Læs også:

Close
soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)

Interview med kvinden bag Soleil Tourjours

Skønhed  | 

Har du hørt om solmærket Soleil Tourjour? Ellers kan du blive klogere på både grundlæggeren bag og de ret fantastiske produkter i serien her

En dag i maj var vi til event, hvor grundlæggeren og ejeren af luksus solbrandet Soleil Tourjours Valerie McMurray selv var kommet til Danmark for at præsentere produkterne og brandet.

Vi fik i den anledning en snak med den seje kvinde.

soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
Soleil Tourjours solcremer er alle super lækre. (Foto: PR)

Produkterne er nye i Danmark, men de har for eksempel taget USA med storm, da de i sin tid med lanceret der. Så bare vent, vi kommer til at høre meget mere til det brand.

soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
Den er super lækker Pertutail Radiance Eye Glow Illuminator pennen med SPF 15. (Foto: PR)

Om Valerie

Oprindelig var hun i den finansielle sektor, hvor hun arbejdede på Wall Street i 18 år. På det tidspunkt, hvor hun tog beslutningen om at stoppe, arbejdede hun med trading, hvor hun solgte udenlandske valutaderivativer. Som en hobby ved siden af, startede hun en tøjlinje med strandkjoler og kaftans op, som hun solgte til luksushoteller og resorts i både USA og Caribien. En designer blev ansat, og badetøjslinjen til både mænd og kvinder så dagens lys. Som en ekstra linje blev der hurtigt tilføjet solprodukter, og langsomt blev fashion-delen mindre og Soleil Tourjours så dagens lys.

Valerie lever i en forstad i staten New York City med sin mand og tre børn – og ja, også to hunde.

Valerie-soleil tourjours solcreme beauty valerie (Foto: PR)
Valerie’s solprodukter er i luksusenden men helt fantastiske. (Foto: PR)

Hvad er hele historien bag Soleil Tourjours?

– Min tøjlinje blev solgt i meget eksklusive og internationale resorts og butikker nogle år. Derigennem opnåede jeg et vist ry for at være “strand accessories brandet”. Derfor besluttede jeg, at jeg ville udvide serien, så den mere var et livsstilsbrand. Jeg var gravid med mit tredje barn på det tidspunkt, da jeg begyndte at undersøge alt om solcremer, og jeg blev så overrasket over, at størstedelen af de solcremer, der fandtes på markedet, faktisk er ret toksiske. Almindelige SPF kemikalier bliver i blodbanerne i lang tid, og de er fundet i både modermælk, urin og i blodet. Nogen af disse er rent faktisk hormonforstyrrende og kan resultere i en lav fødselsrate, dårlig sædkvalitet og ja desværre også potentielt udvikle sig til kræft.

soleil tourjours solcreme beauty serum (Foto: PR)
After Sun Recue & Repair – Brightening serum er silikonefri og giver smuk glød. Den koster 599 kr. (Foto: PR)
Soleil Tourjoirs løfte

De indeholder ikke oxybenzone, octinoxat, parabener, nanopartikler, retinylpalmitat, phthalater, natriumlaurylsulfater, propylenglycol, petrolatum, syntetiske dufte eller farve.
Alle produkter er reef safe, veganske og glutenfrie.

– Jeg fandt ud af mineralske solfiltre var det sikreste og også mest effektive, men på det tidspunkt fandtes der ikke ikke-toksisk mineralbaseret SPF formularer, der også havde en lækker konsistens, duftede godt eller indeholdt lækre ingredienser. Derfor besluttede jeg, at lancere Soleil Toujours, da jeg så et stort hul i markedet for mineralbaseret solprodukter.

– Jeg vidste at for at adskille mig, måtte jeg starte med at tage en beauty-inspireret tilgang til brandet – og det startede med navnet Soleil Toujours. Jeg følte også, at jeg måtte gøre noget radikalt anderledes med emballagen end alle andre, så den adskilte sig, hvilket var grunden til, at de blev sorte – eller de fleste gjorde.

OrganicSheerSPF30Mist soleil tourjours solcremeSoleil Tourjours sheer Sunscreen mist med SPF 30 koster 280 kr.

 – Jeg ønskede også at ændre både, hvad solcremer står for rent formuleringsmæssigt men også udfra et æstetisk perspektiv. Da jeg så på hele den enorme over 500 billion $ industri, syntes jeg simpelthen, at der var meget der kunne gøres bedre – både på det æstetiske plan men også i forhold til forskning og indhold i produkterne.

Om mærket

* Soleil Toujours’ mission er at fremme den daglige brug af solpleje, som det vigtigste skridt i enhver hudplejerutine og den mest effektive måde at bevare sund og ungdommelig hud.

* Soleil revolutionerer markedet for solpleje, idet der produkter giver den mest sikre og mest effektive UV-beskyttelse, samt overlegne hudplejefordele. Der bygges med andre ord bro over kløften mellem solpleje og hudpleje.

* Alle Soleil produkter er reef friendly (det vil sige indeholder ingen stoffer der skader koralrevene) og produceret med ikke-skadelige sammensætninger.

