Læs også:

Close
mor datter mors dag (Foto: Unsplash)

Mors Dag: Inspiration til forkælelse af din kære mor

Underholdning  | 

Det er snart, at alle de mange smukke og seje mødre skal forkæles. Det er nemlig Mors Dag på søndag og det giver dig en skøn mulighed for at vise din mor, at du værdsætter hende

I traditionen tro er det på søndag den 12. maj vi fejrer Mors Dag, og vi hylder i dagens anledning alle de søde, tålmodige, sjove, modige, omsorgsfulde og kærlige mødre, der er derude 💞 Vi fejrer Mors Dag ved at udtrykke vores taknemmelighed med kærlighed, opmærksomhed og venlighed. Forkæl hende med luksus ved at give hende en meningsfuld oplevelse på Mors Dag, fordi hvis nogen fortjener forkælelse, er det helt sikkert hende. Vi har samlet nogle gode forslag til, hvordan du kan sætte et smil på læben hos din mor på sådan en hyggelig traditionsdag.

Mors Dag blomsten:

Den officielle Mors Dags-blomst er nelliken.
Det er faktisk Anna Jarvis, der i sin tid fandt på det …og ikke blomsterhandlerne, som man måske skulle tro 🌺

Selvforkælelse

Forkæl hende med The Ritual of Sakura body scrub, for at give hende en ægte hjemmespa oplevelse. Den indeholder en blanding af økologisk sukker og blødgørende olier, og er særligt blevet udviklet til nænsomt at eksfolierer og nære huden.

Body Scrub til Mors Dag fra Rituals (Foto: Rituals)

Body Scrub fra Rituals, 175 kr., tilgængelig i Rituals Cosmetics butikker

Smukt smykke

Giv din mor et smykke. Lala Berlin lancerer i forbindelse med deres FW19 kollektion en ny smykkekollektion. Smykkerne, der er produceret i Berlin og inspireret af kamp og ild, har samme inspiration som FW19 kollektionen ’’Girls on Fire’’ og kan bæres enkeltvis eller kombineres på kryds og tværs.

Lala Berlin lancerer smykkekollektion Mors Dag (Foto: Lala Berlin)

Ring fra Lala Berling (smykkerne vil være tilgængelige fra maj i butikken i København og online lalaberlin.com)

Make-up

Med en øjenskygge pallette i jordbundende farver bliver det nemt for din mor at kreere et perfekt og flot hverdagslook. Farverne er smukke i sig selv, men kan også mikses og dermed skabe nye farver.

Make-up til Mors Dag fra CoolShop.dk (Foto: CoolShop.dk)

Øjenskygge palette fra Milani Everyday Shadow, 142 kr., coolshop.dk

Forkæl dig og din mor med spa

En god ansigts- eller kropsmassage er altid lækkert, og hvorfor ikke tage afsted med din mor og få den skønne oplevelse sammen. Mange klinikker tilbyder par-massage, og I kan derfor vende hele verdenssituationen sammen, mens I får en dejlig afslappende massage.

Penge tilbage i skat? Det skal du bruge dem på massage
Der er masser af aktiviteter at vælge i mellem, men den mest afslappende må da være en god gang massage. (Foto: All Over)

Mors Dag vase

Pynt mors bord med en dekorativ vase. Dette er en smuk dekorativ version af den klassiske populære lyngby vase, som vil pynte på et hvert dækket bord, sofabord eller vindueskarm.

replique vase mors dag (Foto: Replique)

Lyngby porcelæns vase fra 499,95 kr., imerco.dk

Merci fordi du er til

Chokolade er ALTID en god ide. Forær hende en lækker æske chokolade, som hun kan nyde en stille stund (måske sammen med dig). Der er mange skønne varianter fra for eksempel Summerbird og til den lille æske, der siger det hele: Merci-chokoladen.

chokolade mors dag (Foto: Pxhere)
Hvilken kvinde vil ikke elske at få chokolade? (Foto: Pxhere)

Tag en tur i Tivoli

Tivolis have er et smukt syn. Behag sanserne og skru op for hyggen med en Tivoli-tur med din mor eller hele familien under armen. Skinner solen på søndag, så er en gåtur i haven ikke til at tage fejl af.

tivoli, sankt hans, bål
En hyggelig tur i Tivoli vil altid være en vinder. (Foto: Tivoli presse)

En lækker Brunch

København bugner af hyggelige caféer, hvor du kan få en lækker brunch. Invitér din mor ud og spise og få noget hyggelig kvalitetstid sammen – det går du aldrig galt i byen med.

gaveidéer til forårets fester konfirmation
Skyd Mors Dag i gang på bedste vis med en hyggelig brunch. (Foto: Pexels)

Dejlig duft

Clean Classic Rollerball Layering Collection er et godt sæt til forår og sommer. Hver duft kan bæres alene eller kombineres for at opnå en duft, som er unik for dig. Med dette sæt får din mor en god mulighed for at afprøve de forskellige dufte, og den lille størrelse gør dem perfekte at have med i håndtasken eller toilettasken. Flaskerne består af 5 ml. hver.

Clean duft gaveide mors dag (Foto: CoolShop.dk)

Clean gavesæt, 199 kr., coolshop.dk

Dekorativ vase

Hvor tit får man lige en vase? Det er faktisk noget vi alle kan bruge og helt sikkert også din søde mor. Sæt farver på hjemmet med en smuk vase og kom eventuelt med blomsterne der skal i den.

vase mors dag gave brugskunst (Foto: Magasin)

Vase fra Knabstrup Keramik, 199,95 kr., magasin.dk

Tørklædet til garderoben

Et smukt tørklæde kan alle kvinder bruge til den lune forårsdag eller sommeraften. Det er også en fin måde at pynte outfittet op på, så overrask din mor med et smukt tørklæde på Mors Dag.

tørklæde mors dag gave (Foto: magasin)

Tørklæde fra Magasin Du Nord, 149 kr., magasin.dk

DIY (do it yourself)

Har du ikke lige budgettet til at sende din mor en buket blomster, købe en gave eller invitere hende ud, så er der altid muligheden for at forære hende en hjemmelavet ting ❤️ Det kan være en nøglering, et billede, en keramikskål, plukket blomster, et armbånd og mange andre ting. Du kan altid finde masser inspiration til gøre-det-selv projekter på Pinterest og andre hjemmesider.

DIY mors dag gave pynt (Foto: Unsplash)
Der er mange flotte og budgetvenlige gør-det-selv projekter, som du kan give dig i kast med, og som din mor vil blive mindst lige så glad for. (Foto: Unsplash)

Læs også:

Derfor fejrer vi Mors Dag

· Mere fra samme kategori ·