Læs også:

Close
vand pool sommer sommerferie flamingo (Foto: Unsplash)

Bliv klar til sommerferien med den rigtige garderobe

Mode  | 

Sommerferien er snart over det ganske land. Her er et par tips til, hvordan du gør dig klar til sommerferien

At blive klar til sommerferien har mange elementer. Spændingen og glæden ved at man snart kan slappe af og holde fri. Men der er også nogle lidt mere lavpraktiske elementer, der også helst skal planlægges for at man får den bedste ferie.  For ønsker du at få det meste ud af din sommerferie, kræver det også, at du har planlagt den og gjort dig overvejelser om, hvad du gerne vil opleve – og hvordan og hvor du gerne vil opleve det. Men det siger vel lidt sig selv.

Denne artikel indeholder betalte links.

Har du huske at sige det

Sommerferie koster mange penge og skal planlægges. En start er at du først og fremmest skal planlægge og koordinere din sommerferie i samarbejde med din arbejdsplads. DET håber vi, du allerede har gjort – ellers er det på høje tide. Når du har gjort det, så ved du, hvilke uger du har ferie, og så kan du begynde at overveje, om du eller I skal ud at rejse, eller hvordan du skal bruge ferien herhjemme i Danmark.

telt sommer sommerferie skov camping (Foto: Unsplash)
Er vejret godt kan camping i Danmark være mega hyggeligt. (Foto: Unsplash)

Danmark er også dejlig

Man skal huske på, at det ikke er nødvendigt at tage ud at rejse langt væk for at nyde sin ferie. Danmark er dejlig – dog gerne med lidt sol, for det er også en del af at holde sommerferie. Man kan sagtens holde en skøn sommerferie, som man vil huske tilbage på i mange år, blot ved at være herhjemme i Danmark. Her kan du både vælge at tage ud i det danske land og se andre dele af Danmark, end du plejer at se. Husk der er et hav af små øer, som er utrolig hyggelige.

At holde sommerferie i Danmark kan gøres ved at du lejer eller låner et sommerhus eller vælger en campingplads, som ligger længere væk fra dig end det er til at overskue, hvis du ikke har bil. Men du kan også vælge at slappe af derhjemme i din have eller i dit hjem – det skal man heller ikke undervurdere, og det kan faktisk være rigtig rart og afslappende – få læst en masse bøger og måske set alle dem, du ikke har nået det sidste stykke tid. Tillige er det også en billig måde at holde ferie på, når du ikke skal betale for dyre rejser.

Få det rigtige fodtøj med

Skal du ud at rejse, er der mange ting, som du skal pakke. Lav gerne en liste, så du løbende kan tilføje eller streje over, når du har styr på det og gjort det klart. Men husk at med pas og penge (kreditkort i dag) og mobil, så er du allerede godt på vej.

Noget af det vigtigste om sommeren er fodtøj, for de stakkels fødder er på overarbejde i det varme vejr. Det er utrolig træls at svede meget, og her er et af de bedste redskaber at vælge de rigtige sommersko eller sandaler. Det er især af praktiske grunde, du bør bestræbe dig på at vælge det rigtige fodtøj for at være klædt godt på til sommeren. Og et af de steder du kan gøre det, er ved at kigge på siden skobox.dk.

strand sommerferie pakke sko briller (Foto: Unsplash)
Tænk over hvad du skal pakke til en ferie … (Foto: Unsplash)

De har for eksempel et stort udvalg af Rieker-sko. Se udvalget af Rieker-sko ved at læse mere her. Så har du i hvert fald det rigtige fodtøj at have med på din sommerferie – uanset om du skal rejse eller holde ferie herhjemme i Danmark … Så mangler du bare solcremen, bikinien og den løse kjole – så er du klar til sommer – og sommerferie. Nyd den nu endelig.

 

Læs også:

Derfor hader jeg sommer

 

Det hader vi ved sommer: Volume 1

 

· Mere fra samme kategori ·