Hvorfor endte det med det navn?

– Soleil Toujours betyder “altid sol”, og jeg synes, det har det der eksotiske, Saint-Tropez feeling over sig. Min mor havde altid “Bain de Soleil” i sit medicinskab, og det var det der sexy brand, som var mega populært i USA tilbage i  1970-80’erne.  Jeg har også læst og brugt rigtig meget tid i Frankrig som ung, så fransk har altid ligget nemt for mig, og jeg elsker det land. Med inspirationen fra “Bain de Soleil” så var Soleil Toujours et perfekt navn, også fordi det har den betydning, idet jeg vil have alle til at bruge solprodukter hver eneste dag.

soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
Aloe Antioxiant Calming mist er også super lækker. Den både køler beroliger og fugter. (Foto: PR)

Hvordan adskiller du dig fra andre solmærker i dag?

– Vores mål på medium og lang sigt er de samme; nemlig at promote den daglige brug af solcreme, som den bedste og mest effektive måde til at få en sund og ung hud. Solen er skyld i over 80 procent af tilfælde med for tidlig ældning af huden sammen med årsagen til hudkræft (i USA diagnosticeres hver 5. amerikaner med hudkræft årligt). At bruge solfiltre burde være nummer 1 i alles hudrutiner.

Hvis ovenstående mål skal nås, så ved jeg også bare, at jeg bliver nødt til at have produkter med ingredienser, der er udover det sædvanlige. Selv synes jeg, at mine produkter kombinerer skincare og suncare, idet vi har inkorporeret avancerede anti-aging ingredienser, peptider, ceramider og antioxidanter i dem. Når man ved, hvor stor hudplejebranchen er, så er det jo fuldstændig spild af brug af gode produkter, hvis du ikke bruger solcreme, så kan det jo være helt ligemeget, for så er du jo ikke god ved din hud.

EcoSun Complex®
Et kraftigt antioxidantkompleks der er inkluderet i alle produkter. Det er fire potente antioxidanter: rød alge, ascorbyl palmitate, vitamin E og bisabolol.

–  Soleil Toujours solprodukter passer perfekt ind i de ritualer, som vi har i forvejen med at rense, bruge serum, cremer og olier. Selv synes jeg, at jeg har opfundet en helt ny kategori. Ikke bare hudpleje, ikke bare solprodukter men ‘beauty-first suncare’ kategori. Og når så produkterne er lige så lækre, som nogen af de mest eksklusive, der findes på markedet, så er det jo ikke svært at ændre folks rutiner, tænker jeg.

soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
En lækker solcreme. (Foto: PR)

– I dag er hele beautybranchen dog blevet meget mere opmærksomme på, hvad der skal i fremtidens produkter. Mange forbrugere orker ikke alt det, de er fyldt med. Hawaii har for eksempel lige indført en lov, der forbyder bestemte toksiske ingredienser, som dræber deres koralrev. Men de ting har vi aldrig haft i vores produkter. Det behøver vi ikke en lov for ikke at proppe i – det har vi tænkt ind fra starten. Det er jo nærmest en selvfølge.

Hvilket produkt er du mest stolt af?

– Jeg er mest stolt af min Lip Masques SPF 15 og Eye Glow SPF 15, da de virkelig er helt unikke – også i forhold til hvad man ellers kan få på markedet. Begge har 100 procent mineralsk SPF, og de er fyldt med antioxidanter og anti-aging ingredienser, og så er der bare ingen andre produkter, der overhovedet kommer tæt på disse to produkters formuleringer og egenskaber.

soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
Lip Masque er Valerie mest stolt af. Den koster 180 kroner. Sås i seks farver. (Foto: PR)

Og hvilket kunne du ikke leve uden?

– Jeg bruger min Lip Masque SPF 15 hver dag – sådan set – hele dagen. Den kunne jeg ikke leve uden. Men jeg elsker også min After Sun Rescue & Repair Serum, som jeg bruger morgen og aften.

taske soleil tourjours solcreme beauty (Foto: PR)
Valeries smukke Hermès-taske og solcreme. (Foto: PR)

Hvad er dine tre bedste beauty-råd?

  1. Brug SPF hver eneste dag
  2. Drik tons af vand (og ingen diet Coke – jeg har selv netop stoppet med min “addiction”)
  3. Forsøg at sove 7 timer hver nat (det gør jeg ikke selv, men jeg arbejder på at nå dertil)

Og lige til sidst – hvad synes du om Danmark?

–  Jeg elskede virkelig Danmark, og jeg kan ikke vente med at komme tilbage – for det gør jeg – snart … Der er en helt vild fed energi i byen. Og så er madscenen bare helt fantastisk. Og ja, vigtigst af alt – så var jeg vild med danskerne, som jeg virkelig synes var virkelig fede og søde.

Her kan du købe produkterne: planorganic.dk – kommer også snart på soleiltourjours.dk

 

Læs også:

Junifund

Junifund

· Mere fra samme kategori ·