Læs også:

Close
Sloggi, undertøj

Vi elsker sloggi: Nye farver og ny signaturserie

Annonce for sloggi  | 

Da sloggi sidste forår introducerede serien ‘S by sloggi’, fik det verdenskendte univers af komfort og funktionalitet en helt ny dimension. Nu kommer den nye kollektion ‘Signature’

Med serierne Serenity, Silhouette og Symmetry fik begrebet ”luksuslingeri” en helt ny betydning med trendfarver, designdetaljer og innovativ teknologi.

Sloggi, undertøj
Vi elsker sloggi: Nye farver og ny signaturserie. (Foto: PR)
Vidste du, at …
Sloggi har eksisteret siden 1979

Læs også: sloggi: Vores favoritter på Instagram

De tre serier har fået følgeskab af serien Signature, som er et sofistikeret design i samme strækbare og sømløse materiale, som sloggi anvender til sin ZERO Feel kollektion, der bygger bro mellem brandets ikoniske velværefølelse og de fleste kvinders ønske om elegance inderst inde.

S by Sloggi Signature Body

S by Sloggi Signature Body, 529 kr., magasin.dk

Vidste du, at …
Sloggi har længe været det mest solgte trussebrand i Europa

Signature-kollektionen består af velkendte styles som bralette, top, body, low rise- og tangatrusse. Kollektionen udvider dermed S by sloggis eksisterende sortiment af musthaves til undertøjsgarderoben: Bøjle-bh’en, push-up’en, den forede bh, komfy-cool bh-top og high waist trussen.

S by sloggi stråler af elegance, og hele kollektionen er innovativ, med masser af komfort, som er smeltet sammen med et virkelig lækkert og sofistikeret design. Kollektionens essentielle element er, at den er sømløs med enkle snit, lavet af behagelige materialer og med detaljer, som nærmest hvisker lækkert design og elegance.

S by Sloggi Signature

S by Sloggi Signature Top, 429 kr., magasin.dk

Vidste du, at …
Sloggi faktisk er ejet af Triumph

Signature-kollektionen findes i farverne true rose, dust, smoky pink og sort med detaljer i strækbar blondemesh, mens Serenity-serien fornyes med forårsfarven blue lake, Silhouette-serien med celestial blue og Symmetry-serien med trendfarven puff pink.

Og lad os bare se det i øjnene – hvem vil ikke gerne hoppe i noget undertøj, som både er strømlinet, behageligt OG sofistikeret? Det er præcis dér, at magien opstår. Du opdager nemlig slet ikke, at du har undertøj på. Kun at du er iført noget, som er smukt. Ta-dah!

S by Sloggi Signature

S by Sloggi Signature String, 169 kr., magasin.dk

 

Den nye kollektion lanceres hertil foråret og forhandles blandt andet hos Magasin, Illum og Salling samt online.

Følg sloggi på Instagram her.

Følg sloggi på Facebook her.

· Mere fra samme kategori ·