

Junifund

· Mere fra samme kategori ·