Læs også:

Close
sloggi, undertøj, lingeri

Hurra! sloggi fylder 40 år

Annonce for sloggi  | 

Det ikoniske trussebrand kan netop fejre deres 40-års fødselsdag. Læs med her, hvor vi hylder sloggi og det skønne undertøj, som vi ikke kan få nok af

Sloggi er ejet af Triumph, som blev grundlagt i 1902 af  hr. Spiesshofer og hr. Braun, og de forstod begge tidligt, at undertøj, ligesom vores ydertøj, er en afspejling af, hvem vi er.

Selve sloggi blev lanceret første gang i 1979, og mærket blev lynhurtigt berømt for trussen, som har perfekt pasform og komfort og den blev et musthave for alle, der ønskede undertøj, som kunne få dem til at føle sig godt tilpas i. Det var sloggi, som introducerede os for verdens første OEKO-TEX® trusse lavet af ekstra fin og blød bomuld spundet rundt om Lycra®.

Den dag i dag sælger sloggi deres undertøj til mennesker over hele verden, og i 2019 fortsætter sloggi deres spændende eventyr og kommer med kollektioner, som helt sikkert vil feje benene væk under os.

(Artiklen fortsætter under billedet)

sloggi, undertøj, lingeri
sloggi – always smooth. (Foto: sloggi)
Vidste du, at …

Der er solgt 1,3 milliarder sloggi-styles siden 1979.

I 2018 introducerede sloggi deres ZERO Feel, som er undertøj i 360 stræk, 100 procent sømløs og 100 procent komfort. Efterfølgende kom S by sloggi, som er sloggis første premium linie, som er ultra-komfortabel, sofistikeret og med de smukkeste detaljer.

Her fik det verdenskendte undertøjsunivers af komfort og funktionalitet en helt ny dimension. Og med med serierne Serenity, Silhouette, Symmetry og Signature fik begrebet ”luksuslingeri” en helt ny betydning med trendfarver, designdetaljer og innovativ teknologi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

sloggi, undertøj, lingeri
Be somebody. Not just anybody … (Foto: sloggi)

Og lad os nu bare indse det – hvem drømmer ikke om, at hoppe i et par skønne trusser og bh, som både er behageligt, strømlinet OG sofistikeret på samme tid? Fordi det er jo netop lige der, at the magic happens. Ingen – og vi mener ingen – skal gå i ubehageligt undertøj. Og med sloggi opdager du slet ikke, at du har trusser på, fordi det rent faktisk er SÅ behageligt. Vi elsker det.

Vidste du, at …

126 sloggi-produkter produceres hvert minut.

Fødselsdagsevent i Magasin

Vi var med, da sloggi’s fødselsdag blev fejret i Magasin i starten af maj. Alle sejl var sat til, og man blev mødt af en gigantisk ballon-bh og en lille fin nostalgisk udstilling med 40 år med sloggi.

Under brunchen blev der både fortalt lidt anekdoter samt vist et sneak peak på, hvad vi kan forvente af både nye designs og innovative materialer det kommende år.

Desuden gæstede modeforsker Maria Mackinney-Valentin også Kong Hans Salen, hvor hun fortalte om, hvordan moden indenfor lingeri bindes sammen med, hvordan den så ud for 40 år siden. Ja, der er sket meget – både med lingeri og sloggi.

(Artiklen fortsætter under billedet)

sloggi, fødselsdag, magasin, undertøj
Hurra! sloggi fylder 40 år. (Foto: PR)

sloggi x Beauty by Boozt

Vidste du, at …

sloggi er det mest solgte trusse-brand i Europa.

Som en hyldest til de første 40 år har sloggi indgået et samarbejde med Boozt.com og åbnet en pop-up på Købmagergade 39. Her fejrer sloggi deres jubilæum frem til og med den 8. juni. Lørdag den 25. maj er der “Bra Exchange”, hvor enhver kan komme forbi og bytte sin gamle bh kvit og frit – uanset mærke – til en ny bh fra sloggi, så længe lager haves.

Pop-up shoppen er et charmerende univers inspireret af den klassiske festlige regnbueis. Her kan I blandt andet opleve et roterende vinduesdisplay, en plakatsøjle med vintage sloggi plakater, en shop-i-shop på 1. sal og en aktivitetskalender under den tre uger lange åbning med blandt andet DJ sessions, servering af regnbueis og kys.

(Artiklen fortsætter under billedet)

sloggi, boozt, shopping, købmagergade, undertøj, shopping, inspiration
Besøg sloggi x Beauty by Boozt på Købmagergade. (Foto: PR)

Sloggi forhandles blandt andet hos Magasin, Illum og Salling samt online. Pop-up shoppen ligger på Købmagergade 39, hvis I vil et smut forbi.

Følg sloggi på Instagram her.

Følg sloggi på Facebook her.

 

Læs også:

Hvilken sloggi-pige er du?

· Mere fra samme kategori ·