Læs også:

Close
Computer, macbook, telefon, hygge, pige, online, skrive, e-mail, mail, tastatur

Læg dine kabaler gratis online

Underholdning  | 

Er du vild med at lægge kabaler, men ved du også, at det kan kræve både tid, plads og mod at få taget sig sammen til at gøre det? Så er det godt, at der i dag findes så mange fede muligheder for at lægge sine kabaler online

Det gør det bare lidt nemmere at komme i gang, og det kræver ingen planlægning. Dermed ikke sagt, at det ikke kan være sjovt og hyggeligt at lægge en kabale med fysiske spillekort. Der er selvfølgelig noget over, at man har ryddet bordet, talt sine kort i sættet og gjort sig mentalt klar til at kæmpe kampen mod kabalen. Men det er altså bare heller ikke altid, at man lige har tiden til det.

Derfor er det intet mindre end fantastisk, at der er mulighed for eksempelvis at lægge sin 7-kabale online. Det giver mulighed for, at man ikke skal bruge ekstra tid på at gøre sig klar til at spille, fordi man egentlig bare kan hive mobilen, computeren eller sin tablet frem. Det er da ret nemt.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Computer, macbook, telefon, hygge, pige, online, skrive, e-mail, mail, tastatur
Læg dine kabaler gratis online. (Foto: Unsplash)

Læs også: Sådan bliver datingåret ifølge dit stjernetegn

Skal man prøve andre ting end 7-kabale, så er der selvfølgelig meget andet, man kan gå i krig med. Det kan eksempelvis være andre former for kabaler, som måske giver endnu mere udfordring, eller som på den ene eller anden måde også bare giver noget variation.

Selvom 7-kabale er den mest populære af slagsen, så findes der naturligvis masser af andre muligheder. Kender du eksempelvis Edderkop-kabale eller Napoleon-kabale? Det er to andre måder at lægge kabaler, hvor man skal tænke lidt anderledes, og for mange er det naturligvis sjovest at variere lidt, særligt når man er blevet god til 7-kabale.

Spil gratis Edderkop-kabale og Napoleon-kabale på nettet

Måske tænker du, at du ikke vil lægge dine kabaler online, fordi det koster dig penge. Men heldigvis er det slet ikke nødvendigt at betale en øre for at kunne spille på nettet. Der er nemlig mange gode udbydere, som tilbyder kabalespil, uden at man skal betale for det.

Sommetider kræver det blot en bruger, men det gør det egentlig bare endnu nemmere at komme frem til sine spil, lige når man ønsker det. Der er derfor ikke ret mange ulemper ved at lægge kabaler, hvad enten det er Napoleon-kabale, Edderkop-kabale eller noget helt tredje.

(Artiklen fortsætter under billedet)

soveværelse hygge seng computer (Foto: Pexels)
Kabale og hygge … (Foto: Pexels)

Læs også: Spotify: Danske kunstnere topper danskernes hitlister

Napoleon er et hit

Netop Napoleon-kabale er et stort hit, når man taler om online kabalespil. Det skyldes, at der er tale om en kabaleform, som faktisk mere eller mindre er skabt til at spille digitalt. Den er udviklet af forskellige digitale systemer, og derfor er den også helt ideel, hvis man hiver mobilen eller sin tablet frem i toget eller bussen på vej til en destination.

Napoleon er ofte en smule mere udfordrende end andre kabaler, men det gør det langt fra umuligt at løse den. Man skal måske bruge lidt ekstra tid på sine træk, før man trækker nye kort, for ellers kan man komme i problemer. Det kræver strategi og omtanke, hvilket i manges øjne er et stort plus.

Læs også:

Hvor ren er din smartphone egentlig?

· Mere fra samme kategori ·