Læs også:

Close
hvid mode tøj (Foto: Pxhere)

Hvid mode – få selv stilen

Mode  | 

Forår er lig med hvide drømme. I alt fra kjolen til de små accessories. Brug alt det hvide til forårets mange fester eller fordi du bare elsker hvid

Sommeren står for døren og de lyse farver skal frem i skabet. Vi er gået all in på den hvide farve og giver her inspiration til den hvide mode. Sæt det sammen med de andre farver i garderoben eller kør et gennemført hvidt outfit. Find her inspiration til næste gang du skal ud og shoppe.

Blazer

En blazer bør enhver eje i sin garderobe. Denne hvide sag er fra Sisters Point, og kan både bruges som blazer, men også som en bluse, hvis du lukker den helt. Så fin. Og så kan den styles op eller ned alt efter om det er til hverdag eller fest.

Blazer fra Sisters Point

Blazer fra Sisters Point, 229 kr., na-kd.com

Bukser

Bukser med svej i er virkelig in. Og hvis du er lidt modig, så hopper du i et par, som ovenikøbet også er hvide. Ligesom blazeren, så kan de også styles op eller ned alt efter humøret.

Bukser fra Vero Moda

Bukser fra Vero Moda, 349 kr., nelly.dk

Shine til hår

Sachajuans Shine Serum er velegnet til skadet eller træt hår. Den beskytter og genopbygger og samler ødelagte hårspidser samt giver dyb glans og beskyttende finish. Skal ikke skylles ud.

Sachajuan Shine Serum

Sachajuan Shine Serum, 150 kr., boozt.com

T-shirt

En hvid T-shirt er et must. Denne er fra Gestuz, som vi er helt vilde med. Det fine print giver lidt ekstra, og gør at den ikke er alt for ‘basic’, som mange hvide T-shirts ret ofte ender med at være.

Hvid t-shirt fra Gestuz

T-shirt fra Gestuz, 399 kr., magasin.dk

Taske

Skuldertasken der hænger hos enhver kvinde. Her er det hvide bud, som er lige så nem at sætte sammen med enhver jakke som den lille sorte taske. Med den hvide får du et mere sommerligt udtryk, der giver en lyst til også at tage den med til stranden.

hvid taske mode (Foto: Zalando)

Taske fra River Island, 209 kr., zalando.dk

Solbriller

Tidligere skulle solbrillerne være store og mørke. Nu skal de helst være små og hvide. Det tager lige lidt tid at vende sig til, hvis du stadig er fan af de store solbriller. Men når du har haft dem på et par gange, så lover vi dig, at du bliver mega fan.

Solbriller fra Zara

Solbriller fra Zara, 129 kr., zara.com

Body mist

Rituals er gået sammen med Rijksmuseum i Amsterdam om at lave en serie med navnet – Amsterdam. I det 17. århundrede var Amsterdam en levende by med globale oversøiske forbindelser. Fra første færd lod Amsterdam sig påvirke af de farverige, asiatiske luksusvarer; duftende krydderier, eksotiske blomster, porcelæn og luksuriøse tekstiler vakte stor opmærksomhed. Med inspiration fra denne tid, har Rituals taget udgangspunkt i en ikonisk delft blå vase der står udstillet på Rijksmuseum. Her er en body mist, der er en sand multitasker, der hjælper dig til at føle dig frisk, mens den fugtgiver og efterlader er fint strejf af duft på huden. Og så er den så forårsfin.body mist rituals

Rituals Body mist, 155 kr., købes i deres butikker og i Magasin

Hvid sommerkjole

Denne flotte feminine hvide kjole kan kombineres med et par rå sorte støvler og en stor solhat, så vil udtrykket ændre sig helt. Med denne kjole kan du også gå all feminin med en sød lys sommersko eller sneaker.

kjole fra others stories hvid mode (Foto: OtherStories)

Kjole fra Other Stories, 645 kr., stories.com

Øreringe

Det er altid flot med en ørering der hænger. Disse ‘skaller’ fra Mango har en flot perlemors effekt, som vil have et flot farvespil i sollyset og så kan de mikses med alt du måtte have hængende i garderoben – sæt hvid på hvid eller miks med andre farver.

øreringe hvid mode (Foto: Mango)

Øreringe fra Mango, 129 kr., mango.com

Fine negle

Neglelakken fra Le Mini Macaron Gel Polish er sjov og fin, når du har fået lidt farve. Pearlescence giver en flot perlemorsfarve, som giver glans og regnbuefarver til neglene. Gel-neglelakken er et 3-i-1 system, som er en basecoat, farve og topcoat i en og samme lak. Skal bruges sammen med en LED lampe, for at hærde og tørre farven.

le mini macaron neglelak Pearlescence 10ml kr. 129,95,

Le Mini Macaron, 129 kr., nicehair.dk

Den hvide støvle

Den hvide støvle kan godt virke risikabel, men den kan faktisk være ganske flot og give et anderledes præg på garderoben. Derudover er den ved at vinde mere frem i gadebilledet, så bliv inspireret af diverse influenceres modetips.

sko støvle hvide mode (Foto: Nelly.com)

Sko fra NLY Shoes, 429 kr., nelly.com

Hårspænde med perler

De hvide perlehårspænder er blevet vildt populære og er en accessories du ikke kan komme udenom. Dette fine spænde vil kunne peppe hverdagsoutfittet op.

perlespænde hvid mode (Foto: LeMosch)

Hårspænde fra Lé Mosch, 59,95 kr., lemosch.com

Bælte

Et bælte i taljen kan gøre underværker for dit outfit. Sæt det i taljen på den løse kjole for at skabe et mere figursyet look eller tag kærestens oversize skjorte på og lav den om til en kjole du kan gå ud af døren i.

bælte hvid mode na-kd (Foto: NA-KD)

Bælte fra NA-KD, 189 kr., na-kd.com

 

Læs også:

Så kom UNIQLO endelig til Danmark

tadashi Yanai uniqlo japan fashion (Foto: MY DAILY SPACE)

· Mere fra samme kategori ·