Læs også:

Close
mode striber tøj inspiration

Mode: Inspiration til at sætte striber på hverdagen

Mode  | 

Striber i lange baner. Sommeren kalder på mønstrer, farver og striber. Her er inspiration til de bedste af slagsen

Kan du mærke varmen? Foråret er for alvor ved at slå sig fast i det danske land, og det nyder vi vidst alle til fulde. Nu er det derfor oplagt at skifte den sorte vintergarderobe ud med mere sommerlige farver, mønstre og ikke mindst striber. Derfor får du her nogle af de bedste striber til flower-power pigen i dig.

Regnbue printet skindtaske

Tasken kan pifte et hvert outfit op. Sæt denne flotte sag sammen med den hvide sommerkjole eller top eller go crazy og kør striber på striber.

Caroline Rainbow taske (Foto: Magasin)

Taske fra Becksöndergaard, 1.200 kr., magasin.dk

Badedragten til stranden

En stribet badedragt, der giver et slankende snit som denne, går man aldrig helt galt i byen med. Denne fine maritime badedragt har støttende, formstøbte skåle og stærk mesh i midten, som former kroppen. Vi elsker det moderne og slankende snit på denne badedragt.

Badedragt fra Femilet (Foto: Magasin)

Badedragt fra Femilet, 600 kr., magasin.dk

Den populære stof hårbøjle

Hårbøjlen er for alvor kommet ind i gadebilledet igen. Den super søde hårbøjle med stof kan fås i et utal af forskellige farver og det er virkelig en nem måde at pifte et outfit op eller matche med en af de andre farver du har på.

Hårbøjle fra Le Mosch (Foto: Le Mosch)

Hårbøjle fra Le Mosch, 149,95 kr., lemosch.com

Nederdelen

Det er så skønt, at den lange nederdel er blevet så populær. Den er super smuk i alle sine afskygninger og så er den så nem at style med det meste af det du ellers har hængende i skabet. Denne midi-nederdel er med metalliserede fibre i syningen, som giver en flot effekt i solen.

Stribet nederdel fra Zara (Foto: Zara)

Nederdel fra Zara, 299 kr., zara.com

Stribet sweatshirt

Hold dig lun i forårets alligevel omskiftelige vejr med denne sweatshirt fra Modström. Denne style hedder Nova sweat og giver et cool look til resten af dit outfit.

Stribet trøje fra Modstrøm (Foto: Modström)

Stribet bluse fra Modström, 600 kr., modstrom.com

Kjolen med bælte

En super fin og let kjole med bælte og rund hals. Den er løs og luftig, men med et figursyet design. Og ja, så den er stribet til perfektion, så den giver et slankende udtryk. Tie a bow and you’re good to go!

Stribet kjole med bælte (Foto: Monki)

Kjole fra Monki, 350 kr., monki.com

Bikinitoppen

Det der nytårsfortsæt skal da vises frem (right …) i en smuk bikini på stranden. Vær alsidig og komfortabel med de trekantede let vatterede skåle, som giver en lille ekstra støtte.

Bikinitop fra Karen Millen (Foto: Magasin)

Bikinitop fra Karen Millen, 399 kr., magasin.dk

Peach shorts

Disse søde ferskenfarvede shorts er fra Modstöm og kommer også i en flot grøn farve. Så kan du vrikke din vej ned gennem Strøget.

Stribet shorts fra modstrøm (Foto: Modström)

Shorts fra Modström, 450 kr., modstrom.com

Buksedragten

Buksedragten er næsten et must i et hvert klædeskab. Det er så dejlig nemt at hoppe i den og så ud af døren. Denne komfortable sag er fra Zara.

Stribet buksedragt fra Zara (Foto: Zara)

Buksedragt fra Zara, 249 kr., zara.com

Sommerbuksen

… er et must! Og tag gerne forskud på sommerens lune himmelstrøg med disse gulstribede bukser, som vil sætte et smil på enhver trist mine.

Stribede bukser fra monki (Foto: Monki)

Bukser fra Monki, 200 kr., monki.com

Blazer

Skal du noget lidt finere end bare hverdagen, så kan du altid nemt smide en blazer over skuldrene og så er du klar. Her er et rigtig fint og prisvenligt bud fra H&M.

Stribet blazer HM (Foto: Hennes og Mauritz)

Blazer fra H&M, 249 kr., hm.com

Skjorte

Den lyseblåstribet skjorte går aldrig af mode! Den er let, sommerlig og virkelig fin på alle og enhver. Her har du Modströms bud, som også kan fås i Magasin.

Stribet skjorte (Foto: Magasin)

Skjorte fra Modström, 550 kr., magasin.dk

 

 

Læs også:

Mode: Vores forårsfavoritter

Kirsebærblomst, blomst, pæn, lyserød

· Mere fra samme kategori ·